- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой е най-гадният смс, който сте получавали ?
Преди малко го получих... ;/ Това е и нещото което ме изкара от леглото пффффф :Х
най-готиния смс би бил с текст : "това е смс"
![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
"Превишихте кредитния си лимит от 150лв. (без ДДС). Временно не можете да набирате номера"
Temet Nosce
벨야카
Ако бях на твое място и момиче директно подавам жалба, осъждам го да не припарва на 50 метра от мен.Първоначално написано от cherinka
Temet Nosce
벨야카
"Мило довечера няма да мога да дойда до Сс,защото пътищата не са изчистени от снега ... Явно ще се видим чак в неделя"
![]()
![]()
И после ме питат,защо мразя зимата ...
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
СМС гаден не сам получавал, ама за скайп просто не ми се говори
''nqma da moga da doida za rojdenniq ti den zashtoto imam po vajna rabota'' ахх това като ми го писа мойта направо полудях![]()
![]()
Това наистина е тъжноПървоначално написано от umri
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Имам да ти казвам нещо ужасно! Обещай ми да не плачеш приятелко моя![]()
Когато лъжеш любовта, самотен винаги оставаш... (h)
`блокирах те в скайп,защото не искам да те виждам нито в интернет пространството,нито на вън`
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
От : един приятел
"Ama shmatko, ai idvai vednaga che mi pisna ot tebe. Brada pusnah veche, ai sektir!"
Мразя да ми дават зор. Беше гадно.
![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
"wijdam te...a uj nqmashe da izlizash..pisna mi ot tebe.."![]()
"прай к'фот щеш тогава". От първото момче, с което бях и което мислех за голямата любов едва ли не, затова ми беше гадно. Е, в един хубав ден направих, каквото исках, и май само той остана да съжалява.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
закъснявах и един приятел ми изпрати смс: "мамка ти мръсна, к*рво тъпа". при което супер много се ядосах..
обаче след тва беше объркал нещо с настройките, изпрати ми тоя смс още 10 пъти и се залях от смях![]()
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
Ех,как исках моето гадже да прати такъв смс на бившата си..т.е то вече аз съм новата бивша..Първоначално написано от beb4yy
![]()
Аз гадни смс-и май не съм получавала,но пък скайпа ми може да разплаче някой направо..![]()
ХаХа и аз такаПървоначално написано от moon_flower
най-шибаното нещо което са ми писали по скайп беше "ти си най-голямата грешка в живота ми" и то защото тя искаше да се видим пък аз 100 пъти и бях казал че не искам да имам нищо общо с нея .. и тя от обич какви неща ми пише
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
А какво ще кажеш за това,че дотук са ме късали два пъти по скайпа,а ? Не е ли яко ?Първоначално написано от Sladurcho
![]()
Пффф.....най - гаден, ами може би "Не искам да бъдем повече приятели, bff друг път!" Направо ми се скапа живота! Е, не се почуствах толкова зле де, но все пак Бети ми беше най - добра приятелка още от детската градина и изкарахме с нея до 3 клас. Нататък тя се премести. "Не ме понасяла!" Така и не разбрах защо не ме понасяла. Така де, беше ми много трудно да го преживея, но накрая си намерих Софи. Тя ми е единствената приятелка момиче. Свикнах да общувам повече с момчета.Софи - bfft![]()
xaxaxaПървоначално написано от 5StaR
![]()
Като бях малък трябваше да уча БЪЛГАРСКИ ЕЗИК , а сега трябва да уча АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ,а какъв ли ще бъде другия език ..