- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Каква кухня обичате?
Първоначално написано от Mmmm_SlaDKotO_An4e
/facepalm
Иначе за кухнята: Ядене ли е? Ядене е.
Всичко, стига да е вкусно и без месо.![]()
Първоначално написано от Christ
![]()
Скандинавска! Ако няма по едно кило мас в манджата, не я поглеждам.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Гръцка..... и Българска тея...... тея макарони и теста хич не ги уважавам
![]()
Българската!!!
... но Италианската и Ливанската също са ми любими!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Италиянска
Българска
и Китайска.
Тия са ми любимите.![]()
ъъммм... шоколадовааа![]()
![]()
![]()
Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!
оо и още как!Първоначално написано от hardball
![]()
![]()
Такава не съм яла, какво ядат предимно ливанците? 0.оПървоначално написано от InitialD
Докато съм по темата, етиопската кухня е ужасна, само кафето е хубаво. Иначе са мили хора етиопците де
Хляб с лютеница АЛЕ!
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
българска,китайска,индийск а,мексиканска,италиянска (без пицата,че ми омръзна нещо в последните 1-2години)
Schranz music is my world !
Еми почти като арабската .. но с голямата разлика че истинските Ливанци (с финикийски корен) са Християни и свинското не е проблем.Първоначално написано от hardball
Имаше едно ястие направо перфектно .. но му забравих името ... смес от няколко меса с кедрови ядки .. това кедровата ядка няма равна!!!![]()
В общи линии много свободна кухня и необременяваща стомаха!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
българска,турска
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
китайска и бъгарска![]()
![]()
I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr
![]()
Абе ям всичко, ама ето ми класификацията:
1. френска
2. италианска
3. българска
4. индисйка
5. мароканска
6. японска
7. ливанска
8. китайска
А най-мразя американска и английска![]()
Българска и Италианска !
Втората най-вече заради пицата !![]()
Къде си яла Ливанска, че нещо не чувам добри отзиви за ливанските ресторанти .. поне в София!Първоначално написано от hottie