- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нужда от съвет :S
Hi :P Знам че може би това е поредната тема и мове би на всички ви е омръзнало обаче наистина имам нужда от съвет ;[ Става въпрос че от пове4е от месец ве4е съм ограничила храната- тестено,газирано, сладко и хапвам само плодове, зеленчуци, активии, мюсли, само обезмаслни млека , също така карам и велоаргометъра който имаме вкъщи и правя по 150 коремни преси и това всеки ден .. обаче резултат никакъв![]()
висока съм 174 и тежа 59 кг което е много ... моля ви дайте ми някакви съвети , упражнения допулнителни или някоя диета която сте спазвали и деиства защото ми писна вече...
![]()
![]()
ми изчакай още мессец според мен и ако тогава още няма нищо![]()
прави повече упражнения , тичай ....
и аз съм като теб 174-5/59. правя коремни преси и наистина се ограничавам доста, обаче... не знам трябва да се пие много вода, а също е добре и да се скача на въже...абе общо взето такива нещаа
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
Тук виждате гените в действие. Аз само като почна да ям по една Активиа на ден и свалям 4 кг за седмица. Консултирай се със специалист. Иначе, възможно е да е, понеже прекаляваш с упражненията. Мускулите са по-"тежки" от мазнините. Затова кантарът мълчи, но може метърът да проговори.
Oпиши по-подробно как се храниш. Кога, какви храни, какви количества, колко течности приемаш на ден. Какви са другите физически активности освен тези, които изброи.
ми първо ако не ядеш на около 3-4 часа организма започва да складира храната, демек така не отслабваш...второ - яж повече протеини, и не си мисли, че млеката с най-малкия процент масленост се най добрите, яж с около 2%масленост, че иначе ча само нишесте и вода, активичта няма да я коментирам - това НЕ е мляко, само и единствено нишесте (сама съм си го доказало чрез един прост опит)...плодовете и зеленчуците са ок, добре че си ограничила тестеното и всичко със захар, но просто хапвай повече месце и яйчица...а и упражненията е по-добре да се правят през ден, а не всеки ден, за да не свиква тялото с тях...а и както казаха вече мускулите тежат повече, затова по-добре разчитай на метъра отколкото на кантара![]()
пп. аз мисля, че за ръст 1.74 твоите килограми са си супер, но ти и знаеш![]()
Газирано и сладко -> органично??? Нещо се бъркаш тук.
kude sum kazala organi4nokazah 4e sum gi ograni4ila
a otnostno kakfo qm ..ami zna4i nqmam to4no opredeleno menu no mislq da po4na edna dieta s koqto edna moq fr svali 10 kg za 2 sedmici no tq ne gi zapazi za6toto sled tova zapo4na da qde ve4e gorda 4e e svalila 10 kg i te se vuzvurnaha 4e mai i pove4e daje stanaha , ama taq gre6ka pone nqma da q naprava. ako nqkoi se interesuva za dietata da pi6e na ls ;] :P
I close my eyes, only for a moment and a moment's gone.. LqlLq
Lollys, извинявам се. От бързо четене, недочетено
Не разбрах какво трябва да махаш... То упражнения много иначе.
Аз не те съветвам на повече месо и яйца. Според мен по-добре млечни и растителни белтъчини.
Драсни я тази диета - интересно какво представлява.
Ам.. резултат няма да има за 1 месец .Първоначално написано от Lollys
Аз съм момче , и преди около година сериозно се захванах да тренирам . ЯМ ВСИЧКО и тренирам 6 дни във седмицата . (във началото беше по рядко) Та... не се ограничавай от към храна , яж си нормално , тренирай повече , след третия месец ще видиш резултати (дори и малки) , но не се отчаивай .. всичко идва със много труд и постоянство.
в активията има захар следователно като изядедеш една активия по добре яж кисело мляко и шоколад.не яж плодове не ми се търрси сега цялата статия обаче имаха някви захариди който бяха трудно разградими.
позволени храни:мляко(прясно и кисело с по малко масленост за предпочитане),месо(чисто без мазнини-пилешко е най чистото),яйца(до 4 на ден),пълнозърнест хляб(до 2 филиики на ден),мюслите натоварват корема затова или не яж или си вземи трици от някоя аптека(пщенични или овесени),кашкавал и сирени(но в по малки количества заради маслеността им,ако ги замениш с извара ще е най добре).карай така месец и ще има ефект.яж разделно.яж по 4 пъти най малко,като последното ти ядене да е до към 8.може да се яде и по късно просто трябва да си легнеш по късно.добре е да се яде до 4 часа преди сън за да може да се обработи храната,а да не застоява.сутрин яж-задължително.пии вода по всяко време и най вече по време на храненето-изпълва корема и колкото и да си гладен и водата ти дава някаква ситост.тва е от мене.ако има нещо питай.пращам ти го и на лично.
за да почнеш да слабееш трябва да изразходваш повече енергия от колкото приемаш .. според мен 150 коремни на ден не стигат ... аз отслабнах със скачане на въже и коремни ( всеки ден по 15 минути - въже и 300 коремни преси) преси без да се ограничавам кой знае колко .. но аз практикувам и друг спорт 3пъти седмично ....![]()
ne eot zna4enie kakvo qde6 a kolko moje da qde6 cql den samo plodove no qko izqde6 nad nujnite za organizma kalorii se1 ni6to ne si pravilakarai na 1000 ili 1200
Добре де,защо си гледаш скапаните килограми.Важно е,като се погледнеш да се харесаш.Килограмите не говорят нищо.На теб може мускулатурата да ти е 10 кг.Няма лошо едно момиче да има мускули по себе си.Защо си гледаш килограмите.Те не са важни.Важно е как се чувстваш и изглеждашПовечето момичета прекаляват с тези неща...
Какво имаш предвид- че няма видим резултат, или че на кантара няма резултат? Както казаха, мускулите наистина могат да тежат, а ти може би си натрупала доста вечеДостатъчно е, да се погледнеш в огледалото и да се харесаш. А ако няма и видим резултат може би не правиш нещо както трябва.. Например аз лично не мисля, тези Активии (особено с плодовете и мюслитата и тея) са особено нискокалорични. Може би трябва да питаш някой по-навътре в тези работи :Р
мерси на всички за съветитеа резултат няма на кантара а видим сякаш има , или просто ми се иска да има и се заблуждавам
а с приятелките ми съм всеки ден и те са свикнали с мене и няма как да преценат и те. ама най-големия проблем е че вечно съм гладна
и наистина ми е мн трудно да се ограничавам .. е ако не постигна кой знае какви резултати поне няма да напулнея още повече защото зимата най- много се пълнее
а само да ви попитам ако наистина са мускули а не сланинки премерваики се със сантиметъра трябва ли да е по малко от преди или просто едното е заместило другото (ако ме разбрахте кво искам да кажа де )
![]()
I close my eyes, only for a moment and a moment's gone.. LqlLq
e ще има разлика.мръвката се тресе мускула е стегнат.е чудно как няма да си правиш разлика не познваш ли тялото си????аз и 2 кг да кача/сваля разбирам откъде и защо
![]()
А нали знаеш обаче, че за месец не е хубаво да се свалят повече от 3 кг? Иначе съм съгласна с теб.Първоначално написано от Schneeflocke
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!