- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой е най-гадният смс, който сте получавали ?
От мама преди около пет години "Оставих ти пакет презервативи под възглавницата, преди да тръгна - я си забравил да ги използваш, я съм ти простреляла гаджето."![]()
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
еми не помня мн мн кво беше веднъж го прочетох и го изтрих нещо от сорта беше че съм кучка
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Извинявай, че е по телефона, но вече не виждам никакъв смисъл да сме заедно, съжалявам за което.. Искам да се разделим!
да ми е яко![]()
Атанас : " Слънчице малко прекрасно , благодаря ти , че ме накара да осъзная що за човек си! Предполагам , че се досети , че всичко свърши. "
![]()
![]()
имате нова фактура на стойност 50 лева
вашият кредитен лимит достигна бла бла..ужас
не се изказвай неподготвен,прасе
работих във фурната на нашите тфа преди няколко години и получавам смс :
тати: уволнена си![]()
аз: кво? как така ме уволняваш до колкото знам си ми баща
тати: не ми се обясняваи грабваи си гъза и се прибираи в бургас (фурната беше в несебър)
аз: е кажи поне защо
тати: баничарката каза че пушиш
след 1 час аз: тате обичам те
тати: какво направи
аз : уволних баничарката сори![]()
след 1 час тати доиде да ме вземе от несебар и каза да си търся работа и че повече неще да ме гледа ако искам да ходя да живея на маината си
И аз не се сещам аз такива..Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Майната ти .. НЕ ме търси никога повече ... мина покрай мен, а ни ми каза здрасти .. нарушаваш кодекса![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Отговори ми само на един въпрос - защо вчера ми каза, че ме харесваш, а днес ми казваш, че сме до тук" - малко са случаите, в които съм се чувствала тоооооооолкова ужасно.
"Много съм разочарован. Не очаквах това от теб - мислех си, че ме разбираш..." - Това го оставям без коментар, беше от човека, който ми беше най-скъп.![]()
Може би там и тогава друга съм била ...
"Зизу,(така ме нарича един приятел) знам,че ще ме убиеш,но шефа е виновен!!!Подчертавам,че той и само той е виновен!!!Ще закъснея с около час
Звъннах на Дидка за да й кажа,че ще пристигнем по-късно.Спокойно ще сме си в апартамента от миналата година!Между другото обади се на Пламен за да го предупредиш,тъй като сигурно вече ни чака да минем да го вземем.Като свърша ще ти се обадя!"
Еййй щях да го убияКато за капак закъсня не с един,а с два часа
Стигнахме в Албена към 18ч. и имахме време само за нощен плаж
Други по-гадни не съм имала![]()
Гадни колкото искаш .. : ) Не мога да определя кой е НАЙ. Но да речем последния гаден.
"Няма ти ходя след гъза,отивай на майната си"
Ми аз съм имала много гадни смс-и
Обадих се преди 2-3 часа на един фр с които цяло лято излизахме и той ми вдига с репликите " кфо искаш " След което аз му отговарям "ми нищо само да те чуя не съм те виждала отдавна" той затвори и след минута ми написа смс "Смешни сте бе! Много! " Ставаше въпрос за цялата компания от лятото. Стана ми хипер гадно, защото единствено аз от компанията се държах приятелски с него а той така да ме харни ... Обадих му се пак и го напсувах едно хубаво...
Ми аз съм имала много гадни смс-и
Обадих се преди 2-3 часа на един фр с които цяло лято излизахме и той ми вдига с репликите " кфо искаш " След което аз му отговарям "ми нищо само да те чуя не съм те виждала отдавна" той затвори и след минута ми написа смс "Смешни сте бе! Много! " Ставаше въпрос за цялата компания от лятото. Стана ми хипер гадно, защото единствено аз от компанията се държах приятелски с него а той така да ме харни ... Обадих му се пак и го напсувах едно хубаво...
Татко : Никакви кафета бягай на училище веднага!![]()
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
АхахаПървоначално написано от XheroineX
Приятно пушене ..
И аз се сещам за подобен, но моят лимит беше 150 лв ..Първоначално написано от Di
От тогава съм на ваучер ..
Котката ти умря![]()
My friend: Do you believe in second chances?
Me: No. I believe that life sucks...And then you die.
Just a person,who's dreams didn't came true.It's just a matter of time...I gues.
ЧИЧО МИ (който е полицай):
Защо си драскал със спрей по общината?
Първоначално написано от Infection
![]()
![]()
Първоначално написано от Frozen_Flame
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ee tfa me razzbbiiii ;xxxxx
a i mene ma kysaha mnoo qko .. mina pokrai mene smeeshe se kaza mi kysame i dori ne sprq a si trygna .. xD ii ot togawa ne shte da me wijda ..Първоначално написано от moon_flower
![]()
![]()
Директно гадни съм нямал, но съм имал такива, които в определен контекст на ситуацията просто са ме прекършвали.
нещо от сорта на "това беше най-ужасното нещо,което съм чувала" ;/
мамооооПървоначално написано от xixixixi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
"За съжаление вие не сте 10-ти. Повече късмет следващият път."![]()
Не, шегувам се. Всеки мой познат знае, че не обичам смс-ите..., но темата ми се стори забавна особено онова с училището в началото![]()
Първоначално написано от Lincheto
ей мн кофти ..всеки месец ги получавам тия смс-и все забравям да я платя
гадни смс съм имала многоо,но няма да ги споделям
Hostis Honori Invidia