- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневери ми... :(
Първоначално написано от GD
Не е задължително пак да се повтори. Тя вероятно съжалява за това, но ако той наистина я обича, ще й даде втори шанс. Но ако се случи втори път, я зарежи. Всеки има нужда от втори шанс.![]()
Тя би ли ти простила,ако ти беше направил това?
Помисли над този въпрос ;]
Аз лично не бих простила,защото съм много крайна.
Но всеки греши и има право на втори шанс. Но наистина я накарай малко да страда,преди да и простиш,за да не се повтаря повече / въпреки,че не е гаранция,че няма пак да го направи /.
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
Тогава няма смисъл да продължавате.Скъсай с нея и продължи напред.Първоначално написано от bartender
Дори и без намесата на алкохол.Първоначално написано от jim_beam
Според мен всеки заслужава втори шанс, но не и трети и четвърти.. Понякога наистина стават глупави работи, дай и един шанс.. не повече![]()
Накарай я да разбере грешката си и да не я повтаря отново...![]()
Мерси за съветите на всичкиАз реших и я оставих. Просто няма как да продължа с мисълта , че се е целувала с друг, дори и да бяхме продължили това щеше да ме яде отвътре!
![]()
Любовта е вечна, освен ако междувременно не се случи нещо.
Любовта е като войната - лесно е да се започне, но е трудно да се спре.
spored men poprincip 1% see celyvala samo ako e zaradi pieneto a 99% ako ne tee obi4ala dostatu4no
Така и така ша си напраиш ко ти е кеф на чепа , така че не виждам смисъл да питаш , нямаш ли мозък сам да предцениш ко трябва да стане.![]()
![]()
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса.!
Аз съм злобен боклук.!
Луд фен съм на бокса и голям почитател на Тайсън.