.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Представител на Avon

Бих искала да стана представител на Ейвън, но ме претеснява следния факт:
    Ако не продам нищо в продължение на 1-2 месеца следват ли някакви санкции и дали се подписва някакъв договр съответно.

Ако някой е по-запознат ще съм му багодарна да ми обясни.

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Ако три пъти пропуснеш да пуснеш поръчка, договорът ти автоматично бива прекратен.

аз съм представителка ако имаш някакви въпроси пиши на лс
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Цитирай Първоначално написано от preichetoy
    Ако три пъти пропуснеш да пуснеш поръчка, договорът ти автоматично бива прекратен.
    NE E VQRNO AZ CQLO LQTO ne sum pyskala poru4ka 6toto ne bqx na daskalo i nqma6e koi da mi pory4va i ni6to ne e estanalo

Супер фен Аватара на girl91
    Минималната стойност на поръчка в момента е 50лв., но може да се пуска поръчка от 30 до 50лв. с такса обработка 3,75.
    От 4 години се занимава с това и гледам да не пропускам да пускам поръчки, ама се е случвало да не пусна 1-2 пъти. Нямала съм проблеми след това.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Ако не пуснеш поръчка до 12 месеца ( т. е. една година ) спираш да си представител. Няма никакви санкций, отиди в сайта на ейвън и цъкни " искам да стана представител " и след няколко дни ще ти се обадят от там... можеш да попиташ всичко, те ще ти отговорят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си