.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 92
    Цитирай Първоначално написано от SkyEatsAirplane
    Имам желание да уча. Нямам желание да ходя на училище. Учителите в моето училище по никакъв начин не отварят интерес към предмета който преподават. Повечето са изкукали и заядливи. Много неправилно изнасят уроците си. В предишното ми училище с такава мотивация и такова желание ходех на училище... Сега ще дам пример с една учителка по Български език и литература. Тя като литератор би трябвало да говори правилен български език, а ние ученици от 10 клас говорим по-правилно от нея... Аз разчитам на стари знания отначалното училище...
    Според мен е неправилно,когато някой не внимава в час да го изкарат на дъската и да го изпитват. Защото по този начин учителя стряска ученика(понеже му крещи) и той не показва знанията си.... съответно получава 2ка...
    По тази тема мога да говоряяя тооооолкова много...
    Та накратко: нямам мотивация да ходя на училище, именно заради учителите, които не будят интерес в мен към дадения предмет, а напротив точно обратонто. Тъжно... Колко много сърдити и негативно настроени хора има.... съжаляваюм за романа ама тряаше да излея някъде поне малко от гнева си!
    Именно ,това е лошото на някои учители ,че си изкарват яда на учениците и искат да изкопчат невъзможни знания от тях,като те преварително не се стараят да им ги предадат по някакъв цивилизован начин,тогава как децата да заобичат съответния предмет с такъв човек???Не знам от лични проблеми ли,от комплекси ли правят така учителите,но това никак не е правилно!Защото и учениците имат права,не само учителите! Радвам се ,че в моето училище не е така и повечето от тях са много готини за това ходя на училище с удоволствие последната година Но ме е жал за други училища,където даскалите буквално психират учениците!!!Дадения предмет трябва да не се учи с принуда или стрес,а с желание и мотивация,предавана от самия учител!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Град
    блока
    еми ако имахме малко повече време сутрин да почваме към 10 и да неса толкова строги даскалите е това ми е най-скромното и най-реално

Честно казано не.Гледам как повечето от съучениците ми не барват учебник,а искарват високи оценки(преписват) и как други се спукват от учене и получават по-ниски оценки.Вярно е ,че е важно знанието,но в дипломата няма да те питам дали сам си я искарал тази оценка или си преписал,ами само ще гледат оценката.

Ами обшо взето съм мотивирана но понякога е мноогоо скучно..
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Не съм особено мотивирана. Половината учители са копумпирани...не са обективни. Някои ученици се държат ужасно Въобще не ми се ходи в училище. Иначе да, искам да научавам нови неща и т.н. и може би щях да съм по-мотивирана ако имаше някаква справедливост и съм съгласна с voodoodoll1 - това е българското образование
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    The Land Of The Doomed
    Нямам против да ходя на училище, средата в която се намирам обаче там хич не ми харесва..

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от p0ps
    Мен хем ми се иска да си обогатя речника, хем понякога никак не ми се ходи
    +1

sladky2009
    Guest
    как да не съм мотивирана..като гледам кви момчета има ии направоо само се възбуждам там пък в час си е тъпо.. само за тфа ходя иначе мразя даслало там се чувствам затворена и ми е гадно

Мега фен Аватара на EarthShaker
    на етапи... в момента ми е досадно, шото системата ни няма право да е толкова лайняна...

Град
    sofiqqq
    si4kite ot klasa mi sa tupi tui 4e nqmam nikfa motivaciq
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Ми обичам да ходя само , защото са ми интересни нещата които учим..Класа ми е супер хипер ТЪП , така че не ходя с мисълта че ще ми е забавно Но какво да се прави..

Град
    Пловдив
    Не съм мотивирана и не обичам да ходя на училище.За мен това е най-гадното и противно място на земята.

Never!!!! ;dd
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Не особено.
    You are broken, I can fix you...

не. даскалите са кофти, класа ми е ужасен и ми писна всяко междучасие да гледам някакви кифли.

Голям фен Аватара на Ice
    Мотивирана съм разбира се. Последна година ми е и много ми се ходи на училище.
    Everything happens for a reason..

не!
    ... Just smile...

Супер фен
    Град
    България
    Мотивация? Тази дума не я бях чувал и виждал отдавна!
    1.Не, не съм мотивиран да уча, особенно в сегашното състояние на образованието ни. Учителите знаят всичко на изуст, те не ни го преподават, те го зубрят, а после ни викат: ,,Не зубрете!''.
    2. Стипендии- звучи хубаво да. Пари ей така само да учиш, но колко пари? Извинявайте, но тези 20 лева майка ми и баща ми ми ги дават за няколко седмици. Ако сумата е по-голяма например 50-60 лева защо да не се мотивирам?
    3. Дисциплината- Мисля, че това е най-големия проблем. Да предприемем, че съм се мотивирал например по: ,,Психология'' и ,,Литература'' това са ми любимите предмети и наистина съм мотивиран да уча по тях. Но как да уча след като 20 говеда пречат на учителя да си предаде урока и на собствения си съученик (т.е. аз) да научи нещо. Случвало ми се е да стоя на първия ред, буквално на сантиметри от госпожата и пак да не мога да чуя какво говори, а за съжеление не мога да чета по устните. Трябваше да се науча като бях млад, сега съм 11 клас за кога ще се уча?
    Викаш им с пълно гърло: ,,Млъкнете!''. Успял си, но за 1-2 минути най-много. Точно заради дисциплината никой не знае нищо. Учителите и те са виновни понякога, но са много редки случаи.
    Днеска сутринта и всички сме събрани в коридора. Един заек отива до една госпожа и й казва:
    ,, А ве днеска кои са на практика?''
    Нито ,,Добро утро'' , нито ,,Майка ви ще е*а!'' както се казва. Никакво възпитание нямат, а с какъв тон й говореше, а езика . . . пф.
    Тя му чете едно голямо конско, но за кога?
    Жабата вече е свикнала в блатото. Не можеш да я извадиш и да я направиш принц!

От поколение на поколение ставаме все по-прости и по-прости!!!

Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Преди една две години почти винаги ходех с кеф на училище, защото уроците ми бяха мн интересни. Особено мн обичах часовете и уроците по физика. Сега също физиката ми е любим предмет, но нещата определено са мн различни от преди. Учителаката по физика(която ми е и класна)не се държи добре с мен въпреки че аз съм единствената от класа, която проявява интерес към нейния предмет и това ме демотивира срашно мн. Започвам за мразя часовете по физика както и останалите часове. Вече не ми се ходи с кеф на даскало
    Няма невъзможни неща!!!

На мене ми се ходи шото цъкаме белот в часовете е не във всички но в някои и ми е гот ..
    БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!

досадно задължение, но е забавно с приятели ... иначе кво да прааа в къщи

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Мотивацията сега е-да ходиш да те запомнят да имаш висока оценка
    друга мотивация няма
    а тази мотивация не мисля че е най-добрата

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

На мен ми харесва: ) не че имам мотивация просто ми е интересно имам само 1 отсъствие и то защото правихме нещо с госпожата по англииски в библиотеката и пропуснах физкултурата .. но иначе тва е .. супер е яко в сравнение с българското училище

Голям фен Аватара на krisence
    Досадно задължение- повече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си