- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчешката любов (или колко я има)
Като повечето момичета са лесни така ще е.Кажеш им нещо мило-не можеш после да се отървеш
П.С КАЗАХ ПОВЕЧЕТО! ТОВА Е МОЕ МНЕНИЕ! НЕ СЪЧМ СЛОЖИЛ ВСИЧКИ ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ!
съгласна съм с ProstoAz а и не са 90% може би 75%
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
оф,кво основаваш клуб на феминистките ли![]()
Да,късали са с мен,държали са се хладно,играли са си,обиждали са ме,подминавали са ме,променяли са се,не са ми писали,лъгали са ме,онижавали са ме и прочие,не би ме наранило това,освен ако не обичам дадения човек,но в такъв случей не бих се държала зле с него,въпреки всичко,защото като обичаш някого за теб е най-важно той да е щастлив без значение каква цена плащаш ти за неговата усмивка![]()
Личи си,че никога не си обичала...в истинския смисал на думата![]()
mn qko post4e![]()
Още един алабалапортокала...скучни сте...и имате адскии глупава логика....
![]()
Заблудата е наистина лошо нещоПървоначално написано от slun4ice_90
![]()
АХах , мамка му ..
Явно не съм от тия 95%
Виж са , много кофти си написал тази тема ..
Напълно безсмислена е ..
Това , че се характеризираш себе си по този начин , и знаеш какви са действията на приятелите ти ..и мислиш , че тези хора които познаваш правят 95% от мъжката аудитория - не си прав
Все пак .. знам ли
Да , правя точно същите неща - пиша по скайп , правя комплименти и т.н. .. само където целта ми не е леглото![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
suglasna sum s mnenieto tiПървоначално написано от ProstoAz
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от jghgh
ЕВАЛАТАА!!!най точно казано..плюете щото нема кфо да каете..шото сте достатъчно ограничени в мисленето си....а и да не забравяме истината боли...страшни логики извадихте....
Омг, това доказва ограниченото ти мислене. Това че смятам темата ти за тъпа и идиотска както и самия теб не означава че съм преживяла по-горното. Съвсем не съм от леките, които си лягат с момче след 1-2 кафенца/срещи/похвали и т.н.Първоначално написано от nekaf
Така че, не бой се, изчуквана и зарязвана не съм била, особено от "плейбои", на които отдавна съм дала бойкота![]()
Така че не прави предположения, защото е жалко.
Аз си поддържам тезата, че има изключения и тва е. И само най-простите селяндурски амеби са на принципите, описани в твоята тема (т.нар. златни правила...)
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
който каквото иска да си мисли... аз само предупреждавам
не бе, верно ми писна от теми 'харесва ли ме', 'що ме заряза ъъ?', тем подобни глупости.
И естествено, коронното 'МИСЛЕХ ГО ЗА РАЗЛИЧЕЕЕН ;('
имайте си едно на ум...
все пак... не съм дошъл да се заяждам... гледам да помогна
и пак казвам, мислете си каквото искате
п.с.: и като ви е яд че момчетата са такива, не си го изкарвайте на мен. баси как си изкарахте извода че съм такъв. аз верно може да съм такъв, но това значи ли че аз съм ви виновен? или ви олеква като ме налагате, понеже ви е зарязвал някой много обичан такъв (и пак ще ви зарежат хахаха) и сега дай като сме тъпаци и не смеем да се изправим срещу него, да се обърнем срещу тоя през компа (нали все пак немога да ви видя, що да не ме напсувате?)![]()
няколко маймуни сме на клона, не се чудете що така пишем.
въй,въй,въй!!!ти nekaf си би страшно прост!95% от мъжкия пол били такива!изрод такъв!тея 5% да не са малките хлапета под 15 години!идиот!ми ко некое 10 годишно момче харесва некое момиче и почне да му прави комплименти да не иска да го вкара в леглото!по точно определение от НБИ(неизвестен безмозъчен индивид)няма за тебе!ай малко си мери думите ти тука!не всички момчета за разлика от теби са сводници!баси!
я се разплачи тъй тъй си почнал да цивриш
няколко маймуни сме на клона, не се чудете що така пишем.
Аз също се чуствам обиден някак си!Първоначално написано от MostHated
![]()
Само да те питам: ,,Как разбра, че 95% от мъжете са такива?'' Да не работиш в някоя изследователска институция? Не говори глупости, моля те, смешно е просто. Това, че повечето са такива, не значи, че всички са. Не съди по някой твой приятел или по-лошо по-себе си. Не познаваш колко милиона мъже на Земята, че да ми казваш 95%! Интересно ми е още едно нещо: ,,Защо след като 95% по-твоята логика са такива, защо хората се женят?''
Първоначално написано от ScionOfStorm
Аз пък съм на мнение ,че темата е много вярна .Но все пак това не се отнася за 95% от момчетата , а се отнася за 95% от недораслите момченца , които все още незнаят какво искат от живота без значение на колко години са. Попадала съм на такива и точно такъв ми е разбивал сърцето , но той беше от "тежката артилерия" , добре се беше обиграл .С месеци обяснения как иска да е с мен и как иска да се промени , а на сутринта просто ме заряза .Така ,че няма как да не съм съгласна![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Да, такива са 95 % от момчетата на възраст 15 - 18 г. Просто като са в тази възраст, започнали са да водят полов живот и искат да опитат всичко, да се находят по момичета и т.н. Но след известно време всеки осъзнава, че има нужда от човек до себе си и че това е много по - важно и ценно от едното еба*е за една вечер. Иначе да, всички момчета искат секс, като видят някое хубаво момиче по улиците ( както беше казал някой, май Алабалапортокала или нещо такова ) си мислят ''Тая, ако ми падне..'', то наистина си им идва от вътре, ама не всички го правят, само си го помислят. То и ние си помисляме много работи като видим готин батко, ама..
Вие па що си мислите че момчетата не могат да испитват чувства?
И момчетата обичат, просто те наистина обичат!!!
не на 2-рия ден да ти казва обичам те или да ти пуска езиче по ушето...
на момчетата им трябва време и наистина заобичват(ако момичето го бива)
Винаги го показват ако го обичат......
Аман от пикли на 13 год станали разбирачи
одете да се чукате с баткото на 40 год(опс той мое да ви е дядо)
Ima neshto vqrno tuk no malko si preoveli4il ... 95%? Chuvash li se be ??!!![]()
![]()
Идиот...логиката ти е просто "уникална".Не ти го казвам,защото съм момиче и не искам да повярвам на думите,а защото знам,че не е истина.Ако беше така,щеше ли наистина да има дълги,трайни връзки?Има много момчета,които са способни да обичат.Това,че ти познаваш селски свалячи не означава,че всички са такива.А и за какво ти е тъпата бройка?Къде я представяш?Таблица ли си правиш с колко момичета си спал?
Идиотска работа...
уоу. Колко много комплексари имало тук. Едно е да не сте съгласни с човека, друго е да го нареждате може би щото е прав![]()
.
Аз не виждам кое му е комплексарското на това да мислиш,че момчета също обичат,както момичетата.И не,не е прав.Защото не е вярно,че 95% от момчетата за бройкаджии.Има купища нормални,които не си водят великите записки с колко мацки са спали тази седмица.уоу. Колко много комплексари имало тук. Едно е да не сте съгласни с човека, друго е да го нареждате може би щото е прав .
Първоначално написано от moon_flower
Изкефи ме твоя комент Moom_flower.Точно момчета,които мислят и правят всичко като този "умник" си страдат....Защото няма как да познаят любовта...И после се смеят иронично на самата дума...А,са жалки.....Тефтерчета им трябват на такива момчета....Да записват или даже повече знам ли...?!
Аз си изпатих от един такъв мухъл....До последно искаше да ме вкара в леглото си,но не му се дадох.Сега си има уж сериозна връзка...Той хич,не ме интересува.....Съжалявам подобни индивиди....
![]()
Не знам колко трябва да е отчаяно момчето,за да постъпва така с едно момиче......После защо имало лесни момичета,защото повечето момчета ги примамвате,наебавате и си заминавате!!
Остават наранени и те пък започват да ви нараняват и тази верига се продължава....И така.....
А аз не виждам къде твърдя че момчетата не можели да обичат. Аз твърдя че няма момче на което да не му се иска да бъде курвар, най малкото да си го е помисляло, отделен въпрос е дали го може или не (омг повтарям се). Просто момчетата тук градят форумна репутация и се правят на засегнати от това което автора е написалПървоначално написано от moon_flower
. Знаем си кирливите ризи. А то е вярно. Колко много "примерни" момчета се навъдиха имало, а момичетата все реват на умряло. Всичко рано или късно се свежда до леглото. Свалка --> ухажване ---> любов / задни помисли от страна на момчето ---> и в двата случая СЕКС. Чаткаш ли ?
Както и да го въртиш както и да го сучиш, всичко си е така.