така първо ще се извиня че ви занимавам с моите проблеми но искам съвет защото не издържам вече..
значи преди време нямаше какво да правя вкъщи и се снимах как танцувам по боксерки и тениска после го оставих клипа защото исках да го покажа на най добрата ми приятелката за да види как танцувам..тъпо но факт и обаче забравих да и го покажа и отидохме на кафе 1 момче ми гепи телефона и си го прати и после цял град го имаше този клип това стана около преди година мнг тежко го преживях постояяно ми го показваха разпитваха и разпространяваха даже не см го преживяла още защото стреса се повтаря..след около година изведнъж 1 момчета от моя клас го намират въпросния клип и започнаха да ме тормозят но аз см такъв човек че мнг се впрягам и като започнаха да ми ги показват и да ме бъзикат аз изпадах в криза разбирате ли толкова се впрягах че всеки божи ден ми ставаше лошо и не можех да се държа на краката си знам че аз см си виновна изцяло за клипа но то се получи неволно...нз какво да правя вече мисля че започвам да заболявам от диабет от толкова стрес вече 2 месец всеки ден плача вкъщи ii просто стреса ми идва в повече моля ви кажете ми какво да правя за да спрат да ме тормозят или поне да спра да се впрягам защото вече не издурядам даже преди месец мислех за самообиство..мнг см изтормозена прекалено мнг и ви моля да подкрепа