.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Просто супер

Днеска отивам с кеф на даскало..и опа последния час ме испитаха и..2... сега се чудя как да кажа на брат ми (защото живея с него) за първи път получавам 2 моля ви кажете какво да кажа че да се мина най-леко

ми можебии ... истината .. поне при мен е по добре от колкото да завъртя нещо или да не казвам ........ че няма да е щастлив като я види няма да е .. ама ще е по малко от колкото да не я покажеш или да излъжеш за нещо от сорта че ти я пише щото.......

Зависи по какво е Пък и може и да не му казваш и да си я оправиш Не познавам брат ти се пак

Ами трябва да му кажеш...Не знам,аз живея и с брат ми и с родителите ми.Аз винаги им споделям за оценките,които съм получила или мисля,че ще получа.Не съм изкарвала двойки,но те спокойно приемат и шегите за двойки.

Ако брат ти е от тези разбраните братя едва ли ще те убие за това,че си получила 1 двойка... Но както казаха хората преди мен,не познавам брат ти
    Пътеката ли стана тясна или вие пораснахте? Гледайки нагоре, малко се захласнахтеее . ;]]

Пак добре, че не живееш с вашите.Според мен брат ти ще те разбере напълно, не може да не е получавал и той двойки!
    kissin' you

Laugh your heart out, dance in the rain, cherish the moment, ignore the pain, live, laugh, love, forgive and forget-live`s too short to be living with regrets...

Az sushto kazvam za ocenkite si i nqma problemi.

i az nes imah 2ka ami obqsni mu i ako ne prieme se razrevi :P

Хич да не ти пука!Казвай и толкоз!Едва ли ше тръгне със сопата да те бие или пък ще те изгони от вас.. Е, поне се надявам.. Но на мен майка ми, която е свикнала да нося само 5 и 6 и най-малко 4, изобщо не й пука за една 3 и каза просто да си я оправя.. тка че не се впрягай, кажи му

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    О, кажи му ей така простичко: Абе, бате, днеска както си свирках, изведнъж - хей - двойка...
    Човек е, начи, и той е изкарвал двойки най-вероятно, предполагам е по-голям от теб, а и е момче..
    Повярвай ми, ще ти стане и по-леко. Ето аз преди 1-2 седмици се прбирам една вечер ядосана, разказах на наще за една 2-ка по английски, колко е несправедливо е било и т.н. и ми стана много по-добре..
    Ии, не го преживявай тежко. Случва се.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Кажи му. Едва ли ще го приеме толкова лошо, и той е бил ученик и той е имал двойки сигурно.. Важното е да не ти става навик
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Голям фен Аватара на Vincitore
    ЕЕЕЕ ти за една двойка ли се впрягаш споко кво си мислиш че той не е получавал ли??? хахах такъв човек НЯМА !!!! А бтв кой клас си че чак сега ти е първатат двойка

ъъЪ 1 ва 2 ка ?!? ти на колко си бре че е първа ?

черпи го нещо и му покажи че ще я оправиш
    Бившия BlueSmoke..
    Цитирай Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
    Добре, че не ти отговорил...с една хубава, мъжка, здрава трътня!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си