- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчета, кое бихте предпочели?
Кое от двете бихте предпочели: Мило, сладко, чаровно момиче дори леко срамежливо(подчертавам леко) или Отворена, нахакана, отракана мадама?![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Определено Мило, сладко, чаровно момиче дори леко срамежливо
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
+1 to4no,kratko i qsnoПървоначално написано от Lekov
![]()
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
Естествено,че милото и чаровно момиче.Повечето "нахакани" нямат нищо,освен хубавия си външен вид.
Предпочитам от двете по малко....2в1![]()
Може и така да е.Но ги "избират" защото са по лесни.А ако търсят нещо сериозно,няма да отидат при някоя надувка,я.Първоначално написано от m0on lady
Нито една от двете.Предпочитам нещо смесено между тия два типа момичета.
+1Първоначално написано от dimitar_ak
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Аз също съм от първият тип,но си права,че момчетата едно казват тук,а друго вършат и искат после....Първоначално написано от m0on lady
![]()
С нахаканите се разбирам по-добре. А и е по-лесно да си "забърша" някоя отворена мацка в бара. Срамежливите отнемат много време и нерви...
ПП: Знам, че не съм момче, но все пак...и на мен ми е тъпо
Може би първотоПървоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Тия които прекаляват и се мислят за нещо повече .. далеч не са ми по вкуса ..
А и .. с поведението - и външния вид ..
Когато едно момиче изглежда добре , в границите на нормалното , и .. не като някоя Околовръстна Жрица на Любовта ... тогава си правя изводи за някакво мило чаровно момиче , може да е нахакана , със самочувствие , но не го показва явно ..
КЕфя се на момичета със самочувствие .. но и с покритие![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Мда, извинявам се, че не го направих анкета.![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
1вото, стига под "леко срамежлива" не разбираш такава, която не може да се отпусне в компания и т.н.![]()
Първоначално написано от Andreev
Такива харесваш-не вярвам......Момчета, доста лъжете ми се струва...
![]()
Аз пък ще се дистанцирам от хорското мнение за милото и срамежливо момиче, защото предпочитам да има с кой да говоря.
АКО "нахаканата" е сериозна и свестна бих избрал нея, но пък ако не е бих се замислил. Не обичам да излизам с някой, за да се гледаме.
Бих избрал срамежливката, ако не се държи с мен сдухано и не се подхилква както правят в 3-ти клас момиченцата.
Зависи си до човек. Бих избрал както едната, така и другата.
Don't tell me what I can or can't do !
Първото.Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Но не и ако е дебело и грозно.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg