.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Повече от фен Аватара на VQTUR

!Oбъркана съм!

Момиче съм, на 17!
    От някъде 2 години се харесваме с 1 момче (сега на 19), но никога не сме си признавали симпатийте.
    Той междувременно беше хлътнал по една друга, но вече окончателно се отказа от нея...
    аз също съм си харесвала и др момчета през това време, но никога не съм спирала да го харесвам.
    Попринцип сме си приятели, общуваме си, и на 2мата ни беше ясно че се харесваме, но той никога не е подемал инициативата --- до миналата седмица.
    Покани ме на среща и аз нали летя в облаците... както и да е, видяхме се говорихме си и явно ми показа че иска да ме ''опознае'' по-добре и така нататък, НО
    Това НО идва от мен.
    Колкото преди го харесвах и желаех, сега.... като че ли, виждам че той не е момчето за мен и съм объркана
    Точно когато реши да направи крачката, която чаках от толкова време, аз като че ли се разубеждавам.
    Вече не го харесвам така силно, както преди, но ест пак си я има тръпката...
    Повечето ми приятели казват че той не е за мен, но пък има и такива които казват че е мн добро момче и нетрябва да го изпускам! Всеки си има мнението и разбирам че сама трябва да си реша, но ми е трудно.
    Не съм сигурна дали трябва да се захващам с Него!!!!!?!?!

Моля ви помогнете ми със съветче!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Като още има тръпка-давай!Иначе-не.

Град
    Sofiя
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Като още има тръпка-давай!Иначе-не.
    +1

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Объркана си защото сте се чакали две години и малко или много това ти е псинало.Пробвай щом има тръпка-нищо не губиш.

Град
    Габрово
    Цитирай Първоначално написано от HePeAJIeH
    Объркана си защото сте се чакали две години и малко или много това ти е псинало.Пробвай щом има тръпка-нищо не губиш.
    +1
    поне после няма да те е яд, че си го чакала толкова време, а накрая дори не си опитала.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    probvai spored men,kakvoto e pisano 6e stane
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от curka87
    +1
    поне после няма да те е яд, че си го чакала толкова време, а накрая дори не си опитала.
    +1

Дам и аз смятам,че трябва да пробваш особено като има и тръпка още
    Все пак нищо няма да изгубиш,само може да спечелиш,защото после може да съжаляваш и да се чудиш какво ли щеше да е било ако сте опитали Дай му шанс,а и на себе си също .
    Давай смело и успех!!!!
    I am near you,
    You don't see me.
    Can you feel me?
    closer than close.
    Does it hurt? Does it burn?
    Do you know what you've lost?
    Are you scared of the dark?

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    На мен не ми се е случвало, но много често приятелки ми се оплакват, че като много време си харесвят някой и тичат по него, като дойде момент, в който той им отвърне със същото и на тях вече не им е интересно и не го искат... Не знам на какво се дължи това, но може и ти да си от този тип хора, при които в преследването е адреналина Казваш, че има тръпка - тогава давай! В края на краищата нищо няма да изгубиш ако пробваш
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

ni6to nqma da zagubi6 ako probva6!!!!

!

mi ne si malka na 17 si- napravi ti parvata kra4ka-zagovarqi go ysmihvai mu se ybiistveno kakto vie jenite mojete i sled 1-2 sedmici razhodka v parka i ako naistina ti e navit tragni da go celunesh i nqma da imash problemi

Град
    Куба
    Оф в момента ми се сере но не знам дали да ида , дайте ми съвет кво да направя.... По същият начин звучи и твойто , много ясно че ще направиш това което си ти е на душата ако ти харесва и мислиш че ще се получи ще тръгнеш с него ако не няма , в край на сметка ти ще си предцениш какво да правиш и няма никво значение кво щи кажа аз или някой друг понеже ти така или иначе ще си направиш тва кое ти е кеф на путката така че .......
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса.!
    Аз съм злобен боклук.!
    Луд фен съм на бокса и голям почитател на Тайсън.

Re: !

Цитирай Първоначално написано от metodi1
    mi ne si malka na 17 si- napravi ti parvata kra4ka-zagovarqi go ysmihvai mu se ybiistveno kakto vie jenite mojete i sled 1-2 sedmici razhodka v parka i ako naistina ti e navit tragni da go celunesh i nqma da imash problemi
    абе пич, ти изобщо прочете ли за кво иде реч?
    проблема ми не е в това да го сваля, защото в момента той мен ме сваля.
    Въпроса е, че усещам че не е момчето за мен и се чудя дали да продължавам натък или да спра нещата до дук.
    (не става въпрос за секс и такива, а за сериозно ходене)

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DenicHkaaa
    Цитирай Първоначално написано от curka87
    +1
    +1

Град
    Пловдив
    това най-вероятно е за момента...познато ми е ама при моя случай е малко по-различно...
    таа в крайна сметка взимай го и това е а пък то с времето ще си проличи кой кого и колко е обичал

Благодаря много на всички които писаха!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си