.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

ох,тези ботушки...

сигурно вече ви омръзна с тези боти и ботуши,но аз усилено си търся и или не ми харесват моделите,или няма моят номер ,попаднах на един сайт ,който е за поръчка на обувки он-лайн,но аз не бих рискувала.та ето тези боти от въпросния сайт мн. ми допаднаха:

http://www.shoes-bg.com/ladies_elegant_shoes/11406.html

молбата ми е,ако някоя от вас е виждала такива,да каже къде...
    P.S. последно видях подобни във Fornarina,но явно е било отдавна,защото днес като бях в магазина им,нямаше хубави...

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    По нашите магазини има подобни на модела,който ти искаш.
    Иначе аз оня ден си взех такива - http://prikachi.com/files/455766U.jpg
    Суетата.Моят любим грях.

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Много са яки, тези първите! Искам и аз такива...
    Ако някой каже от къде, ще е супер

Ами ти откъде си?Аз съм от Варна и в магазин Christian има подобни само 4е ток4ето им е по-високо (към 10см мисля 4е).Аз страшно много си ги харесах, но реших да си купя други с по-малко ток4е(8см )Успех в търсенето

Цитирай Първоначално написано от x3m4et0_f
    Ами ти откъде си?Аз съм от Варна и в магазин Christian има подобни само 4е ток4ето им е по-високо (към 10см мисля 4е).Аз страшно много си ги харесах, но реших да си купя други с по-малко ток4е(8см )Успех в търсенето
    от София съм...

Град
    Ямбол
    Много са готини тея първите...
    Вторите не ми харесаха много.
    Тея дни и аз ще изляза да си купя някакви такива подобни на първите, от Ямбол съм и дано да намеря.

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Супер фен Аватара на girl91
    minimouse, точно такива търся, но не намирам. Чудя се дали да не отскоча до някой друг град

Цитирай Първоначално написано от girl91
    minimouse, точно такива търся, но не намирам. Чудя се дали да не отскоча до някой друг град
    аз ако бях малко по-смела веднага щях да си ги поръчам от сайта,но уви..не съм никак смела изглеждат прекрасно!

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от minimouse
    аз ако бях малко по-смела веднага щях да си ги поръчам от сайта,но уви..не съм никак смела изглеждат прекрасно!
    Аз не бих си ги поръчала то сайта. Като ги обуя може да не ми харесат, а и на живо като ги видиш е различно от това на снимките.

Аз не бих си ги поръчала то сайта. Като ги обуя може да не ми харесат, а и на живо като ги видиш е различно от това на снимките.
    мхм...това имам впредвид и аз... :P

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    http://prikachi.com/files/437580x.jpg
    ^Това са моите. Ако ви харесват - може да ги намерите в Младост, до Billa има едни магазинчета.

Град
    In the middle of Nowhere

Re: ох,тези ботушки...

сигурно вече ви омръзна с тези боти и ботуши,но аз усилено си търся и или не ми харесват моделите,или няма моят номер ,попаднах на един сайт ,който е за поръчка на обувки он-лайн,но аз не бих рискувала.та ето тези боти от въпросния сайт мн. ми допаднаха:

http://www.shoes-bg.com/ladies_elegant_shoes/11406.html

молбата ми е,ако някоя от вас е виждала такива,да каже къде...
    P.S. последно видях подобни във Fornarina,но явно е било отдавна,защото днес като бях в магазина им,нямаше хубави...
    В Бургас в бифшото кики рики има тиква бежови и струват 80лв. Честно казано не ми допадат много...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Цитирай Първоначално написано от x3m4et0_f
    от София съм...
    Zdrasti. Kato si ot sofiq, kaji mi samo kude to4no se namira tozi magazin na fornarina. Az sum ot pazardjik... mersi predvaritelno

Ейй тия обувчици са много готини и аз вчера излизах да поразгледам за такива, но още не съм си харесала
    Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя

Хах абсолютно същите ги гледах тук (от Сливен съм) в един магазин ... но аз като бях в София скоро си взех страхотни ботушки от магазин на една пресечка на Витошка беше, ама не се сещам за името.Имаще мн хубави моделчета
    "Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си