- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Купон вкъщи
Давайте идеи плс
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Кажи къде и кога, ще се погрижим !![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
съберете се с фр-тата и прави яко купон. Ние така правим и на следващия ден не помним ништоведнъш ни хванаха навън и стана лошо... ДА НЕ ТЕ ЕБЕ пускаш рап поп и тн. каквото харесват и после яко купон
![]()
![]()
...
eXtraaaaaaaaaaa ... malko posle e kofti 4e trqq se 4isti i za tfa predpo4itam da ne e u nas...ina4e kaji koga ikude she go prai6 idfam ... :d s edno shishe sobieski![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Какви идеи ти трябват? Кпуваш пиене, викаш приятели и волумето на мах!
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
аз пък избягвам да ходя на домашни и аз да правя защото винаги или нещо чупим и сичко се скапва или аз тряаа да чистя така че предпочитам някое клубче..има кой да изчисти и си заминаваш без да дължиш никому никакво обяснение..апък и си заминаваш с когото искаш![]()
in defense of our dreams...
не разбирам тогава за кво го правите, като не помните нищоПървоначално написано от MaLkAtAgAnJa
освен тва можете да си прайте кефа и без пиене и секви други боклуци
ми каниш фр-та и казваш да доведат най-много 2ма приятели с тях и така .Викаш им да купят ма една 2литровка ,ти купуваш твърдия алкохол и сте готови .Само менкай музиката ,че сички да са доволни.
аз пък винаги предпочитам домашното... щото сме си наши хора,с които си се чувствам най-добре.. Колкото да чупенето и чистенето... ако всичките сте достатъчно... ъъъ.. отговорни ..ще пазите и ще се знаете кога да спрете да поркате примерно,за да запазите сградата цялаАпъък... все ще се намери някой да ти помогне при разчистването на другия ден....
П.С. Пазете себе си и всичко наоколко от повръщащи![]()
+1Първоначално написано от Byyyy
идеи? каниш приятели .. яка музика ... алкохол ... и всичко става от самосебе си![]()
... no comment ...
с чистенето не ми се помага ако имате килим ти препоръчвам да го махнешказвам ти има лоши последствия
иначе изнасяш родители(за всеки случай) купуваш алкохол и нещо друго викаш приятели и им казваш да носат нещо за пиене и това е