.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Мега фен Аватара на EarthShaker
    изчакваш пъпката да 'узрее', т.е. да се надуе и да има як бял връх и стискаш... кожата без тва там е изтънена и се стиска много лесно.. после задължително слагаш някав лосион или в краен случай спирт и до 2 дена няма следа... поне при мене е така.

(много е важно да я изчакаш.. обикновенно сутрин тряа да е узряла..)

Мега фен Аватара на mynichka
    Аз не ги стискам , остава малко белегче ...то се маха ама след 2-3 месеца : (
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от BigFakeSmile
    начии..и аз мн съм се чудила това..и питах баща ми..той понеже е кожен лекар...и ми каза че попринцип е опасно да се изстискват пъпки, но ако тази пъпка е над горната устна (имам предвид всяка част от лицето, която е над устата) не се пипа изобщо..защото най - малкото може да остане белег..ноО..също може да се възпали..ии ако има гной..тази гной да стигне до мозъка (понеже е в горната част на лицето) ии там вече ставаше мн опасано..не се сещам точно какво..
    Имах някаква пъпка над горната устна. Стисках, мазах я...какво ли не е и правех окоол 2-3 седмици....УЖАСНАТА ПЪПКА. Никога не съм имала много пъпки, но иначе винаги съм ги стискала. Става рана, която би могла да се избегне...

Цитирай Първоначално написано от MissitY
    Мили ми,авторе/авторке .Казва се изстискам...спукам не е точната дума.Ако не я изстискаш както трябва може да ти остане белег или да се възпали повече и да стане по-голяма и видна.Но ако я изстискаш както трябва,т.е. да излезе сичкото бяло вещество,я мажеш със салицилов спирт,след това успокояващ крем.Поне аз така правя.
    +1

Цитирай Първоначално написано от MissitY
    Мили ми,авторе/авторке .Казва се изстискам...спукам не е точната дума.Ако не я изстискаш както трябва може да ти остане белег или да се възпали повече и да стане по-голяма и видна.Но ако я изстискаш както трябва,т.е. да излезе сичкото бяло вещество,я мажеш със салицилов спирт,след това успокояващ крем.Поне аз така правя.
    +1

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    начии..и аз мн съм се чудила това..и питах баща ми..той понеже е кожен лекар...и ми каза че попринцип е опасно да се изстискват пъпки, но ако тази пъпка е над горната устна (имам предвид всяка част от лицето, която е над устата) не се пипа изобщо..защото най - малкото може да остане белег..ноО..също може да се възпали..ии ако има гной..тази гной да стигне до мозъка (понеже е в горната част на лицето) ии там вече ставаше мн опасано..не се сещам точно какво..
    Именно! Точно така, не се стискат пъпки особено на горната устна

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен Аватара на BoRe
    Град
    Boston, United States
    Цитирай Първоначално написано от sladoledche
    lele neme pla6i taka we az kakto obi4am da stiskam pypkite na vseki ,koito mi dade ysobeno na gadjeto ;[
    да говориш за кръвоностните съдове които минават над устните до мозъка ти няма да стигне нищо но просто тази част от лицето е чуствителна е лесно радразнима
    I Love
    Vania
    Kabakova

Всеки може да ги стиска гадното е че при някои остават белези , но това много зависи и от самата кожа!

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от BoRe
    lele neme pla6i taka we az kakto obi4am da stiskam pypkite na vseki ,koito mi dade ysobeno na gadjeto ;[
    да говориш за кръвоностните съдове които минават над устните до мозъка ти няма да стигне нищо но просто тази част от лицето е чуствителна е лесно радразнима
    Напротив! Ще стигне до мозъка и точно това е опасното, защото може да си докара менингит!

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Пъпките не се стискат! Изстискаш ли я, освен че ще зарастне много по-бавно, може и да се възпали. А най-лошото е че по този начин заразяваш мястото около пъпката и там ще се появят нови 2-3 пъпки. Изпитала съм го на своята глава преди време и тогава лекар ме посъветва да не стискам пъпките! Колкото и да те дразни, не го прави!
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ами добре...пъпките не се стискат.Ами черните точки(пори)???Тях нали си е нормално и нищои няма да стане с мозъка ни,ако ги изстискаме?! На мен това ми е проблема...Нямам много пъпки,понеже лицето ми е в повечето случай мазно и ми се появяват...Мия го редовно ама... Та някой да ми отговори на въпроса.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Само да усетя по-надигната кожа-стискам. За бели връхчета или черни точки да не говорим. Ако не си махна белия връх или черната точка ми е адски отвратително. Не мога да се понасям. Почиствам мястото с тоник и съм бомба. На другия ден все едно нищо не съм имала....

Иначе младежки пъпки имах предимно по гърба и сестрата много често ме хващаше и с острите си и твърди нокти такива поражения ми е нанасяла. Но като е на гърба то не се търпи-всяка дреха ти причинява болка. Бтв това е и основната причина, за да махам пъпките-адски ме болят.

И на горната устна стискам(там често ми се образуват малки пъпчици, които приличат на черни точки, но са с гной). Болят-как да не ги махна, като болката после е 1-2 минути.

kalpazanka, ако мъжа ме ядоса ще му стисна пъпка на горната устна (и при него ги има, сигурно си ги предаваме), и ще го разболея от менингит......

Колкото до петната-имам само 1 над носа точно. Но там ми се образуваха едни участъци, пълни с течност и постоянно се надуваха....

Остават белези.

Повече от фен
    Ахахахаа мазохистка

Град
    пространството на Дисе
    Леле, krem4et0, трябва да внимавам май какво пиша тук. Всичко, което кажа, се използва срещу мен.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    В съда.......Той няма да разбере......Абе дано не ме ядосва толкова, че да използвам наученото по предназначение

ako e ot tiq podkojnite kozmeti4kata mi kaza da gi maja s pasta za zybi ili med i bqlo bra6no
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Голям фен Аватара на Slashy
    Град
    Варна
    аз пък като имам пъпка с връхче си я стискам, щото ме нерви ии след няколко дена я няма

мислех да се пошегувам... но такава тема с толкова много сериозни отговори... не исках да я разваля

та... решението си е твое.. да стискаш или не

съвет, ако ще стискаш: Изчакай да узрее... след това я хващаш от малко по-голямо разстояние от "връхчето" и... е.. стискаш... важната, част тук е да изкараш "жилото" или малко твърдо гнойно образувание... с което се оформя нещо като "кратерче"... така знаеш, че си махнала пъпката напълно и ефективно... остава само раничката... която заздравява по-бързо, ако "жилото" го няма и не остава белег... след това го намажи с каквото работи за теб най-добре
    Ама сте големи двуличници!
    Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
    МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!

Супер фен Аватара на miShle
    Най ми е гадно да видя някой с пъпка/и с бели връхчета ауу превъртам. Аз не ги търпя и ми е ужасно грозно да ги гледам .. Никакви белези , никакви по-големи не стават направо си изчезват.Тфа са глупости да ги мажеш да седиш с пъпки по 2-3 седмици .. Я пукай там и да изчезва .. Мразя пъпки
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    ako q iztiska6 dokrai i ne si vpiva6 noktite nqma da ima belezi
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

1 не се СТИСКА защото остава белег е зависи при някои хора кожата е ралична

2 мажи я с крем ще се опрай ..зн че за някой ще прозвочи гадно но вазелин поне 1 -2 на ден ако мажеш след 3 дена няма да я има
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си