.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

ако някой може да ми каже защо е така и какво да направя!?!

Преди около 2г. ходих с едно момче и наистина го обичах, а той ми разби сърцето. Вече нямам чувства към него, но откакто скъсахме не мога да намеря човек, с когото да имам сериозна връзка. какво да направя?

Град
    Ямбол
    Нищо не можеш да направиш ! Тука няма някаква схема, по която можеш да се оправиш. Просто явно не си го преодоляла и ти трябва време.

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Просто не си открила точния човек!Търси!
    Ако животът ти поднесе Лимони...поръчай
    си и TEQUILA :P

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Цитирай Първоначално написано от scoobydors
    Нищо не можеш да направиш ! Тука няма някаква схема, по която можеш да се оправиш. Просто явно не си го преодоляла и ти трябва време.

Определено е така

Ами нищо просто явно не си намерила човек с който да си ! Огледай се може да видиш някой влюбен в теб :P

Голям фен Аватара на beb4yy
    хм дано намериш човека

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе

Re: ако някой може да ми каже защо е така и какво да направя

Цитирай Първоначално написано от kokolino
    Преди около 2г. ходих с едно момче и наистина го обичах, а той ми разби сърцето. Вече нямам чувства към него, но откакто скъсахме не мога да намеря човек, с когото да имам сериозна връзка. какво да направя?
    иииии аз бях така до преди 2-3 месеца...но намерих подходящия човек..

Ние ходихме 9 месеца с въпросното момче...и 2 години не можех да си го избия от главата...с който и да ходих,все ...не ми беше същото...зарязвах ги и така.....
    истината е една..само времето лекува...
    пък и свестните момчета днешно време са малко!

да си живееш живота и да не се сдухваш, когато най-малко очакваш ще видиш как някое момче ще се появи в живота ти и всичко ще е наред не се притеснявай, всичко ще си дойде на мястото
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Мега фен Аватара на sasha_90

Re: ако някой може да ми каже защо е така и какво да направя

Цитирай Първоначално написано от kokolino
    Нищо не прави.Трябва ти време,чрез което да позабравиш разочарованието.

Ами какво да ти кажа осевен да не го мислиш толкова и да се оставиш нещата да се случват....може около теб да има някой с симпатий към теб,просто трябва да се огледаш и да си дадеш шанс...гледай смело напред и не се обръщай назад
    I am near you,
    You don't see me.
    Can you feel me?
    closer than close.
    Does it hurt? Does it burn?
    Do you know what you've lost?
    Are you scared of the dark?

подкрепям мнениятя,че зя товя няма схеми,аз на пример още обчам момчето,което ме нарани хиляди пъти по хиляди нячини и не се старая да го забравя,защото знам,че не мога,просто се стремя люборта към гаджето ми да нарасне толкова,ме онази стара тръпка да ми се вижда като песъчинка

!

az sam osaznah 4e ednistvenoto reshenie e da izlizash pove4e navan s priqteli po kuponi po kafeta i to v 1 moment lubovta 6te doide i taka shte hlatnesh 4e nqma da zanesh kakvo stava spx -kogato nai neo4kavash tazi grija shti doide na glavata

Около мен има едно-две момчета, които имат симпатий към мен, но аз към тях-не

Голям фен Аватара на akinom
    чакай още 2 г.
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ili si dava6 vreme ili produljjava6 da tursi6 4oveka
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Може би просот не си попаднала на подходящото момче..с коеот ще изживееш отново тези чувства;] трудно се намира такъв човек..има време за всичко

Ами явно още имаш чувства към старото момче..или просто не можеш да намериш подходящия след него..или отбягваш момчетата..има много причини и само ти можеш да я откриеш.Чесно казано и аз немога да намеря никой подходящ...всичките ми изглеждат банални и еднакви така че може и това да е причината Успех все пак!
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    Казваш, че си имала връзка преди 2 години с момче, което сега твърдиш,че не обичаш или нямаш чувства към него. Но замисляла ли си се защо продължаваш да мислиш за него и защо точно след него не си срещала друг? Поразрови се в сърцето си и помисли. Или просто не мисли, а следвай сърцето си Любовта идва, точно когато спреш да я търсиш. Повярвай ми!
    (#) ...thats a cookie...

Град
    Габрово
    Цитирай Първоначално написано от SkyEatsAirplane
    Казваш, че си имала връзка преди 2 години с момче, което сега твърдиш,че не обичаш или нямаш чувства към него. Но замисляла ли си се защо продължаваш да мислиш за него и защо точно след него не си срещала друг? Поразрови се в сърцето си и помисли. Или просто не мисли, а следвай сърцето си Любовта идва, точно когато спреш да я търсиш. Повярвай ми!
    абсолютно точно казано!!!
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Включвай се на "Сърч" и се моли "Гугълката ти" да не е бавнозареждаща!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си