.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Град
    sofiq

Немога вече такаа...:х

здравейте на всички ... аз съм момче на 17 год
    ето проблема нз дали е проблем но е ужасно немога повече така.
    мойте най-добри "приатели " ако мога така да кажа ме избягват максимално незнам на кво се далжи това отношение винаги сам
    бил супер стях но доиде момента в който те ходат насякаде без мен на дискотека на купони вече неми се обаждат мен ми писна вчера им казах кво мисла по въпроса ..... те казват че сам се побъркал напротив свеки път като им звъна те ми казват сорри брат ама сме на купон в еди кой си (ест аз го познавам) и аз им викам защто неме зехте и те еми забраихме нямаше място в колата дрън , дрън сега като ги вида неси говорим но поне казах това което мисла а бифшето ми гадже е постоянно с тях натиска им се аз това нещо немога да го гледам и тя неме оставя да живеа като хората постоянно ми се бърка живота сега несе виждам с никой седа си в къщи като кретен и се чувствам изоставен мн

благодаря че прочетохте това .. исках да чуя мнениа по тоя въпрос
    Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop

Град
    MAINA Town
    Според мен.. по добре не се занимавай повече с тях.Ако ти бяха истински приятели нямаше да те зарязват така и всеки път да си търсят оправдание защо не са те взели.. Мисля че един приятел не забравя друг.А приятелката ти.. май се изявява като курва.. "натиска се на всички" по добре си потърси нова компания. Аз направих така

Град
    XaCkoBo
    Ами значи те са ти толкова приятели и тя е толкова свястно момиче..Намери други приятели и ще видиш, че като забележат че не ти пука ще съжаляват за постъпката си..А и това са лапешки неща това което правят те...Хубаво е, че си им казал какво чувстваш и какво ти е на душата..
    Можеш да покажеш на човек правилния път, но не можеш да го накараш да тръгне по него!!!

htpp://www.impulse.bg/user/LoNeLy_DeaTh_f

намери си нови... няма смисъл да им звъниш на предишните си фр..
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Голям фен Аватара на beb4yy
    охх пожелавам ти успех с търсенето на нови

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    намери си нова компания..
    заеби ги тея простаци! няма кво да им званиш ...
    явно толкова са ти били и приятели...

Град
    sofiq
    това смятам да направя кофти и тъйно е че сме заедно от 1ви клас 11 години и това е мн жалко
    Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop

Град
    Непостоянно
    приАтели ехх ехх
    .!.

Намери си нови приятели И моля те поработи над правописа си...това не го приемай като обида

Повече от фен
    Това приятели ли са??? /Риторичен въпрос/

Град
    sofiq
    точно ,че неса затова пуснах темата

Супер фен
    Приятели няма !! В тоя живот си сам. Помисли върху тези 2 думи : ФАЙДА и ФАЙДИЦА !

Поздрави !

Град
    там където си излишен!
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Приятели няма !! В тоя живот си сам. Помисли върху тези 2 думи : ФАЙДА и ФАЙДИЦА !

Поздрави !
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Град
    Габрово
    Ами да ти кажа (без да се обиждаш) тея "приятели" от 11 години.......са ти толкова приятели, колкото аз съм Малката русалка.
    Много съжалявам за теб,но май си си загубил времето с хора, които не те заслужават.
    Мога само да ти пожелая успех и дано си намериш приятели, които наистина да са такива и да дават всичко за теб.С две думи :истински приятели".
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Град
    Габрово

Поздрави !
    само исках да кажа, че не съм съгласна. Приятели има, но е трудно да ги намериш и да ги задържиш.
    Жалко е и тъжно ако нямаш истински приятели, накоито да разчиташ и да знаеш , че ще са там винаги за теб...... така трудно се живее.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Аз съм на този принцип: По-добре сама,отколкото сред използвачи,лицемери и хора,на които съм им през оная работа.

Заеби ги.
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

Мега фен Аватара на sasha_90
    И моите приятелки постъпиха по същия начин.Казах им това,което мисля и сега като се засечем на вън сме на "здрасти".По-добре сам,отколкото с приятели-използвачи!

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Бил съм ти в позицията.Заебах ги ама отвреме на време тей ходя да ги видя ако едва ли не няма какво да правя даже и във вкъщи.Това се случва веднъж в седмицата за 1-2 часа максимум.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    И моите приятелки постъпиха по същия начин.Казах им това,което мисля и сега като се засечем на вън сме на "здрасти".По-добре сам,отколкото с приятели-използвачи!
    Аз също постъпих така...правилно го каза..

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Blo0dG1rl
    Според мен.. по добре не се занимавай повече с тях.Ако ти бяха истински приятели нямаше да те зарязват така и всеки път да си търсят оправдание защо не са те взели.. Мисля че един приятел не забравя друг.А приятелката ти.. май се изявява като курва.. "натиска се на всички" по добре си потърси нова компания. Аз направих така
    I know I should stop believing ... !

* ! ... Unknown ... ! *

!

ah kolko gi mrazq takiva neshtastnici po dobre im ebi maikata..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от curka87

Поздрави !
    само исках да кажа, че не съм съгласна. Приятели има, но е трудно да ги намериш и да ги задържиш.
    Жалко е и тъжно ако нямаш истински приятели, накоито да разчиташ и да знаеш , че ще са там винаги за теб...... така трудно се живее.
    Ти не четеш ли човека какво пише ? 11 годишни приятели го бомбят, а пък аз ще добавя нещо, моите родители ги бомбят пък 20 годишни приятели. Отдавна не вярвам в истинското приятелството. Вярвам в изграждането на важни запознанства, връзки и издигане в обществото за респект. Надали се е родил човека който ще постави интереса на друг човек пред своя собствен.

Поздрави !

Може би просто сега си даваш сметка че те никога не са ти били приятели...щом така те изулират и пренебрегват..адски гадно от тяхна страна..но не се притеснявай ще дойде човека който ще се държи добре с теб и никога не би постъпил така с теб;] занапред постоянно щесе сблъскваш с такива хора..трудно е но няма как;x
    а ако нямаш с кой да излизаш звънкай :P

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    Намери си нови приятели И моля те поработи над правописа си...това не го приемай като обида
    +1

Амии и при мен се случи нещо подобно..обаче го преодолях..щом вече не те търсят не ги търси и ти Сигурна съм че там навън има страхотни хора с които би могъл да станеш много добър приятел
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си