- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Модерастите, още съм с Бан по ИП,какво правим
"Модерастите"![]()
Първоначално написано от stealthyGirl
![]()
![]()
![]()
Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!
Първоначално написано от beti_niki
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oxxxx nedeite taka shte me skusateee
![]()
![]()
Първоначално написано от AnnitoOo
![]()
e то си е смешно ''модерастите''
![]()
Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!
ami 4e az ne sam kazala che ne e smeshno - dori naprotiv na men mi e smeshno :Първоначално написано от beti_niki
![]()
то на всички е смешно ама от толко шеги да не ни банатПървоначално написано от AnnitoOo
nz nz nzПървоначално написано от beti_niki
ne vqrvam
ок щом казвашПървоначално написано от AnnitoOo
![]()
темата не си е на мястото![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kozmatika i dieti![]()
![]()
![]()
от къде знаем може пък на това да се казва козметика и диети според негоПървоначално написано от AnnitoOo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
prava si moje
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
диетата е ''модерастите'' да видят че е пуснал тема а козметика да му отговорят сигурно
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
eto pak zapovash shte vzema da ymra kkakto si se smeq
![]()
![]()
![]()
![]()
недей моля те нема с кой да се смеяПървоначално написано от AnnitoOo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
eeee ak pak da nqma s koi .... ne vqrvam
![]()
![]()
![]()
![]()
ее има ама сега повечето са на даскало стават ученолюбивиПървоначално написано от AnnitoOo
![]()
![]()
eee nishto ne im pre4i da y4at i da pishat - az sam taka y4enolubiva internet maniq4ka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хахах а пък аз изобщо не уча само на компа вчера от 14:00 вечерта до 22:30 без да ставам ставах само за малко да ям
wowwww ti na kolko si ? ne te li zabolq glavata be ???Първоначално написано от beti_niki
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не не ме боли главата на 13 съм само малко дребно лапенцеПървоначално написано от AnnitoOo
![]()
![]()
Завърна сеееееееееее![]()
![]()
![]()
кой?Първоначално написано от sweetsunshine