- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бисексуални??
Има ли такива сред вас?Имали ли сте връзка и с момиче,и с момче?Какво е чувството?
Аз самата съм бисексуална и съм имала връзка и с двете.И всяко едно си е хубаво по един или друг начин![]()
![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
Savremenite deca na 13-15 godini postoqno se dvoumqt mejdu dvata pola no mai za6toto e moderno ...4udq se dokade li 6te stignem...
Имаше една мадама тука дето беше би(само за нея знам със сигурност)
Аз иначе си падам нормална.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
специално аз нямам нищо против тези хора.. при тийнейджърската възраст много от нас изпитват някакви такива чувства но обикновено си е от самите години...да но има случай в които остават така за цял живот.. няма нищо лошо в това според мен и аз ги подркепям... сърцето не пита както се казва![]()
дори познавам едно момиче което е лезбийка но всички около нея страшно я обичат и ценят като човек.. не мисля че секуалността е определящ фактор за изграждането на мнение за даден човек .. е поне за мен
Напълно си праваПървоначално написано от krisiiiiito
Все пак аз съм си убедена че съм такава и не го крия
![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
Аз съм имала връзки само с момчета, но съм спала с момиче. Бих казала, че ми хареса, но не колкото с мъж.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Ми напълно нормална съм си![]()
![]()
бисексуални? вий луди ли сте бе?!никога не бих станала...
![]()
откакто ма обара една мазна русначка откачам като чуя бисексуални...![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Не съм имала връзка с момиче и не мисля, че изпитвам влечение към жени. Може би ми е малко интересно какво би било, но се познавам и знам, че не бих пробвала.