като за начало ... 3 момичета ... едната прекалено скромна .. 2 (аз) нормална ... 3 надута високомерна ... много се обичахме бяхме неразделни ... но по надутата ни приятелка винаги се опитваше да е център на внимание .. винаги тя изпъкваше пред нас двете по държание .. . но след известно време след като ни опознаеха тя винаги оставаше на заден план ... Преди година знаете всички бяха луднали по "ЕМО" стила ... всеки ди режеше (драскаше ръцете) пените ... и тя започна ... другата ми приятелка я заряза .. защото и писна от глупави изпълнения ... беше трудно ... но го направи ... ЕМО-то си намери друга компания ... и сега всеки ден ми "набива" някакъв филм на който дори това не вярва ... а когато и хвана лъжата и се обръща и ми казава " Нямам истински приятели " и т.н.т и започва пак да ми се прави на жертва ... ако я зарежа пак ще направи глупост ... но този път ме е страх да не направи нещо по сериозно .... и после на мен да ми тежи понякога много ме дразни ... но и много си я обичам ... просто говори ли сме много ... сичките тия измислици вредят на нея не на мен ... но приятелки сме ... и най-лошото е , че не съм се скарала с другата ми приятелка и когато излеза с нея ... и на другия ден и кажа тя ми се сърди и я нарежда охххххх .. нз вече .... glupav живот ...