- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Щастлива съмммммм ;)
Оф хора..Направо не знам от два дена къде се намирам..
След 3 години невнимание.. сега съм с първата си и единствена любов.. Обожавам го тоя човек ..съвсем сериозно ви говоря. И никога не ми обръщаше внимание,преди по банкети само се целувахме и на другия ден не ми звънеше..адски много ме нараняваше.. обаче вчера ми каза много неща и е ааааааадски добър с мен.. Много съм щастлива направо умирам от кеф..![]()
Исках само да споделя..![]()
оо честиоОоОО![]()
да се обичкате вечно хорица
![]()
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
Радвам се за теб... ;( Да все така да си щастлива найстина изкрено ти го желая.. защото предполагам какво ти е било![]()
Успехх
white sensation![]()
Никога не съм имала такъв късмет..с момчетата съм пълен карък..Обаче сегааа.. (party)
![]()
Не че нещо искам да ти разваля кефа,но щом досега ти е правил такива номера,какво те кара да мислиш че е спрял?
И пак ти казвам,че не искам да ти разваля кефа,просто си имай едно на ум. Иначе ти пожелавам мн щастие с този човек.
Аз се чудих, как да й го кажа по-нежно. +10Първоначално написано от Myrzel
![]()
Айде и от мене честито0оооо :P
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
по принцип и аз съм съгласна с Myrzel..но ти пожелавам много щастие и любов занапред..:P
![]()
Първоначално написано от ImmortalForever
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Убедила съм се с времето,че вече наистина не е онова момче,което беше..не го забелязвам и само аз ..
До преди малко бяхме заедно и той замина за Бургас (там учи) , просто е ужасно мил ии въпреки всичко съм малко дистанцирана не бързам за да не ме нарани..наистина имам го наум..![]()
Ами честито сладко...радвам се за теб![]()
ехххх кеф ми става на сърцето като гледам такия теми БРАВОООО! СЛЕД ТРУДНОТО ИДВА И ЛЕСНОТО И ТАКА МИ ДАВАШ СТИМУЛ ДА НЕ СЕ ОТКАЗВАМ ОТ МОЯТА ЛЮБОВ![]()
както казва ена моя 'приятелка' : 'завиждам ви доброволно'![]()
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
И аз си завиждаммм![]()
![]()
ох най-сетне нормална темичка... ами браво! радвам се за вас...
и се радвам, когато някой пише просто защото иска да сподели радостта си
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
епа и аз съм щастлива![]()
по темата - честито![]()
Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!
И аз съм съгласна с Myrzel, макар коментара да е малко грубичък, но пък си е самата истина.
И все дано всичко от сега да ви върви супер и да сте много щастливи.
ЧЕСТИТО!!
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Честито!![]()