.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Neznam kakvo da pravq :( Pomognete

Zdraveite Iskam da pomolq za va6eto mnenie i suveti ako moje.. Zna4i hodeh s edno mom4e 5 meseca,mn se obi4ahme. v edin moment ne6to stana,zapo4naha intrigi,zapo4naha da mu govorqt gluposti a i se vurna edno momi4e v su6tiq grad koeto toi nqkoga mn obi4al ii re6ihme da se razdelim,za6toto na nego mu bilo mn oburkano,neznael kakvo iska i t.n I ot togava si pi6em po skype,postoqnno mi kazva 4e o6te me haresva,4e ne e imal takava vruzka i nikoga nqma da me zabravi ,4e mn durji na men,4e bi ubil zaradi men i nqkakvi takiva... dori na edin rojden den na priqtelka izkarahme cqla no6t zaedno,sled tova pak edna ve4er se vijdahme i bqhme zaedno,no vupreki tova ne iska da hodim pak. Toi misli 4e taka e po dobre,ne moga da go razbera,imam 4uvstvoto 4e ne mu puka za men,za6toto ne iska da sme zaedno.Az vse o6te mn go obi4am i iskam da sum s nego,no toi.... Molq vi kajete mi kakvo da pravq,mislite li 4e mu puka i za6to postupva taka
    Budi kakuvto si ima dostatu4no drugi hora!

Извинявай за нетактичността ми,но след като сте се разделили чукали ли сте се?
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG

Re: Neznam kakvo da pravq :( Pomognete

Цитирай Първоначално написано от Daidito
    Zdraveite Iskam da pomolq za va6eto mnenie i suveti ako moje.. Zna4i hodeh s edno mom4e 5 meseca,mn se obi4ahme. v edin moment ne6to stana,zapo4naha intrigi,zapo4naha da mu govorqt gluposti a i se vurna edno momi4e v su6tiq grad koeto toi nqkoga mn obi4al ii re6ihme da se razdelim,za6toto na nego mu bilo mn oburkano,neznael kakvo iska i t.n I ot togava si pi6em po skype,postoqnno mi kazva 4e o6te me haresva,4e ne e imal takava vruzka i nikoga nqma da me zabravi ,4e mn durji na men,4e bi ubil zaradi men i nqkakvi takiva... dori na edin rojden den na priqtelka izkarahme cqla no6t zaedno,sled tova pak edna ve4er se vijdahme i bqhme zaedno,no vupreki tova ne iska da hodim pak. Toi misli 4e taka e po dobre,ne moga da go razbera,imam 4uvstvoto 4e ne mu puka za men,za6toto ne iska da sme zaedno.Az vse o6te mn go obi4am i iskam da sum s nego,no toi.... Molq vi kajete mi kakvo da pravq,mislite li 4e mu puka i za6to postupva taka
    Момчето е пълен интригант кво да ти кажа повече обичате но неможе само със 1 момиче иска повече

Цитирай Първоначално написано от Drebs
    Mda dva puti sled tova sme se...

Mda dva puti sled tova sme se...
    А не разбрах той има ли си сега приятелка ( занимава ли се с онази дето уж много обичал и се върнала в града ви? ) ? .. че не разбрах ;]
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

Ami ne,nqmat ni6to... tq ne se interesuva ot nego,toi su6to kazva 4e ve4e ne mu puka.Nqma si priqtelka v momenta i ot kakto sme se razdelili ne e bil s druga. Ne znam kazva 4e ima 4uvstva kum men,no ne moga da razbera za6to ne iska da sme zaedno

Ami ne,nqmat ni6to... tq ne se interesuva ot nego,toi su6to kazva 4e ve4e ne mu puka.Nqma si priqtelka v momenta i ot kakto sme se razdelili ne e bil s druga. Ne znam kazva 4e ima 4uvstva kum men,no ne moga da razbera za6to ne iska da sme zaedno
    И какво? Ти да не си му някакво ПРИСТАНИЩЕ или спирка,бахти маняка. Моето мнение е,че трябва да поговорите .. кажи му,че изпитваш някакви чувства към него,кажи че имаш възможност за връзка с друг човек и да ти каже как ще се развият нещата,за да знаеш какво да предприемеш. Така,ако наистина те обича едва ли ще те набута в ръцете на друг. А ако и в този случай не иска да сте заедно,просто го зарежи - явно не знае какво иска и си мисли,че когато се почувства самотен - ти винаги ще си му под ръка :]

Град
    Габрово
    И какво? Ти да не си му някакво ПРИСТАНИЩЕ или спирка,бахти маняка. Моето мнение е,че трябва да поговорите .. кажи му,че изпитваш някакви чувства към него,кажи че имаш възможност за връзка с друг човек и да ти каже как ще се развият нещата,за да знаеш какво да предприемеш. Така,ако наистина те обича едва ли ще те набута в ръцете на друг. А ако и в този случай не иска да сте заедно,просто го зарежи - явно не знае какво иска и си мисли,че когато се почувства самотен - ти винаги ще си му под ръка :]
    +1 това е най-лесния начин да изясниш нещата.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Град
    Ямбол
    Ако търсиш нещо сериозно, той не е човека за теб. На него явно му е през к**а за тебе и те ползва само когато е самотен.
    От друга страна ако и ти не търсиш нещо сериозно, можете да си изкарвате добре заедно.
    Ти решаваш...

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

за мене той си играе само с теб... няма смисъл да се занимаваш с него.. уж те харесвал, но не иска да ходите... това е супер тупо... само те мотае... дано греша, но мисля че е и заради едното ч***не.
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Мега фен Аватара на sasha_90
    Да бе....Ако те харесваше,щеше да е с теб.Според мен си играе с теб,защото знае,че ще му се вържеш.И като гледам действа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си