.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    creet
    Guest

Как да блокирам сайт?

Трябва ми да блокирам даден сайт за около 2-3 минути, смисал такъв че потребителите да нямат достъп до него. Ако некой знае моля да каже, и ако има начин без да ме хванат, ако въобще се смята за хакерство

Голям фен Аватара на scyLLa
    Колко ти е мощен компютъра?
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Re: Как да блокирам сайт?

Цитирай Първоначално написано от creet
    Трябва ми да блокирам даден сайт за около 2-3 минути, смисал такъв че потребителите да нямат достъп до него. Ако некой знае моля да каже, и ако има начин без да ме хванат, ако въобще се смята за хакерство
    DoS атака?
    Мисля че се наказва вече btw....

Не се занимавай с глупости - само ти ще отнесеш накрая.

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Изтрий базата данни на сървъра и няма да могат да влязат. После ресваш модема и се молиш да ти е динамично айто.. ьапаьп ьпапьа
    А ако не е с база данни? Значи най-лесно можеж да разебеш някой сайт, като му пренасочиш домайна към друг сървър, а за това трябва да имаш достъп до акаунта им в сайта на домайн продавача. А иначе динамично ай-пи пак се засича лесно, ИСП-то винаги има данни кой кога с кое ай-пи е бил. Най е добре да хакваш с лаптопа ти примерно в мола.

Цитирай Първоначално написано от thegmin
    ...ИСП-то винаги има данни кой кога с кое ай-пи е бил. Най е добре да хакваш с лаптопа ти примерно в мола.
    Не е винаги. Зависи що за човек пипа клавиатурата. И от мола може да те гепят

Мега фен Аватара на machoka
    Гугъл ли ще хакваш?!

Това, което искаш да направиш няма да стане, нито някой от тук може да ти обясни как става.

Дискусиите са ненужни, лека вечер.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си