.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54
    Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора

Скапва ли ви се настроението преди училище?

Много здраво се сбозвам преди даскало. Не че има няква причина, ами просто ми е супер кухо да седя 6 часа на 1 място и да гледам некви отрепки.

Мега фен Аватара на Blab
    Сега си представи, че часовете са 10...
    *пюк*

Винаги преди училище съм заредена със супер слънчево настроение. Рядко се случва нещо да го помрачи, освен ако нещо в училище наистина много не ме ядоса.

Град
    Around... :)
    Напротив, преди училище повечето пъти съм със много добро настроение(демек сега ) Ама като отида и почнат скучните часове направо не издържам.

искам да споделя опита си с вас и да ви кажа, че ако вечерно време си легнете с позитивно настроение, колко готин ще ви е денят или колко хубави оценки ще имате в училище,или колко е приятно едно кафенце в междучасието,мисля че деня ви ще бъде точно такъв.....
    аз преди време като учех винаги го практикувах и в повечето случаи се получаваше......като изключим времето когато работех и учех....когато човек не се наспива целия свят му е крив.....

и още нещо...ако се усмихваш повече....ще се чувстваш по-добре....
    подарете една усмивка на деня
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от rubi
    искам да споделя опита си с вас и да ви кажа, че ако вечерно време си легнете с позитивно настроение, колко готин ще ви е денят или колко хубави оценки ще имате в училище,или колко е приятно едно кафенце в междучасието,мисля че деня ви ще бъде точно такъв.....
    аз преди време като учех винаги го практикувах и в повечето случаи се получаваше......като изключим времето когато работех и учех....когато човек не се наспива целия свят му е крив.....

Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Re: Скапва ли ви се настроението преди училище?

Цитирай Първоначално написано от DimovB
    Много здраво се сбозвам преди даскало. Не че има няква причина, ами просто ми е супер кухо да седя 6 часа на 1 място и да гледам некви отрепки.
    Ти пък само в една стая ли стоиш?Нямате ли различни стаи по различните предмети?Е на мен определено не ми е скучно,защото съм в по-различно училище,където се учи изкуство

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Град
    Ha MopeTo (sun)
    преди даскало викани ми е яко,защото си слушам музика ,но тръгна за даскало,минавайки да взема една съученичка и като почнем да си говорим ... направоооо,хем ни е смешно,хем ни е тъпо и почваме да се чудим дали да не влезем в някои часове
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

преди даскало настроението ми е 6+, по време на даскалото спада на 3, а след даскалото е скапано до 0 (ако има някоя слаба оценка става отрицателно число)
    Fuck you You fucking Fuckers

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от RiseGirl
    Винаги преди училище съм заредена със супер слънчево настроение. Рядко се случва нещо да го помрачи, освен ако нещо в училище наистина много не ме ядоса.
    Дам и аз съм така.

Нееее,обичам да ходя на училище.
    А ако съм сдухана - просто не отивам ))))))
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

подщи всеки ден ... включително и днес... абе 100% не искате да сте на мое место ...

толкова много идиоти , а толкова малко патрони
    Бившия BlueSmoke..
    Цитирай Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
    Добре, че не ти отговорил...с една хубава, мъжка, здрава трътня!!!!

Напоследък настроението ми преди даскало е хипер мега много скапано , като се сетя с какви идиоти трябва да се занимавам ....

Град
    Сливница
    не изобщо не ми се скапва настроението преди даскало,даже напротив отивам с голямо желание почти винаги

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Твърде заспало ми е за да преценя какво ми е настроението

Е как да не ти се скапе настроението, особено като се сетя за тая по математика

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    Цитирай Първоначално написано от rubi

К'во се смееш, точно така си е. За жалост аз не съм се наспивала от месеци, а усмивката винаги си я имам, та вече не ми прави впечатление... А преди контролна или изпитване съм толкова не на кеф, че няма накъде..

апф, че какво е това даскало, че да има право да ми скапе настроението
    Аз винаги тръгвам с усмивка към училището. Там си прекарвам супер.. Момичета..момчета..веселим си се, даскалите са готини. Всеки час (дори математика,химия, история и пр.) ни е приятен, като сме заедно. Дори и да изкарам някоя мъдра двойка, пак с усмивка давам бележника да я внесат След училище освен ако не съм много уморена, се прибирам с шииирока усмивка
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Тъпо ми е щото ми се спи ..
    После ми е тъпо , щото тряа да карам 10 часа в някъв зверилник ..

Мдаа ..

Opredeleno mi se skapva.Osobeno kato stavam v 6.15

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от RiseGirl
    и аз съм така и когато имам физика се чувствам като премазана............
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    ЯЯЯ не се давайте на гадното настроение! УХИЛЕТЕ МУ СЕ НАПУК!!! Ставам сутринта, лепвам си идиотската усмивка, дори когато имам 2ка казвам патенце и си вземам шоколад.
    (#) ...thats a cookie...

Цитирай Първоначално написано от SkyEatsAirplane
    ЯЯЯ не се давайте на гадното настроение! УХИЛЕТЕ МУ СЕ НАПУК!!! Ставам сутринта, лепвам си идиотската усмивка, дори когато имам 2ка казвам патенце и си вземам шоколад.
    Ученик без двойка не може,е казал някой мъдър човек :P )

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Цитирай Първоначално написано от RottenFlesh
    Напоследък настроението ми преди даскало е хипер мега много скапано , като се сетя с какви идиоти трябва да се занимавам ....
    +1
    Пътеката ли стана тясна или вие пораснахте? Гледайки нагоре, малко се захласнахтеее . ;]]

Преди да отида на училище съмв добро настроение.И когато съм вече в даскало ми се скапва настроението.Но има дни когато съм и в добро настроение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си