- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой е най-гадният смс, който сте получавали ?
Всичко свърши .![]()
Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.
Криси-Ти си най-гадната,подла и тъпа Кучка на света...не те искам в живота си и слагам край на нашето приятелствотва е най-гадния смс който съм имала
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Превишихте паричния лимит за разговори. (150 лв)
Temet Nosce
벨야카
"Аплодисменти за най-добрата приятелка .. ахахаха"
"Само приятели или какво? Мога да чакам още, ако се наложи, но не мисля, че има смисъл..Само приятели" .. стана ми някво.. кофти
най-гадния, който и до днес помня : "Казах ти,че няма да се получи между нас, затова по добре ме изтрий от съзнанието си! "
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
не мога да се сетя за такъв.
но интересното е, че повечето смс-и са свързани с приятеля/приятелката. смешно е как казваш нещо толкова важно на смс.
Не съм получавала гаден sms.![]()
"Че между нас въобще някога имало ли е нещо?! "
Излъгах го и той разбра .. малейй .. етоо го от него: '' Добре си го измислила, защо го направи ?! ''
` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪
"E pesho bokluk neshtasten pribirai se vednaga shot she te prechukam piqncio dolna stiga skital po ulicite"
Беше грешка,жената ме събуди в 3ч.през нощта,но милия Пешо![]()
"sujalqvam che ne slojih tochka po-rano, za da nete naranq poveche.. Sbogom" - единствения човек, който съм обичала повече от всичко. Чувството след прочетеното ... е неописуемо.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Подател: Оператор
Съобщение: Poradi edna neplatena smetka, vashiyat telefon e sprqn![]()
Иначе сериозно..:
''i bez tova nikoga nishto ne si imala kum men, znaeh si che samo sum si gubel vremeto, jalko i za dvamata...''
I walk through the valley of the shadow of death..
I'm not scared cause You're holding my breath.. <3
"Повече не ме търси.Аз за теб не съществувам"-най тъпото е,че беше написан в случаи когато бях в дискотеката и след две позванявания не съм си чула телефона![]()
![]()
Kompleksirano podobie na muj, jalko suzdanie, malka po6la dy6ica s golemi pretencii si ti, ebati razo4arovanieto poredno, izgybi me gad egoisti4na takava.........
Телефонът ви е спрян поради надвишаване на вашият лимит
Това да ти каже най-добрият ти приятел:
- Не се прави на интересна, защото не си такава..!
Това е като знак да разбереш кой ти е приятел, и кой не..!![]()
"More than 90% of your 5GB of data has been used..." два дни след започването на новият месец
Остават ви Х дни до изтичането на вашата карта. Моля презаредете с ваучер от 5/10лв до Х срок.
Някъде преди няколко години.
Иначе гадни съобщения не съм имала.
Все още не са ме намразили до такава степен :С
*сън*
"Аз наистина те обичам, защо не ми дадеш шанс ... Искам да съм с теб!"
Почувствах се кофти, когато го прочетохНе знаех, че чувствата му са толкова сериозни ...
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!