.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Hybrid View

Девствен съм,а приятелката ми не е...

Devstven sam a priqtelkata mi ne e, tq oba4e ne znae ,kakvo da pravq v legloto za da ne razbere

Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
    ramaiana

Кофти проблем. Едва ли има начин да не разбере.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    sofiqqq
    О боже каде е линейката ....ами пич просто и кажи , ебасии
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

ауууу ъажст. Пич гледай ся ... Не и казвай, нищо. Просто направете секса, и след като го направите и кажи, че ти е било за първи път. И ако тя го възприеме нормално, продължете връзката си. Ако не, я заеби

Кажи и бе пич, к'во толкова...Но според мен няма начин да не разбере че ти е за първи път..
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

Град
    Ямбол
    Напиши и го на едно малко листче и докато почвате със секса и го дай. Ако избяга значи не те заслужава !

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Град
    Банско
    Цитирай Първоначално написано от scoobydors
    Напиши и го на едно малко листче и докато почвате със секса и го дай. Ако избяга значи не те заслужава !

+1
    So that each and every woman could find her perfect guy

Повече от фен
    Ще е много трудно да го скриеш, все пак нямаш никакъв опит, по-добре и кажи истината.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Абсурд. Аз бях в същото положение преди години. Няма начин да го скриеш. Ще разбере.

Фен Аватара на Ev1l
    Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от Snowww
    ауууу ъажст. Пич гледай ся ... Не и казвай, нищо. Просто направете секса, и след като го направите и кажи, че ти е било за първи път. И ако тя го възприеме нормално, продължете връзката си. Ако не, я заеби
    +
    Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!

Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!

Въобще недей, се занасяй със мен..
    Брадясъл като ZZTOP,
    молитвата ти казвам като поп!

Цъкни ме за да разбереш тайната на света!

Re: Devstven sam a priqtelkata mi ne e

Цитирай Първоначално написано от gamoris
    Devstven sam a priqtelkata mi ne e, tq oba4e ne znae ,kakvo da pravq v legloto za da ne razbere
    Немисля че има от какво да се притесняваш.. За нас момичетата или поне за мен не е от голямо значение дали момчето е девствено или не. Даже би ми станало хубаво да знам че парвия му път ще е с мен. Просто и кажи.. няма от какво да се страхуваш.

Кажи й, защо се притесняваш? Тя сигурно ще се изкефи да ти е първото момиче и тя да поеме юздите при първия ти път
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

ako te obi4a istinski nqma tova da e problem i uspeh 6te razbere vqrvai mi!!!!!

LONSDALE88
    Guest
    А на бас,че при мен не разбраха,ебах я 40 мин и бях толкова пиян,че ми писна и не свърших
    После каза че съм страхотен,а беше с 2 г по-голяма
    Абе важното е да се ебе!

Абе в ред ли сте ?! Ако не и кажеш няма да разбере посмъртно !!!!!
    Аз бях с едно момче така .. била съм му първата, а разбрах след 2 месеца когато сам ми каза! Просто се отпусни няма нищо страшно .. възбуждаш се и ...го поема ;д А и да и кажеш какво ти пука !? Няма нищо срамно аз даже се радвам, че съм била първа на някого : )
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Каквото и да правиш ще разбере.Не се притеснявай от това.

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Каквото и да правиш ще разбере.Не се притеснявай от това.
    тва изобщо не е вярно... и аз съм го правила с момче което е девствено и го разбрах чак след като го направихме... той ми каза... мои приятелки сащо са го правили с девствени и казват че не си личи.. зависи си от мом4ето

Зависи от потготовката и на мен първият ми път беше с какичка обаче 1 година преди тва яко тренировка... почти всеки ден Резултат - 45 мин , като дори правех опити да я лижа (не се получиха много ама карай). Лошото на "самотренировката" (особено по-продължителната) е че после трудно ти го вдигат ииии се получават кофти ситуации.

Ако питаш мен недей и казва...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от s.p_girl
    О боже каде е линейката ....ами пич просто и кажи , ебасии

Много по хубаво че тя не е , а ти си. Секса за първи път е 5435454 пъти по хубав, отколкото с девствена, изобщо девствените путки за нищо не стават 6-7 месеца след първия път

Мега фен Аватара на Hilary_
    толкова ли е трудно да и кажеш...ако е малко по умна няма да се метне на първия женкар...и без това девствените момчета са малко...и са рядкост...по добре така отколкото да се изложиш тотално и сичко да се провали...така поне ще разбереш дали си е заслужавало...

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    аве я стига ве.... нямало начин да не разбере...
    има и то голям, айде успех.
    <N>

Супер фен
    Какъв е смисала да криеш от нея,че си девствен?Ако държи на теб не мисля,че ще е от значение това.Просто и кажи и к'вото стане!
    Обичам те <3 !!!

Повечето мнения са че няма как да го скриеш,че ти е за първи път...това не е варно пич аз сащо за патви път бях с момиче което беше доста по опитно от мен,но тя неоспя да рабере даже не се е и самнявала...

Че защо ти е да го криеш наистина.Сегашния ми приятел беше девствен ( то и аз бях де ) , но на мене ми стана по приятно че аз ще съм му първата и няма да ме сравнява с некфи други

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си