- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първи път - съвети
Преди да започна, искам само да спомена за тези, които ще започнат с този прословут ред: "Защо не ползваш търсачката, вече има такива теми!" Знам, че има подобни теми, и да, използвах търсачката, прегледах темите до 12 страница и не намерих подобна. Ако някой има линк за такава тема, нека даде, за да не се налага да става всичко банално.
Както и да е. Аз съм на 16, тя е на 15. Нито съм я молил, нито съм я притискал, сама ми сподели, че е готова за тази важна крачка. И двамата сме девствени. Проблемът ми е, че сме заедно вече 11 месеца и държа страшно много на нея и не бих желал да се изложа...![]()
Чел съм какви ли не всевъзможни щуротии, но желая да получа наистина добри и смислени съвети.![]()
Trqbva da b1de6 mnogo nejen za6toto i na dvamata 6te vi boli.I pritesnenieto moje da ti izigrae lo6a 6ega otpusnete se ,sled tova pogovorete.Za da ne q boli tolkova p1rvo q otvori s pr1st.I nai-vajnoto IZPOLZVAI PREZERVATIV!
Is everybody going crazy?!?
Е това за презервативите ми е пределно ясно. Не бих си позволил да го направим без.Първоначално написано от Fortuna
А относно за това отваряне с пръст.. не знам, леко ми е странно.![]()
няма защо да ти е странно![]()
първо с едно пръстче , после с две и чак накрая с пениса ти , за да се разшири постепенно влагалището и да не етолкова рязка болката .. едва ли ще я "отвориш " с пръст , едва ли ципата ще се скъса само от пръста ти /въпреки , че е възможно ципата вече да е разкъсана от упражнения , тампон и по други причини/ с пръста просто ще разшириш малко по малко влагалището иза да сте по - сигурни и по - спокойни ако искате може да си купите лубрикант за по лесно проникване
щом искаш съвети моят е да започнете с мисионерската , най - лесно е , а и имате възможност за близост за цунки , гушкания и шушкане в ушенцето
преди да почнет я предразположи , помогни и да се отпусне , било то с гушкане и целувки или направо с орална . важното е момичето да е отпуснато на макс и колкото се може по - влажно
успехи
momi4e ne se otvarq s prust -pravilno ti e stranno,prosto budi po-negen i ne burzai,ako momi4eto e mn vuzbudeno,nqma da go boli tolkova taka 4e iz4akai da useti6 4e e napulno gotova
a da i dvamata se otpusnete na max za6toto naistina togava moge da se izlogi6
Абе аз моето момиче я отворих с прьст... и НИЩО ама абсолютно НИЩО не беше по-различно от това дали щях да я отворя с пръсти или както и да е .. всичко си беше нормално след това .. !!!
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
И Аз така а ТИАз ще я кърта та да не ме забрави до края на живота си
Все пак ще се поразровя из форума може да намеря още нетщо.
Иначе благодаря на тези, които си направиха труда да напишат по 2-3 изречения. Ако имате други съвети, слушам.![]()
Почваш да я целуваш навсякъде после преминаваш кам френска, след това внимателно започваш с едно пръстче леко го движи бъдисигурен че е достатъчно увлажнена след това второ - отново много лекоо за да не я болиии и внимателно ги движиш когато усетиш че е възбудена и овлажнена достатъчно слагаш презерватива и в мисионерската е най-удобно (тя по гръб, ти отгоре)и оттам знаеш кое къде...
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
забравих да кажа в предишния пост ..преди всичко гледай ити да си спокоен , ти трябва да предразположиш момичето , да я настроиш за това и да я отпуснеш , а за да стане тва самият ти трябва да си спокоен и отпуснат . Не го мисли от 1 ден преди тва , щото накрая от много
Smileпритеснения може нищо да не стане![]()
Абе бате .. Няма правда,няма ред,Вади куро и напред !!
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
То, че трябва да съм спокоен, това ми е пределно ясно. От нея не се срамувам, по-скоро съм смутен от това как ще се представя.
Искам да я предразположа по такъв начин, че да се чувства сигурно и комфортно и възможно по-малка да бъде болката. То от първи път почти никакво удоволствие няма, но споменът си остава за цял живот.![]()
Първо я разположи добре трябва да се подмокри доста добре ти си я знаеш там как се възбужда след това самото отваряне: никога недей да го пъхаш целия от първото вкарване когато отваряш малко по малко да кажем първо само главичката даваш няколко пъти така след това вкарваш с още сантиметър и така трябва да внимаваш да следиш действията й ако я заболи се връщаш ниво назад най добре да я помолиш да ти казва ако я боли когато най накрая го вкараш целия вкарваш още 15тина пъти и си готов ако се чувствате добре продължавате но задължително 1 седмица период след отварянето без секс след това вече можете да си правите каквото искате. не бързай и бъди спокоен
А относно това кървене? В случай, че при нея е така, какво да правя?![]()
Това с кърпата.. както и да е все ще се справя някак си.. но ако има кръв трябва ли да продължа или да спра.. надявам се, че поне тя ще ми каже, ако има някакъв проблем.Първоначално написано от tqnko
![]()
Ще го измисля някак си.![]()
Кръвта не е толко много, спокойно.Гледай да имаш пакетче носни кърпички около леглото - тва е достатъчно.
Чиста любов.
Усмивка на дете.
Изведнъж кръв
и груби мъжки ръце.
~*~
momi4e ne se otvarq s prust -pravilno ti e stranno,prosto budi po-negen i ne burzai,ako momi4eto e mn vuzbudeno,nqma da go boli tolkova taka 4e iz4akai da useti6 4e e napulno gotovaПървоначално написано от Fortuna
a da i dvamata se otpusnete na max za6toto naistina togava moge da se izlogi6
АБЕ ВИЕ ЗА КИРИЛИЦА ДА СТЕ ЧУВАЛИ ? ?? ??? ????