- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- !Oбъркана съм!
Момиче съм, на 17!
От някъде 2 години се харесваме с 1 момче (сега на 19), но никога не сме си признавали симпатийте.
Той междувременно беше хлътнал по една друга, но вече окончателно се отказа от нея...
аз също съм си харесвала и др момчета през това време, но никога не съм спирала да го харесвам.
Попринцип сме си приятели, общуваме си, и на 2мата ни беше ясно че се харесваме, но той никога не е подемал инициативата --- до миналата седмица.
Покани ме на среща и аз нали летя в облаците... както и да е, видяхме се говорихме си и явно ми показа че иска да ме ''опознае'' по-добре и така нататък, НО
Това НО идва от мен.
Колкото преди го харесвах и желаех, сега.... като че ли, виждам че той не е момчето за мен и съм объркана
Точно когато реши да направи крачката, която чаках от толкова време, аз като че ли се разубеждавам.
Вече не го харесвам така силно, както преди, но ест пак си я има тръпката...
Повечето ми приятели казват че той не е за мен, но пък има и такива които казват че е мн добро момче и нетрябва да го изпускам! Всеки си има мнението и разбирам че сама трябва да си реша, но ми е трудно.
Не съм сигурна дали трябва да се захващам с Него!!!!!?!?!
Моля ви помогнете ми със съветче!![]()
Объркана си защото сте се чакали две години и малко или много това ти е псинало.Пробвай щом има тръпка-нищо не губиш.
+1Първоначално написано от HePeAJIeH
поне после няма да те е яд, че си го чакала толкова време, а накрая дори не си опитала.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
probvai spored men,kakvoto e pisano 6e stane![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
+1Първоначално написано от curka87
Дам и аз смятам,че трябва да пробваш особено като има и тръпка още![]()
Все пак нищо няма да изгубиш,само може да спечелиш,защото после може да съжаляваш и да се чудиш какво ли щеше да е било ако сте опиталиДай му шанс,а и на себе си също .
Давай смело и успех!!!!
I am near you,
You don't see me.
Can you feel me?
closer than close.
Does it hurt? Does it burn?
Do you know what you've lost?
Are you scared of the dark?
На мен не ми се е случвало, но много често приятелки ми се оплакват, че като много време си харесвят някой и тичат по него, като дойде момент, в който той им отвърне със същото и на тях вече не им е интересно и не го искат... Не знам на какво се дължи това, но може и ти да си от този тип хора, при които в преследването е адреналинаКазваш, че има тръпка - тогава давай! В края на краищата нищо няма да изгубиш ако пробваш
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
mi ne si malka na 17 si- napravi ti parvata kra4ka-zagovarqi go ysmihvai mu se ybiistveno kakto vie jenite mojetei sled 1-2 sedmici razhodka v parka i ako naistina ti e navit tragni da go celunesh i nqma da imash problemi
Оф в момента ми се сере но не знам дали да ида , дайте ми съвет кво да направя.... По същият начин звучи и твойто , много ясно че ще направиш това което си ти е на душата ако ти харесва и мислиш че ще се получи ще тръгнеш с него ако не няма , в край на сметка ти ще си предцениш какво да правиш и няма никво значение кво щи кажа аз или някой друг понеже ти така или иначе ще си направиш тва кое ти е кеф на путката така че .......
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса.!
Аз съм злобен боклук.!
Луд фен съм на бокса и голям почитател на Тайсън.
абе пич, ти изобщо прочете ли за кво иде реч?Първоначално написано от metodi1
проблема ми не е в това да го сваля, защото в момента той мен ме сваля.
Въпроса е, че усещам че не е момчето за мен и се чудя дали да продължавам натък или да спра нещата до дук.
(не става въпрос за секс и такива, а за сериозно ходене)
Първоначално написано от DenicHkaaa
![]()
това най-вероятно е за момента...познато ми еама при моя случай е малко по-различно...
таа в крайна сметка взимай го и това еа пък то с времето ще си проличи кой кого и колко е обичал
![]()