- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Mall Плевен
Искам да ви попитам на коя дата отварят мола в Плевен и някой знае ли горе долу кой марки ще бъдат??? мерси![]()
Akcent - delight (music)
на 28.11 мисля, че отваря ;] иначе... нз кви маркипък и те малко ме съмнява, че ще напълнят всички магазини така изведнъж. тоя мол ''маниа тауър'' отвори лятото, пък засега има 3-4 магазина отворени само... прави си сметката
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Аз питам за марките, защото ми казаха едни фрс. че щяло да има Terranova i Mango, но дали е вярно нз![]()
Akcent - delight (music)
Дано да отвори преди зимната ваканция или в началото й, че ще си идвам тогава и трбва да си избирам подарък от баба и дядо.![]()
За кво за ви?Първоначално написано от viki_beb4ety
![]()
МИ МОЖЕ ДА ИМ ХАРЕСВАТ (или обратното... питат си и т'ва е)! К'во не ти идва на ума или се упитваш тънко-тънко да си НАВРЕШ мнението?!Първоначално написано от preichetoy
Иначе и аз питах една приятелка и тя каза, че към НГ ще го отворят.![]()
В Стара Загора го отвориха на 31.10.08 и засега марките са Манго, Теранова, Адидас, Блак Лабел, Хуз, Фокс, Хот Спот и т.н.т. Нищо особено.
Повечето ще са някви неизвестни,но по-известните са Pepe Jeans,Dresscode,Benetton,LTB,Hot Spot
Глупости.Не го слушайте,просто говори без никакви факти.Първоначално написано от UFOs
много ми е грозен такъв мола в плевен (нищо лично) хихик![]()
(#) ...thats a cookie...
Казаха ми че ще има Тerranova ама няма се некфи неизвестни марки.Излагат се с тоя Мол![]()
Akcent - delight (music)
28.11.2008 отваря .А какви дрехи ще има не знам ...
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
28.11.и всички маркови дрехи ще бъдат там .. нямам търпение да го отворят!
![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Хубаво е, че ще са там, но дали ще има кой да ги купуваПървоначално написано от akinom
![]()
Тоя петък в 5 часа отваря с концерт![]()
Вътре доколкото знам ще има Terranova , Benetton , Hot Spot май ще има и Nike .. също така чух нещо и за KenveloНе се знае много за сега , но ще има кино , което вече е яко , че наш'то го затвориха още отдавна .. най-сетне да си отида на кино като нормален човек
![]()
Ами те хората са направили сайт,ама кой да види.
Ето какво излиза като магазини:
http://images.google.bg/imgres?imgur...%3Dbg%26sa%3DN
ЕЕ мола отвори вече ама аз не мога да не си кажа мнението. СУПЕР ЕИма си STAGE
тфа че са ментета не е верно
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Izzy_
И не мога да разбера що да търсите в google
Влезте си в НОРМАЛНИЯ сайт www.mallpleven.com и си се ровичкаите на воля
![]()