- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой е най-гадният смс, който сте получавали ?
"Мислих много, винага не е в теб, но просто не съм готова за никой. Ти си уникален човек и те искам до мен, но не по този начин.. "
На маймуница и с грешки, разбира се.. но все пак.![]()
От 1вата ми любов да уточня,по това време си имаше приятелка,никога не сме ходели.. но за сметка на това прекарахме заедно УЖ като прияли пред другите 1 година и половина , не че не забелязваха нещата де![]()
Няма да си ходя на Плевен.Връщам се,че ми се случи един инцидент и малко много си нараних крака.. като си дойда ще го цункаш да ми минеОбичам те !
Гадно е сега като се сетя просто какво беше ;(
Като се замисля не съм имала толкова фрапиращи смс-и ама един мн неудобен беше " Можеше да ми кажеш за другия,а не да ме мъчиш така!" Нещо подобно..![]()
"ами добре тогава късаме"
подател : непознат номер
съобщение : Хем ще ебем хем ще бия .
![]()
бях 7 клас и сериозно се стресирах като го видях
Memento mei, memini tui!
"Sumata po smetkata vi namalqva.Molia prezaredete!"![]()
na всеки 2 минути | (
~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.
" Честито,най-накрая успя да нараниш някой и то по най-гадния начин..." ;/
Беше от най-добрия ми приятел,когато имаше чувства към мен...много гаден смс и още го пазя..
Girls are magic. They can get wet without water, bleed without injury and make boneless things hard....
събирахме се за белот и четвъртия ни играч ми прати смс : "няма да мога да дойда днеска,утре си носи бухалка,лопата и жито"![]()
или смс от същия човек "сетих се за старата ни учителка по химия и ми се пригади та се сетих КОГА ПАК ЩЕ ПИЕМ ТЕКИЛА??"
![]()
гадните смс-и съм ги изтрила,защото не искам да си спомням за тях и за хората или моментите,които седят зад тях.![]()
we are rockstars.
[color=red]мишленце , забавлявай се и не ми звъни повече
на др ден
мишко виждам колко ти пука за мен цял ден не ме потърси
![]()
![]()
![]()
от един нахалник.който постоянно ми звънеше:"искам винаги,когати ти звъня да ми вдигаш,аз не съм престъпник-най-много да ми увеличиш сметката на телефона" ужас просто![]()
или идвай към бара,а аз съм наказана![]()
От колко часа сме на училище, .....утре![]()
![]()
![]()
В населените места, където хората дишат по 24 часа...
Кристофър:ти си тъпа кучка...как може да си толкова гадна!!!![]()
![]()
иначе ето го гадния смс
Мама:След като разбрах че пушиш се прибирай да изпушим по една цигара![]()
от човек,който направи адски много за мен,а аз го преебавах зсе помвече и повече..:
"ти направи адски много за мен,промени живота ми,станах друг човек,но още обичаш бифшия си,бъди с него и той те обича!бъдете щастливи и знай че винаги ще си в сърцето ми,аз бях дотук !"
супер тъпо ми стана тогава...
"бебе тръгвайте си с в**** довечара си тръгвам "
беше анонимен (демек от интернет):
ДЯВОЛА:
ща килна ма сливо.. (рофл) (рофл) (рофл) така съм се смяла ;ддддд .. по-гадни от тоя иначе нямам ;дддд
Първоначално написано от BladeDancer
Само аз ли не съм получавала гадни sms-и?![]()
И аз не съм ..Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
'' Няма смисъл да продължаваме да се мъчим и двамата го знаем.. ''
Това беше..![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
"е са ви еб*х мамата"или нещо такова ,защотоо му казах на един да спре да ме търсии
![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3