- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствен съм,а приятелката ми не е...
Devstven sam a priqtelkata mi ne e, tq oba4e ne znae ,kakvo da pravq v legloto za da ne razbere
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
ramaiana
О боже каде е линейката ....ами пич просто и кажи , ебасии
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
ауууу ъажст. Пич гледай ся ... Не и казвай, нищо. Просто направете секса, и след като го направите и кажи, че ти е било за първи път. И ако тя го възприеме нормално, продължете връзката си. Ако не, я заеби
Кажи и бе пич, к'во толкова...Но според мен няма начин да не разбере че ти е за първи път..
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Напиши и го на едно малко листче и докато почвате със секса и го дай. Ако избяга значи не те заслужава !
![]()
![]()
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
+1Първоначално написано от scoobydors
![]()
![]()
![]()
So that each and every woman could find her perfect guy
Ще е много трудно да го скриеш, все пак нямаш никакъв опит, по-добре и кажи истината.
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Абсурд. Аз бях в същото положение преди години. Няма начин да го скриеш. Ще разбере.
+Първоначално написано от Snowww
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
Немисля че има от какво да се притесняваш.. За нас момичетата или поне за мен не е от голямо значение дали момчето е девствено или не. Даже би ми станало хубаво да знам че парвия му път ще е с мен. Просто и кажи.. няма от какво да се страхуваш.Първоначално написано от gamoris
Кажи й, защо се притесняваш? Тя сигурно ще се изкефи да ти е първото момиче и тя да поеме юздите при първия ти път![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
ako te obi4a istinski nqma tova da e problem i uspeh 6te razbere vqrvai mi!!!!!
А на бас,че при мен не разбраха,ебах я 40 мин и бях толкова пиян,че ми писна и не свърших![]()
После каза че съм страхотен,а беше с 2 г по-голяма
Абе важното е да се ебе!
Абе в ред ли сте ?! Ако не и кажеш няма да разбере посмъртно !!!!!
Аз бях с едно момче така .. била съм му първата, а разбрах след 2 месеца когато сам ми каза! Просто се отпусни няма нищо страшно .. възбуждаш се и ...го поема ;д А и да и кажеш какво ти пука !? Няма нищо срамно аз даже се радвам, че съм била първа на някого : )
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Каквото и да правиш ще разбере.Не се притеснявай от това.
тва изобщо не е вярно... и аз съм го правила с момче което е девствено и го разбрах чак след като го направихме... той ми каза... мои приятелки сащо са го правили с девствени и казват че не си личи.. зависи си от мом4етоПървоначално написано от sasha_90
Зависи от потготовкатаи на мен първият ми път беше с какичка обаче 1 година преди тва яко тренировка... почти всеки ден
Резултат - 45 мин
, като дори правех опити да я лижа (не се получиха много ама карай). Лошото на "самотренировката" (особено по-продължителната) е че после трудно ти го вдигат ииии се получават кофти ситуации.
Ако питаш мен недей и казва...
Първоначално написано от s.p_girl
Много по хубаво че тя не е , а ти си. Секса за първи път е 5435454 пъти по хубав, отколкото с девствена, изобщо девствените путки за нищо не стават 6-7 месеца след първия път
толкова ли е трудно да и кажеш...ако е малко по умна няма да се метне на първия женкар...и без това девствените момчета са малко...и са рядкост...по добре така отколкото да се изложиш тотално и сичко да се провали...така поне ще разбереш дали си е заслужавало...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
аве я стига ве.... нямало начин да не разбере...
има и то голям, айде успех.
<N>
Повечето мнения са че няма как да го скриеш,че ти е за първи път...това не е варно пич аз сащо за патви път бях с момиче което беше доста по опитно от мен,но тя неоспя да рабере даже не се е и самнявала...![]()
Че защо ти е да го криеш наистина.Сегашния ми приятел беше девствен ( то и аз бях де) , но на мене ми стана по приятно че аз ще съм му първата и няма да ме сравнява с некфи други
![]()