- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчешката любов (или колко я има)
Ако ти си момиче и някой те е наранил като:
- е скъсал с теб
- тръгнал с приятелката (приятелките) ти
- спрял е да ти пише / отговаря
- държи се хладно
- се е променил
това е напълно нормално. Ако някое момче:
- ти пуска комплименти
- усмихва ти се постоянно
- праща ти есемеси вечер
- пише ти по скайпа редовно
- предлага ти да излезнете на кафе
и това е напълно нормално. Няма нужда да пускаш нова тема и да питаш.
В първите случаи момчето не те иска повече. Да, така е, колкото и да ти е гадно. Приеми го. Няма никакъв смисъл да правиш опити да си го върнеш. Ако те е изчукал, в 95% си му била поредната бройка, за която ще се хвали пред френдовете.
1. Сваляш, чукаш, дигаш, бягаш. (дигаш не е задължително, но тогава ще бягаш със свалени гащи)
2. : Куцо, кbораво, сакато - бройката е (дупка ли е) злато
Във вторите случаи момчето те сваля. Да, това са най-най-най-простите и БЕЗОТКАЗНИ 'цигански номера'. Само като изръсим нещо от сорта на "голяма си сладурана", "много си сладка", "днес изглеждаш супер" и т.н. и вече момичето на 50% ни се е хвърлило на врата. Да, така е :P Сещаш ли се колко пъти са ти ръсили такива глупости? И все си се хващала? Ако отново ги чуваш, най-вероятно пак ще си поредната бройка на някой. Това е най-лесния 'цигански номер' и винаги има резултат. Другите номера също може да помогнат в процеса 'клъвване на свинско ухо'.
Тъй, да кажем че вече си клъвнала. Кфо следва ли? Към леглотооооооо. Не си такава ли? Има два варианта :
- момчето ще скъса с теб...
- алкохол и пак към леглото.
Да кажем че все още сте заедо (минали сте през леглото). И сега пак има два варианта :
- ако му е харесало ще те вкара пак там още няколко пъти и после ще те резне
- ако не му е харесало ще има нещо от сорта "не си мой тип"
Дам... Ако ви се е случило е напълно нормално. Няма смисъл да пускате темичка... Няма да се върне при вас... Това е
(горното важи за споменатите 95% от момчетата)
Толкова си плиткоумен бе, тъпак.
Не говори от името на всички момчета.
Щеше ли да има тогава връзки, а?
Щеше ли да има връзки при които се стига до секс след месеци, а?
Щеше ли?
Щеше ли моето си момче от София (вече не е мое) да ми откаже секс, защото не иска да си мисля че е с мен само заради това, щеше ли?!
Разбирам че ти си от прослойката на пропадналите гадни кенефи, с тъпи безмозъчни идиоти за приятели и твоето място е дискотеката, но нали знаеш колко изключения има.
Верно не са много, ама айде не се прави на отворен.
Бегай със "златните си правила", защото ти си... няма да отива ако ти кажа бай Ганьо, ама че ти е малък капацитета, малък ти е...
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Плюя на тебеПървоначално написано от jghgh
![]()
![]()
![]()
![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Плюй, МЕТЪЛ!![]()
И в случай че сериозно ме плюеш, поне ми го кажи във фейса, защото иначе е.. lame ^^
за гледам да ви помогна бе млади дамида не се чудите после какво е станало
![]()
няколко маймуни сме на клона, не се чудете що така пишем.
Пфффффффффф голяма логика имаш бе....
То ако беше така,както казаха и преди мене ...щеше ли да има връзки въобще?!?!??!...
Тей като гледам моето момчее... си е с мен и след като сме спали...!!!!!
идиот смотан ..само с долната си глава явно мислиш!
Плюя, плюя чалгаркеПървоначално написано от jghgh
Пък във фейса няма да са стига до там
Достатъчно неудобно ми стана кат ма засече на halloween и такава ма пита (rofl)
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
чуствам се обиден някак си от тази простотия...![]()
или просто автора не намира човек който да го харесва
Raise your fist!
Ей, обиди ме смъртно..![]()
Срамежливостта НЕ Е добро качество.
Ама айде да не спамя в темата на умника, ако искаш ми драсни ЛС![]()
ix ix ix tva 4e ti si tak1v ne zna4i 4e vsi4ki sa takiva
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
А стига глупости...Няма да се излагам ти ми драсниПървоначално написано от jghgh
![]()
![]()
не ви харесва а?ем да ама си е така... кое не е вярно, я цитирайте
Първоначално написано от nekaf
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това ми хареса... евала !!!![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Всичко не е вярно....
Логиката ти е на някъв сваляч ...но явно няма кой да те огрее...![]()
не си падам по мъже, сориПървоначално написано от ELiTyYy
![]()
оооооо ддааа..напълно прав си дам дам
никога не съм разбирала как такива айнщайни знаят всички какви са
слагат всичко под един знаменател и се правят на оригинални като излагат за доводи в твърденията си жалки клишета и тъпи фразички от рода .. чукам и бягам .. хяхя оригинално да !
евала че си изписал 20 реда глупости но следващия път уплътни изгубеното време в нещо по - полезно и по - смислено .. ще ти помогне в развитието ти ..надявам се де
.!.
Честно ти казвам ебаси изтрещелия идиот си,мисленето ти е като на някъв типичен "playboy" само че май женско не си виждал... немам думи просто земи се скрий некъде,ако тия простотий къде си драскал тука бяха вярни то щеше ли да има връзки с месеци дори години ???
Че напоследък много момчета са такива - това е вярно ама айде не слагай всички под един знаменател ако обичаш ?!?!?!![]()
![]()
![]()
Всъщност има доста истина в темата. Не виждам смисъл да обиждате.
Естествено не всички са еднакви, но това описва голяма част от мъжете. За жалост важи и за голяма част от момичетата, от които наистина често се изумявам - малко повече внимание, една крилата фраза и вече се разтапят. Стегнете се малко! Такива мъже не биха съществували без глупави жени, които да им се връзват. Честито!![]()
хехехе момичета, защо се дразните бе? да не изплува някой стар заровен спомен?![]()
яд ли въ е ъъЪъъъЪЪЪ![]()
И аз съм на мнението на ProstoAz Естествено, че има и изключения - всяко нещо си има и изключения, но наистина това представляват голяма част от днешните младежи...
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Всъщност явно си им човръкнал някоя (не)зараснала рана и сега реват на умряло. Разбира се че ги е яд. Тяхното достойнство е не по-малко от нашето и никой не иска да се чувства като тоалетна хартия-използван и захвърлен.хехехе момичета, защо се дразните бе? да не изплува някой стар заровен спомен? Laughing
яд ли въ е ъъЪъъъЪЪЪ
Подкрепям това което си написал. Всичко е вярно, само не мога да разбера защо всички се нахвърлихте върху човека ? Вие кво си мислите момичета че вашите момчета ще ви бъдат много верни ли ? Верни до 1 момент после като омръзнете ще бъдете заместена с друга в леглото. Затова не трябва и да имате съмнение. И това което автора е написал не се отнася за 95% от момчетата а за 100%(хетеросексуалните). Няма момче което да не иска да върти чука и заебава женки. Друг е въпроса кой си го може и кой не. А още по друг е въпроса кой ще има доблест да си го признае, че го желае. Момчетата които усилено градят форумна репутация лесно ще ги познаете. Те са верни на момичетата си и никога не са си казвали (поне на ум) когато видят сексуално изкушение по улицата "ехх тая да ми падне ще я скъсам". Е да, ама не
. Види се че момичетата които плюят автора защитавайки си "техните" пичове нищо не знаят за мъжкия свят
. Всеки си го иска вътрешно. Поне да не се заблуждаваме изллишно.
Първоначално написано от jghgh
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
И аз мисля като ProstoAz .
Мисля обаче , че това не описва 95% от момчетата .. може би към 60% са добреНаистина много са такива .. и се водят по тези "златни" правила .. идеята е как да разбереш .. и ето тук идва голямата истина в темата - ПО РЕПЛИКИТЕ , който чуваш за може би милиарден път ..
Поне кат0 ще се прави някой на сваляч да си обнови малко репертоара , че нещо много зеха да се повтарят![]()
nekaf .. no comment .. раздвижи си малко сивото вещество и се замисли защо аджеба се нервят повечето момичета .. всяка си казва "е моя приятел не е такъв" .. не искам да обидя никой , но просто ще кажа - Не бъдете толкова сигурни![]()
ПП. И аз видях доста стари "дружки" в това описание![]()
Всъщност, има си много истина в поста. Може би единствената грешка е, че това се отнася за всичко живо от мъжки пол, защото познавам достатъчно мъже и момчета, които не мислят с пишките си.
Странното е следното: момичетата ще мрънкат, когато се пусне такава тема за момчетата - определено няма да са съгласни. После ще мрънкат, пускайки тема защо момчетата не могат да обичат, не са свестни и пр., и пр., сякаш никой не им го е написал черно на бяло.
Както и да е, тук става дума за мъжете. От скромния ми 17-годишен опит съм научила, че мъжките не са нищо повече от пишконосещи. Мислят и чувстват с онези си работи и смятат, че света се върти около тях. Заради този един израстък мислят, че могат да управляват света, че са много велики, че разбират от всичко по-добре от когото и да било друг. А какво ще стане, ако един такъв екземпляр (дори най-праведния и "перфектен") някоя сутрин се събуди и установи, че пенисът му го няма? За него свършва, ще стане ходещ труп.
Има ли смисъл въобще да се обсъжда природата на мъжете и защо те правят или не дадено нещо?
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"