- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Мотивирани ли сте да ходите на училище?
Или просто го приемате за някакво досадно задължение?
Досадно е.
Нов ник: Cassidy
оо мотивирана съм![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
NE!!!!![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
obi4am da xodq no mi e t1po da y4a yroci
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Ами сега ми се ходи,защото ми е последна година и гледам да взема колкото мога и да ми е от полза...още малко остана![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Може да се каже че ми се ходи .. на даскало са яки междучасията .. пък и нашата гимназя няма занималня и не киснем цял ден в даскало така че ..![]()
![]()
Hear this voice from deep inside
It's the call of your heart
Close your eyes and you will find
The passage out of the dark..
Мен хем ми се иска да си обогатя речника, хем понякога никак не ми се ходи![]()
Love is a feeling
Give it when I want it
cause Im on fire
Quench my desire
Give it when I want it
не ми пре4и да ходя,псвен в понеделник и сряда,защото са най-гадните ни днино иначе през другите ми е супер яко,особено когато имаме литература
![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Обичам училището.![]()
![]()
Безплатен ток,парно,вода,тоалетни.
Простотия на харабия.
Прекрасни,ОГРОМНИ странджанки само за левче)))))))
Обичам да ходя на училищеееееееее!![]()
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
Хах последното, което чувствам на път за училище, е мотивация. То и как да съм мотивирана в 7 часа сутринта.. аз още спя духом![]()
Мотивирана съм.![]()
Don't worry, be happy!
Напротив.Отначало бях доста подтиснат но сега не ми пука въобще.
kratko to4no i qsno :: NEE!!!!![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Мотивирана не бих казала, тъй като нивото в сегашното ми училище, държанието на учителите и на голям процент от учениците е плачевно...
Още повече, че има изключително малко учители, които поощряват таланти.
Мотивацията ми е, когато гледам сайта на Испанската и си представям, как един ден и аз ще уча там.
И сядам и уча. Няма как.
Но мотивация - не. Мотивация за какво? То ако не бяха уроците... Аз съм за никъде. Както и всички останали. Факт.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Може да се каже че съм мотивирана...
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
О,да определено.Ако ние не сме мотивирани да се образоваме не знам кой може да ни мотивира..Все пак вижте на какъв хал ни е държавата.Ако ние не се вземем в ръце и не станем полезни за обществото то тогава кой?![]()
in defense of our dreams...
Рядко ..
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Не ,не съм мотивирана.Мразя училището и по-точно 5 4аса у4енето след него.Пък и класа ни е много скапан(пълни простаци)Непрекъснато правим наказателни конторлни заради дисциплината.
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Много щеше да бъде яко да ни плащаха за до учим звучи малко тъпо, но не се ли замисляте че ако ти кажат научи си урока и те чакат 50 лева щеше да е много яко парите щяха да бъдат мотивация ...
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Имам желание да уча. Нямам желание да ходя на училище. Учителите в моето училище по никакъв начин не отварят интерес към предмета който преподават. Повечето са изкукали и заядливи. Много неправилно изнасят уроците си. В предишното ми училище с такава мотивация и такова желание ходех на училище... Сега ще дам пример с една учителка по Български език и литература. Тя като литератор би трябвало да говори правилен български език, а ние ученици от 10 клас говорим по-правилно от нея... Аз разчитам на стари знания отначалното училище...
Според мен е неправилно,когато някой не внимава в час да го изкарат на дъската и да го изпитват. Защото по този начин учителя стряска ученика(понеже му крещи) и той не показва знанията си.... съответно получава 2ка...
По тази тема мога да говоряяя тооооолкова много...
Та накратко: нямам мотивация да ходя на училище, именно заради учителите, които не будят интерес в мен към дадения предмет, а напротив точно обратонто. Тъжно... Колко много сърдити и негативно настроени хора има.... съжаляваюм за романа ама тряаше да излея някъде поне малко от гнева си!![]()
(#) ...thats a cookie...
Както казва учителката по информатика:"Училището е,за да си покажем новите дрешки,да се наядем и да разменим по някоя клюка!"![]()
Напълно споделям това мнение,а сега сериозно...
Мотивирана съм Да!Мога да го заявя с пълна отговорност,защото съм заинтересована в голяма степен за бъдещето си.:P
Разбира се понякога ми е трудно да схвана някой задачки по "любимата" ми математика,но се опитвам да променя това.Когато получа слаба оценка пък още повече се мотивирам и искам да докажа на учителя,че не заслужавам оценка по-ниска от 6!![]()
![]()
Това е!Мотивирана съм!
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()