- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Мотивирани ли сте да ходите на училище?
Именно ,това е лошото на някои учители ,че си изкарват яда на учениците и искат да изкопчат невъзможни знания от тях,като те преварително не се стараят да им ги предадат по някакъв цивилизован начин,тогава как децата да заобичат съответния предмет с такъв човек???Не знам от лични проблеми ли,от комплекси ли правят така учителите,но това никак не е правилно!Защото и учениците имат права,не само учителите! Радвам се ,че в моето училище не е така и повечето от тях са много готини за това ходя на училище с удоволствие последната годинаПървоначално написано от SkyEatsAirplane
Но ме е жал за други училища,където даскалите буквално психират учениците!!!Дадения предмет трябва да не се учи с принуда или стрес,а с желание и мотивация,предавана от самия учител!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
еми ако имахме малко повече време сутрин да почваме към 10
и да неса толкова строги даскалите
е това ми е най-скромното и най-реално
![]()
Честно казано не.Гледам как повечето от съучениците ми не барват учебник,а искарват високи оценки(преписват) и как други се спукват от учене и получават по-ниски оценки.Вярно е ,че е важно знанието,но в дипломата няма да те питам дали сам си я искарал тази оценка или си преписал,ами само ще гледат оценката.
Ами обшо взето съм мотивирана но понякога е мноогоо скучно..![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
Не съм особено мотивирана. Половината учители са копумпирани...не са обективни. Някои ученици се държат ужасноВъобще не ми се ходи в училище. Иначе да, искам да научавам нови неща и т.н. и може би щях да съм по-мотивирана ако имаше някаква справедливост
и съм съгласна с voodoodoll1 - това е българското образование
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Нямам против да ходя на училище, средата в която се намирам обаче там хич не ми харесва..
как да не съм мотивирана..като гледам кви момчета има ии направоосамо се възбуждам там пък в час си е тъпо.. само за тфа ходя иначе мразя даслало там се чувствам затворена и ми е гадно
![]()
на етапи... в момента ми е досадно, шото системата ни няма право да е толкова лайняна...
si4kite ot klasa mi sa tupitui 4e nqmam nikfa motivaciq
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Ми обичам да ходя само , защото са ми интересни нещата които учим..Класа ми е супер хипер ТЪП , така че не ходя с мисълта че ще ми е забавноНо какво да се прави..
Не съм мотивирана и не обичам да ходя на училище.За мен това е най-гадното и противно място на земята.![]()
Never!!!! ;dd
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Не особено.![]()
You are broken, I can fix you...
не. даскалите са кофти, класа ми е ужасен и ми писна всяко междучасие да гледам някакви кифли.
Мотивирана съм разбира се. Последна година ми е и много ми се ходи на училище.![]()
Everything happens for a reason..
Мотивация? Тази дума не я бях чувал и виждал отдавна!
1.Не, не съм мотивиран да уча, особенно в сегашното състояние на образованието ни. Учителите знаят всичко на изуст, те не ни го преподават, те го зубрят, а после ни викат: ,,Не зубрете!''.
2. Стипендии- звучи хубаво да. Пари ей така само да учиш, но колко пари? Извинявайте, но тези 20 лева майка ми и баща ми ми ги дават за няколко седмици. Ако сумата е по-голяма например 50-60 лева защо да не се мотивирам?![]()
3. Дисциплината- Мисля, че това е най-големия проблем. Да предприемем, че съм се мотивирал например по: ,,Психология'' и ,,Литература'' това са ми любимите предмети и наистина съм мотивиран да уча по тях. Но как да уча след като 20 говеда пречат на учителя да си предаде урока и на собствения си съученик (т.е. аз) да научи нещо. Случвало ми се е да стоя на първия ред, буквално на сантиметри от госпожата и пак да не мога да чуя какво говори, а за съжеление не мога да чета по устните. Трябваше да се науча като бях млад, сега съм 11 клас за кога ще се уча?![]()
Викаш им с пълно гърло: ,,Млъкнете!''. Успял си, но за 1-2 минути най-много. Точно заради дисциплината никой не знае нищо. Учителите и те са виновни понякога, но са много редки случаи.
Днеска сутринта и всички сме събрани в коридора. Един заек отива до една госпожа и й казва:
,, А ве днеска кои са на практика?''
Нито ,,Добро утро'' , нито ,,Майка ви ще е*а!'' както се казва. Никакво възпитание нямат, а с какъв тон й говореше, а езика . . . пф.
Тя му чете едно голямо конско, но за кога? Жабата вече е свикнала в блатото. Не можеш да я извадиш и да я направиш принц!
От поколение на поколение ставаме все по-прости и по-прости!!!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Преди една две години почти винаги ходех с кеф на училище, защото уроците ми бяха мн интересни. Особено мн обичах часовете и уроците по физика. Сега също физиката ми е любим предмет, но нещата определено са мн различни от преди. Учителаката по физика(която ми е и класна)не се държи добре с менвъпреки че аз съм единствената от класа, която проявява интерес към нейния предмет и това ме демотивира срашно мн. Започвам за мразя часовете по физика както и останалите часове. Вече не ми се ходи с кеф на даскало
![]()
Няма невъзможни неща!!!
На мене ми се ходи шото цъкаме белот в часовете е не във всички но в някои и ми е гот ..![]()
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
досадно задължение, но е забавно с приятели ... иначе кво да прааа в къщи![]()
Мотивацията сега е-да ходиш да те запомнят да имаш висока оценка
друга мотивация няма
а тази мотивация не мисля че е най-добрата![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
На мен ми харесва: ) не че имам мотивация просто ми е интересноимам само 1 отсъствие и то защото правихме нещо с госпожата по англииски в библиотеката и пропуснах физкултурата .. но иначе тва е ..
супер е яко в сравнение с българското училище
![]()