- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчешката любов (или колко я има)
Това чакам ти да ми кажеш. Май блъфираш, щото май май така излиза. Пред някоя фенка съм те издънил. Ох горкия, нищо ще преживееш тази тежка емоционална драма. А на въпроса дали е писала в този раздел. Ами да сигурно е писала защото аз пиша в 2 раздела. Любов и всичко тийн на куп. А сега ти ми кажи. Ахахах. Жалко че нямам време щях да се разровя из мненията ти да проверя и да те хвана в крачка. Можеш само да се благодариш затова. Но нищо ти все ще се изпуснеш някъде.Я кажи като толкова му разбираш пред коя форумна фенка си ме изложил.Не пускай само слухове.Нещо да кажеш ник.Или поне да кажеш писала ли е в тая тема или този раздел.
Ето за това се отказах да ти отговарям и реших да не се занимавам с теб,защото мислиш прекалено повърхностно за да си троша клавиатурата и пръстите
Бее ти ако се забавляваше нямаше тука да хейтваш и да завиждаш на батко си сещаш ли се ?Аз съм сигурен че и на твоито мнение да съм (което няма как да стане)ти пак ще ме контрираш.Като си толкова навитак ти предлагам да си заделиш от няколко часа до няколко дини взависимост колко бързо пишеш.Да влезнеш в търсачката да пишеш на автор Niakoitam,да отидеш на последната страница и да почнеш да ми контрираш всичките мнения от първото до последното,а аз само ще чета какво си написал и ще се забавлявам.![]()
Обикновено на 1 човек му личи когато се забавлява а ти определено не се забавляваш не и докато четеш поствоете ми. А даже започва да те избива на яд. Кви глупости ми пишеш е човече. Барековци марековци. Направо съм потресен от тебе. Ти все никога няма да ми отговаряш, сега пък няма да отговаряш на всичко което съм написал, после на това и онова. Хахах. О велики МЪЖО такива смехотворни промени ги правят само момиченцата. Като кажеш че няма да ми пишеш, не ми пиши, а не нарушил съм обет това и онова. Хахха т.е. има нещо в мненията ми което те товари, което образува емоция далечна от забавлението и ти искаш на всяка цена да ми отговориш, не издържаш затова и си мислиш че като ме закопаеш ще ми го върнеш затова как съм те направил на смях (без аз въобще да знам) пред твоята фенка. Не си мисли че като си зад монитора можеш да се прикриваш. Всъщност можеш, но пред глупавите хора като повечето в тоя форум. Както казах, ще кажа и сега, ти си психилог, но аз 10 пъти повече от тебе психолог и хората като тебе и въобще голяма част от хората са ми прочетими като детска книжка. Елементарен си и то доста доволно. Това с търсачката не ми беше идвало на акъла, но няма да го направя, не ми трябва. Аз рядко влизам и пиша тук, а и няма нужда да те търся. Ти си човека който се запъва за моите мнения. Ти ще ме намериш със сигурност ! Колкото и да се мъчиш да се правиш на примерен "мъж", няма да стане защото характера ти е като на пишлеме, не че аз не се държа детски тук, но ми е през оная работа дали някой ще ми одобри мнението или не. Можеш също и да прескочиш момента с емот иконките, те не могат да прикрият, какъв депресант си, т.е. когато 1 мнение е наситено с емо икони не означава че ти е весело или щастливо. Емоция може да се изрази и с 2-3 правилно написани изречения. Много поздрави на Бареков, гледам и на него си му фен. ХАхах
Поздрави !
и от мен, гледам и ти си ми фен![]()