.

Виж резултатите на анкетата: Съществува ли истинсно приятелсво м/у момче и момиче ?

Гласували
92. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

62 67,39%
  • Не

30 32,61%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58
    да има.в даскало повече от половината ми компания са момичета.
    broken heart

ДИДЕ БИЧКАМ ТЕ МНООО

Има.
    А ето ви един пример: Аз съм почти на 15,а един приятел е на 12 Друго освен приятелство не виждам да може да стане...

Град
    София
    Твърдо да! Аз имам такава приятелка..
    Don't tell me what I can or can't do !

Град
    The Land Of The Doomed
    Има.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    категори4но НЕ

Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Има разбира се. Стига :

1) Момчето и момичето да са брат и сестра

2) Момичето да е лесбийка, а момчето гей

+1

Не съществува приятелство м/у момиче и момиче всичките ми най-добри приятели са били момчета и по мн начини са доказали, че не искат нещо повече от мен !

Съществува,но е рядкост. Говоря за приятелство без предпоставки за интимна връзка или без приятелство след ходене.
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

Град
    РЮАР
    Тая тема е дискутирана милион п1ти... разт1рси се и ще видиш...
    Аман от некад1рници, които не знаят да боравят с т1рсачката...

Голям фен Аватара на 8992
    може и да има незнам имам много приятели момчета и кат се сближим съм натръни и се моляя " Господии дано не ме харесва моолятее" не че има нещо лошо някой да те харесва ама се пак нали уж ти е приятел ... даа и като ми каже че ме харесва вече нищо не е същото пак ми е приятел ... ноо чувствата ми са смесени
    и аз съм изпитвала увлечение по приятел било ми е тъпо и съм размишлявала дълго защо точно в него като има толкова много момчета ама карай тва чувствата не могат да се контролират

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    ima dva slu4aq: mom4e i momi4e sled vrazka, mom4e da har momi4e/momi4e da har mom4e a kolkoto da sa bff bez da se har i da sa bili... rqdko se sre6ta
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

мне е толкова рядко половината ми фр са момчета и не сме хоили заедно и не мисля или поне се надявам да не ме харесват

Голям фен Аватара на Crazytu
    От личен опит мога да кажа,че има и това приятелство може да е много по-стабилно от приятелство между момичета.Няма го това клюкарстване зад гърба на другата,няма ги интригите и всички тези глупости.Най-добрия ми приятел е момче и нито ме харесва,нито аз него,нито пък сме били гаджета .. просто много много добри приятели.

Град
    Стара Загора
    хич няма такива
    Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!

Супер фен Аватара на gabi_94
    всички които познавам и уж имаха невероятно приятелство накрая се влюбиха. Според мен има истинско приятелство до момента, в който някой от двамата се влюби в другия, а може и взаимни чувства де. Просто приятелство ми е трудно да вярвам че има и от двете страни, все някой от двамата ще има по-сериозни чувства. От личен опит говоря.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    в мазето ;dd
    има има и пак има...
    та приятелството м/у момче и момиче дори е най-истинското приятелство.. не е като при две момичета там има завист винаги едната ще бъде повече от другата или пък ще си завиждат тайно и прочие аа м/у момче и момиче просто го има това красиво истинско приятелство
    в повечето случай както споменахте единият започва да изпитва чувства към другия или пък и двамата започват да се харесват..което е нормално все пак си споделят всичко единия знае всичко за другия и обратно.. тогава наистина става лошо защото след това приятелството в повечето случай просто изчезва.. е не че не го има но просто не е като преди
    ще дам пример: аз имам най-добър приятел момче.. споделям всичко с него той ми е опората и го обичам много.. започнах да изпитвам чувства към него но ме беше страх да му ги кажа..защото мислих че ще разваля отношението ни и си мълчах с месеци да но накрая така се получи че една вечер и двамата си признахме какво чувстваме и се оказа че се харесваме.. с времето се влюбих още повече в него.. знам че имам един истински приятел и страхотно гадже

Град
    kadeto iskam
    Да има! Най добрия ми приятел е момче

Според мен има.

Ем има .. що пък да няма Не всички момчета мислят с х*я си
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Град
    Асеновград, България
    Да, има... ама защо да го няма?
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Кратко и Ясно - ДА!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    ima dva slu4aq: mom4e i momi4e sled vrazka, mom4e da har momi4e/momi4e da har mom4e a kolkoto da sa bff bez da se har i da sa bili... rqdko se sre6ta
    moqt slu4ai e takuv,bf sme bez nqkoga da sme bili gadjeta ili da sme se haresvali po po-intimen na4in.

ха ха до преди няколко месеца и аз си мислех че между момче и момиче може да има само приятелство...всеки ми повтаряше че няма но аз нали съм инат и си държа на моето но за мен НЯМА истинско приятелство между момиче и момче...просто от личен опит в един момент се оказа че с най-добрия ми приятел се обичаме но явно просто и двамата ни е било страх да си го признем
    ...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...

мм и аз вече нз какво да мисля...
    винаги в единия ще се "разпалят" чувства :S

white sensation

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си