.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: NFS UNDERCOVER...

NFS UNDERCOVER...

Искам да попитам тези,които разбират от компютри има ли шанс новото NFS да тръгне ма моя комп или няма смисъл въбще да го свалям,ето това са характеристиките на компютъра ми:
    Windows:XP
    CPU:1,9Ghz
    RAM:1Gb
    Video:512
    Hard:150Gb

А това са характеристиките на играта:
    http://zamunda.net/details.php?id=147794&hit=1
    ## Системни изисквания :
    MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
    CPU: Pentium 4 3.2 Ghz or AMD Athlon 64 3500+
    RAM: 1GB MB RAM or higher (Windows Vista requires 2 GB RAM)
    HDD: 10 GB free disk space or more
    Graphics: 256 MB or higher (Pixel Shader 3.0, PCIe only) *
    DirectX: Version 9.0c

RECOMMENDED REQUIREMENTS
    CPU: Intel Core 2 Duo, AMD 64 X2 5200+ or AMD Phenom
    RAM: 2GB MB RAM or higher (Windows Vista requires 3 GB RAM)
    HDD: 10 GB free disk space or more
    Graphics: 512 MB or higher (Pixel Shader 3.0, PCIe only) *
    DirectX: Version 9.0c

Ще ти тръгне на ниски до средни настройки. ЕА много се изсилват си изискванията за CPU-то. Ама изчакай читав рилийз...

Голям фен Аватара на scyLLa
    Ще ти върви да, но ще ти зарежда бавно
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Супер фен
    пф ... незнам дали си пробвал вече и дали ти върви ...

но аз със

CPU 3.15Ghz
    RAM 3GB DDR2
    Video 512 RAM DDR2

едвам успях да я подкарам ... върви ми ама на минимална графика и е супер грозна играта а и за времето което успях да поиграя ... game play-я ми се стори доста зле като за NFS ... така че реших че няма смисъл да играя тази игра без графика на макс ...
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Супер фен
    a pri men dali 6te varvi

1gb ram
    video-256
    3.6ghz
    hard-160

Поредната тъпа игра, без да съм я пробвал. Защо ли повечето хора не могат да карат....
    Тва няма нищо общо с реалността.. Играйте Live for Speed, та да ви видя..

на AMD 2GHz X2, 2.5 GB RAM, 512MB PCI Video ми върви идеално... не знам тоя пич с 3те GB RAM къв е, що е ама говори глупости

Супер фен
    хаха WILD__BOY как ще говоря глупости :P просто CPU (Intel Celeron D336 2.8GHz, с малко клок до 3.15Ghz) ми идва слаб и аз да имах дву ядрен CPU щеше да ми върви ок къв е смисъла да си измислям (примерно) че не ми върви ? Не е само NFS-то дето не ми върви ок от новите игри ... ама кво да се прави ... за нов CPU ще ми трябва ново дъно ... а аз като зема ново дъно ще искам да сменям и RAM ... бе дълга и широка ... немам пари за нов комп ся ...

LizZz дам ... наистина май е поредната тъпа игра. Аз по принцип харесвам поредицата NFS но след Most Wanted нещо почнаха да куцат доста май game play-а отстъпва много пред графиката, нагляга се на хубаво изглеждащи коли но как се оправляват сякаш вече не е от толкова голямо значение. Трябва да я пробвам тази Live for speed аз харесвам колите да се чупят ... така много повече се замисляш как да влезеш в завоя къде да намалиш и т.н., затова любимата ми игра е NFS Porsche 2000
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

http://canurunit.com
    По презумция това трябва да е сайт, който ти да казва дали ще ти тръгне дадена игра ,само че при мене зарежда супер бавно
    кажете при вас как е

Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    на AMD 2GHz X2, 2.5 GB RAM, 512MB PCI Video ми върви идеално... не знам тоя пич с 3те GB RAM къв е, що е ама говори глупости
    Оооо човече явно не говорим за една и съща игра
    На моя комп преди малко я качих и върви много,много трудно даже мисля да я махам скоро

Цитирай Първоначално написано от DarkAngelOfHope
    хаха WILD__BOY как ще говоря глупости :P просто CPU (Intel Celeron D336 2.8GHz, с малко клок до 3.15Ghz) ми идва слаб и аз да имах дву ядрен CPU щеше да ми върви ок къв е смисъла да си измислям (примерно) че не ми върви ? Не е само NFS-то дето не ми върви ок от новите игри ... ама кво да се прави ... за нов CPU ще ми трябва ново дъно ... а аз като зема ново дъно ще искам да сменям и RAM ... бе дълга и широка ... немам пари за нов комп ся ...

LizZz дам ... наистина май е поредната тъпа игра. Аз по принцип харесвам поредицата NFS но след Most Wanted нещо почнаха да куцат доста май game play-а отстъпва много пред графиката, нагляга се на хубаво изглеждащи коли но как се оправляват сякаш вече не е от толкова голямо значение. Трябва да я пробвам тази Live for speed аз харесвам колите да се чупят ... така много повече се замисляш как да влезеш в завоя къде да намалиш и т.н., затова любимата ми игра е NFS Porsche 2000
    На LFS ти падат колелата, пукат ти се гумите разваля се скоростната кутия при неправилно каране, кво ли не... И управлението си е баш реално. Виж я.. Няма кой знае кви изисквания графиката бива..
    Има си общо взето шофьорски курсове - трябва да преминаваш разни трасета с конуси, примерно.. Да правиш завъртане 180 на определено място и т.н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си