- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съществува ли истинско приятелство м/у момче и момиче ?
Има.
А ето ви един пример: Аз съм почти на 15,а един приятел е на 12![]()
![]()
Друго освен приятелство не виждам да може да стане...
![]()
![]()
Твърдо да! Аз имам такава приятелка..
Don't tell me what I can or can't do !
Има.
Първоначално написано от Alabalaportokala
+1
Не съществува приятелство м/у момиче и момичевсичките ми най-добри приятели са били момчета и по мн начини са доказали, че не искат нещо повече от мен !
Съществува,но е рядкост. Говоря за приятелство без предпоставки за интимна връзка или без приятелство след ходене.![]()
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
Тая тема е дискутирана милион п1ти... разт1рси се и ще видиш...
Аман от некад1рници, които не знаят да боравят с т1рсачката...
може и да има незнамимам много приятели момчета и кат се сближим съм натръни и се моляя " Господии дано не ме харесва моолятее" не че има нещо лошо някой да те харесва ама се пак нали уж ти е приятел ... даа и като ми каже че ме харесва вече нищо не е същото пак ми е приятел ... ноо чувствата ми са смесени
![]()
и аз съм изпитвала увлечение по приятел било ми е тъпо и съм размишлявала дълго защо точно в него като има толкова много момчета ама карай тва чувствата не могат да се контролират![]()
![]()
ima dva slu4aq: mom4e i momi4e sled vrazka, mom4e da har momi4e/momi4e da har mom4ea kolkoto da sa bff bez da se har i da sa bili... rqdko se sre6ta
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
мне е толкова рядко половината ми фр са момчета и не сме хоили заедно и не мисля или поне се надявам да не ме харесват![]()
![]()
![]()
От личен опит мога да кажа,че има и това приятелство може да е много по-стабилно от приятелство между момичета.Няма го това клюкарстване зад гърба на другата,няма ги интригите и всички тези глупости.Най-добрия ми приятел е момче и нито ме харесва,нито аз него,нито пък сме били гаджета .. просто много много добри приятели.![]()
хич няма такива
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
всички които познавам и уж имаха невероятно приятелство накрая се влюбиха. Според мен има истинско приятелство до момента, в който някой от двамата се влюби в другия, а може и взаимни чувства де. Просто приятелство ми е трудно да вярвам че има и от двете страни, все някой от двамата ще има по-сериозни чувства. От личен опит говоря.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
има има и пак има...
та приятелството м/у момче и момиче дори е най-истинското приятелство.. не е като при две момичета там има завист винаги едната ще бъде повече от другата или пък ще си завиждат тайно и прочиеаа м/у момче и момиче просто го има това красиво истинско приятелство
в повечето случай както споменахте единият започва да изпитва чувства към другия или пък и двамата започват да се харесват..което е нормално все пак си споделят всичко единия знае всичко за другия и обратно.. тогава наистина става лошо защото след това приятелството в повечето случай просто изчезва.. е не че не го има но просто не е като преди
ще дам пример: аз имам най-добър приятел момче.. споделям всичко с него той ми е опората и го обичам много.. започнах да изпитвам чувства към него но ме беше страх да му ги кажа..защото мислих че ще разваля отношението ни и си мълчах с месеци да но накрая така се получи че една вечер и двамата си признахме какво чувстваме и се оказа че се харесваме.. с времето се влюбих още повече в него.. знам че имам един истински приятел и страхотно гадже
Според мен има.
Ем има .. що пък да нямаНе всички момчета мислят с х*я си
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Кратко и Ясно - ДА!
moqt slu4ai e takuv,bf sme bez nqkoga da sme bili gadjeta ili da sme se haresvali po po-intimen na4in.Първоначално написано от ecstazy
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
ха ха до преди няколко месеца и аз си мислех че между момче и момиче може да има само приятелство...всеки ми повтаряше че няма но аз нали съм инат и си държа на моетоно за мен НЯМА истинско приятелство между момиче и момче...просто от личен опит
в един момент се оказа че с най-добрия
ми приятел се обичаме но явно просто и двамата ни е било страх да си го признем
![]()
![]()
...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...
мм и аз вече нз какво да мисля...
винаги в единия ще се "разпалят" чувства :S
white sensation![]()