- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой е най-гадният смс, който сте получавали ?
Ти като си до мен друг не ми трябва... кое е гадното ли..явно всяко момиче иска да чуе това. Аз го получих на СМС и когато го получих не беше гадно но сега след като не сме заедно ми е супер гадно да го чета отново и отново![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ем то моя го получих от най добрия си фр в който бях влюбена който изведнъж спря да ми говори и почна да ме храни зад гърба ми
и аз му писах''е колко време бяхме наи-добри фр поне едно здрасти да си казваме''
А той отговори''Не искам да говоря с теб,ти си под мойто ниво''
След време на шок няколко дена се напих и го охраних в смс жъпреки че не го бях забравила и му написах такъв смс че да видя дали му пука и да не му пукаше,написа само"Не стига че ме будиш,а и ме храниш''От този смс нататък не съм говорила с него даже не се поглеждаме.....мина вече година и нещо,а уж бяхме най- добри фр![]()
Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.
"Прекали!Търпението ми не е безкрайно.Снощи закъсня,не гледах мача заради теб,а ти кой знае с кого си била...Лека ти нощ и приятни ти сънища!Когато искаш ми пиши!"
Love me or hate me, its still an obsession.
Love me or hate me, that is the question.
If you love me then Thank you!
If you hate me then F*** you!
http://karrryy.aha.bg/
От леля : "Ако не звъннеш на майка си веднага утре сутринта ще дойде в Несебър и ще те вземе!"
(лятото работих на морето и 2 дни не бях звъняла на наште и гледай ти..панаири...)Сега мн забавно ми става като се сетя
![]()
*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*
от едно момиче
Мразя те.![]()
![]()
![]()
Весело е щот след няколко месеца в skype ми се появи нов абонат кой ли кой ли... ми тва момиче. :P :P :P
SMS-a,koito i dosega me nasylzqva e ot momcheto,koeto obicham i s koeto sym.Bqhme razdeleni,a az trqbvashe da mu zanesa edni neshta i se zasqkohme.Tochno sled kato si trygnah poluchih slednoto:"Zashto svyrshi,zashto jivota mi prikliuchi.Sydbata kaza svoqta tejka duma.Ne ostana drugo osven mechtite i edna liubov nevyzmojna.Dvama vliubeni - stradashi,poznali liubovta i obrecheni da q ne usetqt otnovo,umirashiti,prinudeni nikoga da ne vidqt drugiq.Ne iskam da jiveq taka poveche...Pisna mi da jiveq samo za da se napiq i da se opitvam da se veselq...da mi spira syrceto shtom se setq za teb...Sbogom.Obicham te"
E kak da ne go namerq na momenta kajete mi...taka de sled oshte 2-3 dni karane se sybrahme,zashtoto razbrahme,che ne mojem edin bez drug![]()
Много са, и все са били от ядосани хора.
Първоначално написано от MoN4eTy**
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Ммм... от едно бивше гадже... "Паднах с Мотора, но той е добре, а аз малко се ожулих"
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
И това ми го прати човекът,за който давах живота сиEdinia se izdade! Kak moja? Mrazq te!!!
Dano nikoga da ne nameri6 4ovek koito da te obi4a kolkoto az te obi4ah! Mrazq te pove4e ot vsi4ko! Proklinam denq v koito te sre6tnah!![]()
Първоначално написано от Sladur_
bahti maloumniq sms...
P.S. Idealniq otgovor e - Dobre(usmivkata e mnogo vajna otzade) ;]
"Milo az sym malko zaeta v momenta i otlagam sre6tata,tuka s maika mi opravqme i se nalaga prosto...".V sy6tiq moment az vijdam maika i da vyrvi sre6ty men ,da se vry6ta ot rabota i se okaza 4e tq prosto e iskala da izleze s drugi , no kato glupavo lape (na 16 be6e togava) re6i da izlyje vmesto da kaje istinata pri koqto az bih otgovoril - "dobre izlizai si , ako iska6 posle moje da se vidim , ako ne dove4era 6te se 4uem ! " ;]
На смс-а ми "Сърдиш ли ми се" ми отговори "Не ти се сърдя, въобще не ме познаваш явно...Сърдя се на себе си, защото съм глупак..." Стана ми супер гадно и се почувствах мн. виновна, но вече всичко е наред и сме си заедно![]()
''mislex che si razlichna'' beshe nedorazumenie i go izqsnixme![]()
![]()
![]()
"Вече не значиш нищо за мен. И, да съм честен-май никога не си значела..."
От бивш:..."Обичаш ли ме още"?Аз:"Не,не се рови в миналото"(излъгах го,защото не исках да е нещастен с мен)...![]()
Той:"Аз още те обичам"....
![]()