Цитирай Първоначално написано от moon_flower
Идиот...логиката ти е просто "уникална".Не ти го казвам,защото съм момиче и не искам да повярвам на думите,а защото знам,че не е истина.Ако беше така,щеше ли наистина да има дълги,трайни връзки?Има много момчета,които са способни да обичат.Това,че ти познаваш селски свалячи не означава,че всички са такива.А и за какво ти е тъпата бройка?Къде я представяш?Таблица ли си правиш с колко момичета си спал?
Идиотска работа...
Изкефи ме твоя комент Moom_flower.Точно момчета,които мислят и правят всичко като този "умник" си страдат....Защото няма как да познаят любовта...И после се смеят иронично на самата дума...А,са жалки.....Тефтерчета им трябват на такива момчета....Да записват или даже повече знам ли...?! Аз си изпатих от един такъв мухъл....До последно искаше да ме вкара в леглото си,но не му се дадох.Сега си има уж сериозна връзка...Той хич,не ме интересува.....Съжалявам подобни индивиди.... Не знам колко трябва да е отчаяно момчето,за да постъпва така с едно момиче......После защо имало лесни момичета,защото повечето момчета ги примамвате,наебавате и си заминавате!! Остават наранени и те пък започват да ви нараняват и тази верига се продължава....И така.....