.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Аз ли си въобразявам или всичко е много тъпо...?

Здравейте. За 1ви път пиша в този форум , защото може би , за първи път ми се налага де !

Аз съм едно момче на 15 години от Варна!
    Та не ми казвайте , че съм поредния тинейджър дето си избива
    комплексите или нещо такова , защото съвсем не е вярно..
    Става въпрос за следното.. : Уча в добро училище (ПМГ) и имам добри отношения с съучениците си , но не е там проблема.. Струва ми се ,че някак си съм доста затворен в себе си , отделен от другите както искате го наречете... Например докато другите беснеят в междучасието , защото те буквално си беснеят аз си стоя на мястото и чета нещо или си рисувам , докато повечето момчета "Обарват" момичетата аз си мисля " Боже колко са "тъпи" тея " Ама възниква въпроса дали наистина са тъпи или просто аз не мога да го възприема ли как да го кажа... Просто съм възпитан по този начин , свикнал съм да не правя простотии или пък да говоря някакви идиотщини .. Свикнал съм да се отнасям добре с всички и така... Понякога ми се иска да не съм такъв , ама колкото и да проам се променя просто не ми отива да се прая на някой друг...

П.П Не си мислете ся , че съм некъф дето не общува с никой..
    Напротив разбирам се с всички от класа ми , просто не споделяме еднакви интереси... и именно това пречи да станем добри фрта де ама както и да е .... Имам някой други фр-ра ( 2 - 3 ) , които са отрасли с мене и ако трябва да гледаме възпитанието си приличаме едно към 1.. И с тях си правим яки купончета ала бала ама то тва е 1-2 пъти в седмицата ( смисъл толкос се виждаме )
    щот сме от различни градове... ( макар , че учат в мойто даскало ) ама там се засичаме доста рядко

Както и да е... Сори , че ви губя времето с такива глупости ама просто ми беше супер тъпо ии напрао не издържам вече...

Град
    In the middle of Nowhere
    Абе не си тъп...Все пак зависи кои клас си...Но едва ли си повече от 8-9...След 1 година вече свички ще се дърйат като теб и ще се чустваш много подобре...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

НЕ си тъп... Просто ди осъзнал,че това,което правят съучениците ти е безсмислено. Скоро и те ще го осъзнаят
    ~[!]ħۼๅۼۛۛۛ เś ทอ ไองۼ [!]
    Trust me...anything you can do...I can do better than you

Ами 8 клас съм...

А иначе тенкс за мненията

Голям фен
    Не си въобразяваш просто хората сме идиоти, а животът е безсмислен. Днес ходих на среща със стария клас, Всички без мен изпушиха по 4-5 цигари за 1 час, говориха на диалект, псуваха и се държаха като първобитни... Охх
    Don't worry, be happy!

Мда тъй като гледам не останаха много свясни хора ( поне не се срещат често )

Град
    The better world....
    .... Да си свестен не означава да си тих и затворен.... означава да може да ти се има доверие и да не разочароваш хората около себе си

Мда... Само дето не мога да ги съчетая някак си ..

Град
    The better world....
    Можеш само трябва да се оставиш на течението..... да не му мислиш много

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Не си тъп Дори е хубаво,че си различен
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

останаха ли момчета и като тебе браво ... вече съм ти фенка ..не мога да повярвам..всички останали момчета на твоята възраст стават или фешъни или наркомани,или педали илии мъжки курви или са селяни

Цитирай Първоначално написано от pOiSoN_kIsS_94
    останаха ли момчета и като тебе браво ... вече съм ти фенка ..не мога да повярвам..всички останали момчета на твоята възраст стават или фешъни или наркомани,или педали илии мъжки курви или са селяни
    Хах едва ли е така де ама нз..
    Тенкс за съветчетата хорца

^^ Напълно съм съгласна с това мнение! .. Аз съм ти втората фенка ...
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Само да поясня , че целта на тая тема не беше да впечатля някого или нещо такова... Просто неска си мислих , защо немоа си намера свясна компания и затва...

Това,че не са като теб не означава,че са тъпи.
    Не разбрах какъв ти е проблема?
    Ако ти е зле така,бъди като тях.
    Ако не искаш да си такъв,ми продължавай да си бъдеш това което си..

Цитирай Първоначално написано от Reed
    Това,че не са като теб не означава,че са тъпи.
    Не разбрах какъв ти е проблема?
    Ако ти е зле така,бъди като тях.
    Ако не искаш да си такъв,ми продължавай да си бъдеш това което си..

ммм да ... логично.. Всеки с мнението си.. Според мен просто не е много уместно в даскало да си показват лигавните се пак там се ходи за да се учи ама секи гледа различно де...
    А колкото до това да избера какъв да съм само няколко думи

Аз винаги съм себе си само , че се опитвам да се харесам на сички и някой път вървя срещу себе си ама тва е отделна тема... и все пак мисля , че тряя малко по леко да я карам

Ми не не си тъп , просто си едно свястно момче .За да бъдеш харесван не е нужно да обарваш момичетета и да се държиш просташки . Голяма рядкост са момчетата като теб

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Всеки, който е различен е отхвърлян и изолиран. Поне на тази възраст е така. Не се променяй заради другите. След 2-3 години те ще осъзнаят, че правилният начин, за да свалиш момиче е не да го обарваш когато си поискаш. А малко по-късно може и да осъзнаят, че училището е масто за учене, а не за срещи и лигавщини.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Явно си ги " надраснал "
    Пък и не може всички да са еднакви...
    И между другото, това е хубаво и съм сигурна , че има хора които споделят и твоите интереси, трябва само да ги потърсиш, успех

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Имаме един такъв във класа си.Спуквам го от ебавки.Само че неговото е в много по-шибан стадий.

Съвет към теб-баце отпусни се.Тъпо е да живееш сковано и да си мил със всички.Докато се усетиш ще са ти се качили на главата.Не се смесвай със масите но бъди по разговорлив-примерно хвърляй от време на време по някое лафче и така.Успех!

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    според мен не си длъжен да имаш еднакви интереси с някой за да си общувате..просто бъди мил и усложлив когато някой има нужда и бързо е се приобщиш аз нямам очти никакви общи интереси с новите си дружки (също съм 8-ми клас) но ък бързо се сближихме покрай даскалото
    бъди такъв какъвто си

П..п..Хората наистина са тъпи и малоумни и напоследък почнах много да им се дразня.. Лигли и тъпанари.. не знам накъде отиваме с младеж като днешната..
    in defense of our dreams...

Тенкс за коментарчетата прави сте си
    Межу другото HePeAJIeH нямам предвид , че стоя на едно място като скован просто когато в стаята се върши някаква "Щуротия" не се включвам в нея както другите.

не можах да разбера ,ти не желае да разговаряш с тия от твоя клас или просо ти е трудно да разговаряш с тях

Не ми е трудно ( то няма нищо трудно ) и не , че не искам просто се чудя на държанието им и т.н.

Град
    somewhere over the rainbow ;]
    И аз съм така и не виждам какво лошо има. Разбирам се с всички, просто не се държа просташки като някои други индивиди. Нищо ти няма. Напълно свестен си си.

Нереален, не е тъпо да си мил с всички. Човек без приятели е нищо, а колкото повече приятели толкова по-добре.
    В класа и не имаме 1-2, които почти не говорят и някои хора ги ебават, ама и тва е простотия... да видиш, че някой се дели и веднага да му лепнеш етикет на загубеняк.
    "The body tell the mind to quit. The mind tells the body to shut up."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си