- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Не издържам
едно бивше гадженце ми беше направил снимка по цици на моя телефон. аз по всички правила на гадостта забравих, че имам такава снимкаи се снимаме с някакви съученички после, гледаме снимките и опааа! изненада
![]()
всъщност ми стана супер смешно щото точно така и реагирах 'опаа'![]()
какво толкова - не съм ги крала...айдеее. сега понякога се сещам за тая ситуация и пак се разсмивам. поне ми казаха, че имам хубави цици![]()
![]()
То всъщност е до морал.Хаха, определено не бих си направила клипче по изрязани боксерки, докато танцувам.
![]()
Но, всеки си носи отговорността, хубавото поне е, че и осъзнала що за грешка си извършила, ноооо, малко късно.
naprotiv az osuznah tupata si greshka oshte kogato razbrah che sm zabravila da go iztriq no to veche beshe na 2-3 telefona..noo da se nadqvame che shte go zabravqt..
За 3 неща бях напълно убедена.
Първо Едуард бе вампир.
Второ, някаква част от него - нямах представа колко силна може да бъде тя,
жадуваше за кръвта ми.
И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него. ♥
Безмислено е да се впрягаш толкова много! Нищо толкова сериозно не се е случило. И щом си мислила да го показваш на твоята приятелка, значи предполагам клипа и танца са били яки нали? Не си и чисто гола, не правиш секс... тогава не е нищо сериозно! Пука ти!Снимала си се как танцуваш, е и? Какво е толкова ненормално в това да танцуваш по бельо?
Аз пък сутрин като си надуя музиката и се приготвям за работа си танцувам и аз![]()
Приеми по-леко нещата, не е нищо фатално![]()
Това ми напомня за едно момиче от града, което го снимал по време на полов акт и го разпространили из целия град, майка й работела в някакво кафене и веднъж някакви момчета го гледали клипчето на телефон и тя случайно го видяла, разбира си познала дъщеря си. На всичкото отгоре баща й бил полицай. Момичето като разбрало за всичко това щяло да се самоубие...
Не знам какво е станало по нататък.
Та, както виждаш не си в чак толкова тежко положение...
![]()
Тоя тип не е реален, заклевам се![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Покажи им,че не ти е /страх/ от тях.И си го направила просто от скука.
Не им се давай.