- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой е най-гадният смс, който сте получавали ?
"Svarshi musakata i vodkata, 6te traa zeme6 o6te vodka" ujas ti kazvam![]()
![]()
![]()
The Spark
"Преди малко продадох последния джъмпер, обади ми се утре ще заредя" Кофти ми стана щото бях надъхан да изкарам 1 романтична вечер с моята дама в зелено, но уви...
EMI SMS ZA RAZDQLA![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
бляя зарязаха ме заради рожден ден в последния момент..![]()
Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!
ae ... ne si mi interesna ve4e aide razkarai se (bye) ei tfa mi be6e nai gadniq smsama ve4e ne mi dreme
искам да скъсаме![]()
"по-добре да прекратим зваимотношенията си, ще си намериш някой по-добър от мене..... съжалявам"
отговора ми "страхливец, да беше ми казал в очите... виждам че не си ме заслужавал затова просто ще те забравя"
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
"Нямам кво да ти се обеснявам, не ме грее кво мислиш"... хах 2-3 часа преди това ми се обесняваше как му липсвам и му пукало за мен![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
"...Сбогом..."
имала съм много гадни смс-и от бившия,слава на Бога,поне не ме е късъл със смс,друго си е по скайпа![]()
![]()
подател: Мама
Съобщение: Отивай на училище веднага!
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
"Не искам да имаме вече нищо общо.." беше супер гадно..![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
със всяка изминала минута ме дразниш все повече..спри да се самосъжаляваш..и се стегни..не си внушавай че изпитваш нещо толкова голямо към мен!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Моя беше нещо от сорта:" Съжалявам, но ми свършват мънитата.. ;["![]()
От:Бившия
СМС: "Симонна, отмъщение се пише revenge, а НЕ revAnge.Проверявай чуждите думи, преди да се опиташ да ме насолиш и после си ги слагай по скайпа"
От:Бившия
СМС: Ти не си със всичкия си!
![]()
На испански беше,сбогуване.
Най-гадния смс в целия ми живот![]()
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
"...vase picite ne bachkat trqa qdem banici..."
неска направо сърцето ми отиде в петите![]()
моя го изтрих, ама общо взето ме зарязаха на рождения ми денобаче тогаа толкова добре си бях прекарала, че ми беше през ..
![]()
sled dva meseca opiti da se otturva ot tva mom4e, sedq v kafeto i polu4avam sledniq sms , no s pove4e pravopisni gre6ki >>> " NE ISKAM DA TE VIJDAM POVE4E , 4UKA6 SE KATO TRUP "
na men mi stana mn sme6no, no vs kazaha 4e tva e nai-gadniq sms ...
Няма такъв, за щастие.
Важните неща в живота ми не се решават със СМСи.