- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой е най-гадният смс, който сте получавали ?
Всеки СМС различен от "Към вашата сим карта бяха добавени нови 2 лв" е гаден![]()
Сестра ми: "Къде си? Прибери се веднага. Лоши новини"
Така се филмирах като го получих това съобщение, какво ли не ми мина през ума. А каква глупост беше![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
и аз тва си мислех да питамПървоначално написано от Found_a_lover
![]()
без ПОДПИС ... xD
Maй най-гадният беше от бившия.То дори не беше гаден,но..'Все още те обичам,звездичке.'
А се бяхме разделили,аз бях с друг.И те така,кофти беше.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Искам и аз е ЦаревоПървоначално написано от tigity
От там ли си?
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Че съм гадна и безчувствена и че някой иска да си "тегли куршума" заради това... Тежко, тежко...
не смеят да ми пращат гадни смс-и,просто защо звъня на пожар и се изяснявам с човека,така че е по-добре очи в очи
за сметка на това аз съм писала,че е боклук, безчувствен,не ме заслужава,леке и прочие
хахахаха друго си е по skypa вика.Първоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
![]()
"ще бъда завинаги с теб"![]()
![]()
не ви го пожелавам
хЪх...
тази която обичах/м да ми пиши как се гонила с някакъв от нейното даскало..като взе да ми го описва..........![]()
![]()
6б3З10
Хаха, нали, Роска.. Ние с теб го знаем най-добре.Първоначално написано от RoSKo0o0
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Приятно ми беше, че се познавахме.Забрави ме както и аз те забравиха преди 2 мин говорихме по телефона, за жалост се скарахме и ми написа това
взех, че повярвах как ме бил забравил..
![]()
по-добре да спрем до тук..няма смисъл да продължаваме.
![]()
;; ImpoSSible iS noThing ;]] ,,
Няма какво да си кажа с теб.
[22:40]
Аз : става ли да остана до 12
мама : след 15 мин. да си у дома
![]()
![]()
![]()
![]()
Да!Първоначално написано от mrazqkindergarten
хЪх...
"Nishto nqma da stane s nas vish kak se darjish samo" единствения тъп смс на който не знаех как да отговоря![]()
Половин час го чакам да дойде.. да ми каже "Емм, аз да ти се извиня, че се държах тъпо днеска".. после смс.. е ок само за тва ли дойде.. той:"дам : )) ии после се почуствах длъжен да те изпратя ; ))"ии след тва пакк си се държа тъпоо..!
Душата ти таи едно признание.
Кажи й коя съм аз – тя няма слух.
Аз имам странно прозвище: „желание” ,
приют ми е желаещият дух...
...Влюби се първо в моето название,
а после в мене. Аз съм цялата Желание.
Приятен живот, късмет оттук натам..
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
ммм може би най - гадния беше,когато решихме да се разделим за малко с моята приятелка поради 1 причина, която не искам да споделям ... и така вече се бяхме разделили на 02-Фев-2011 и в ноща на 03-Фев-2011 03:18 смс-а беше следния " И когато тръгна , позвлои ми да се въна .. До края на света ще ида за да те прегърна : ) " ..много гадно ми стана![]()
..и на 04-Фев-2011 пак се събрахме
![]()
Гадни СМС-и нямам. Ако имам да изяснявам нещо с някого, го правя очи в очи. К'ви са тия глупости? Да не си плащам аз сметката, а? А? А?
Първоначално написано от spasianko
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
по темата: бившия ми приятел ми писа, че ме обича и че иска 2-ри шанс.. попитах го дали той ме обича и не получих отговор.![]()
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.