.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: pomo6tttttt

pomo6tttttt

pomognete mi na4i imam da pi6a LIS varhy temite :S

1.ramadan i silvina-jertvi na svoeto vreme
    2.Az razkazva4a v predi da se rodq
    3.Ramadan i petar-jertvi na svoeto vreme
    4.Bitav obratniq partiarhalen kosmos v predi da se rodq
    5.osmeniqt partiarhalen umira6t svqt w predi da se roda

molq vi se koito s kakvoto moje da mi pomogne molqq viii mn blagodarnosti predvaritelnoo

Абе напиши си го сама бе-пък и се поразрови в нета малко!
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Предварително се извинявям за това,което ще напиша! ОБАЧЕ:1.Вярно е че това е форум,в който се помага, НО кой ИДИОТ ще качи хубава авторска работа за шестица? - НИКОЙ ;2.Понеже и аз съм 8-ми клас -преди седмица имах да пиша съчинение по почти същите теми.Половината ми клас преписвал от интернет и са им иднакви.Естествено ПРЕПОДАВАТЕЛИТЕ НЕ СА ХВАНАТИ ОТ ГОРАТА .. та нашата госпожа се усети и сега ще го пишат наново!; 3.Седни си го напиши САМ/А!!! Ако не можеш- значи НЕ заслужаваш ПОВЕЧЕ от 2..; и последно .. според мен просто ТЕ МЪРЗИ .. Благодаря за вниманието !!!
    Hear this voice from deep inside
    It's the call of your heart
    Close your eyes and you will find
    The passage out of the dark..

Цитирай Първоначално написано от DeepPurpLe
    Предварително се извинявям за това,което ще напиша! ОБАЧЕ:1.Вярно е че това е форум,в който се помага, НО кой ИДИОТ ще качи хубава авторска работа за шестица? - НИКОЙ ;2.Понеже и аз съм 8-ми клас -преди седмица имах да пиша съчинение по почти същите теми.Половината ми клас преписвал от интернет и са им иднакви.Естествено ПРЕПОДАВАТЕЛИТЕ НЕ СА ХВАНАТИ ОТ ГОРАТА .. та нашата госпожа се усети и сега ще го пишат наново!; 3.Седни си го напиши САМ/А!!! Ако не можеш- значи НЕ заслужаваш ПОВЕЧЕ от 2..; и последно .. според мен просто ТЕ МЪРЗИ .. Благодаря за вниманието !!!
    +.. Преди 3 - 4 седмици и аз писах за "Дервишево семе" - сама си го написах и имам 6ца..После същото се повтори с "Преди да се родя" .. Ако се помъчиш малко и помислиш все ще излезне нещо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си