- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ако някой може да ми каже защо е така и какво да направя!?!
Преди около 2г. ходих с едно момче и наистина го обичах, а той ми разби сърцето. Вече нямам чувства към него, но откакто скъсахме не мога да намеря човек, с когото да имам сериозна връзка. какво да направя?
Нищо не можеш да направиш ! Тука няма някаква схема, по която можеш да се оправиш. Просто явно не си го преодоляла и ти трябва време.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Просто не си открила точния човек!Търси!
Ако животът ти поднесе Лимони...поръчай
си и TEQUILA :P
Определено е такаПървоначално написано от scoobydors
Ами нищо просто явно не си намерила човек с който да си ! Огледай се може да видиш някой влюбен в теб :P
иииии аз бях така до преди 2-3 месеца...но намерих подходящия човек..Първоначално написано от kokolino
Ние ходихме 9 месеца с въпросното момче...и 2 години не можех да си го избия от главата...с който и да ходих,все ...не ми беше същото...зарязвах ги и така.....
истината е една..само времето лекува...
пък и свестните момчета днешно време са малко!
да си живееш живота и да не се сдухваш, когато най-малко очакваш ще видиш как някое момче ще се появи в живота ти и всичко ще е наредне се притеснявай, всичко ще си дойде на мястото
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Нищо не прави.Трябва ти време,чрез което да позабравиш разочарованието.Първоначално написано от kokolino
Ами какво да ти кажа осевен да не го мислиш толкова и да се оставиш нещата да се случват....може около теб да има някой с симпатий към теб,просто трябва да се огледаш и да си дадеш шанс...гледай смело напред и не се обръщай назад![]()
I am near you,
You don't see me.
Can you feel me?
closer than close.
Does it hurt? Does it burn?
Do you know what you've lost?
Are you scared of the dark?
подкрепям мнениятя,че зя товя няма схеми,аз на пример още обчам момчето,което ме нарани хиляди пъти по хиляди нячини и не се старая да го забравя,защото знам,че не мога,просто се стремя люборта към гаджето ми да нарасне толкова,ме онази стара тръпка да ми се вижда като песъчинка![]()
az sam osaznah 4e ednistvenoto reshenie e da izlizash pove4e navan s priqteli po kuponi po kafeta i to v 1 moment lubovta 6te doide i taka shte hlatnesh 4e nqma da zanesh kakvo stava spx-kogato nai neo4kavash tazi grija shti doide na glavata
Около мен има едно-две момчета, които имат симпатий към мен, но аз към тях-не
чакай още 2 г.
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
ili si dava6 vreme ili produljjava6 da tursi6 4oveka![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Може би просот не си попаднала на подходящото момче..с коеот ще изживееш отново тези чувства;] трудно се намира такъв човек..има време за всичко![]()
Ами явно още имаш чувства към старото момче..или просто не можеш да намериш подходящия след него..или отбягваш момчетата..има много причини и само ти можеш да я откриеш.Чесно казано и аз немога да намеря никой подходящ...всичките ми изглеждат банални и еднакви така че може и това да е причинатаУспех все пак!
When You Live Forever,What Do You Live For??
Казваш, че си имала връзка преди 2 години с момче, което сега твърдиш,че не обичаш или нямаш чувства към него. Но замисляла ли си се защо продължаваш да мислиш за него и защо точно след него не си срещала друг? Поразрови се в сърцето си и помисли. Или просто не мисли, а следвай сърцето сиЛюбовта идва, точно когато спреш да я търсиш. Повярвай ми!
(#) ...thats a cookie...
абсолютно точно казано!!!Първоначално написано от SkyEatsAirplane
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Включвай се на "Сърч" и се моли "Гугълката ти" да не е бавнозареждаща!