- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какви дупета..
Гласувайте и пишете,ако искате де..
Живей на макс,защото животът е един!
Е че малки и яки дупенца.
Не щем самосвали..
Да позная - ти си втори вид ;д
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Аз съм за средни![]()
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
такива дето да възбуждат...![]()
![]()
![]()
Може да съм семка ама се бия като за цяло пакетче...
+1Първоначално написано от Stefchyy
Да мога с двете ръце хубаво да го хвана. Не с едната ръка да го държа и да имам място и gsm-a да си хвана в същата ръка. Големи ръце имам какво да кажа ^^.
samo edin vupros :71%+22% ne e = na 100% ne6to anketata se e precakala sig kofti![]()
Малки , секси , готини![]()
Малко по-големи, но стегнати (е не камък)
+1Първоначално написано от GreenFairy
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
Първоначално написано от GreenFairy
Първоначално написано от CwalkIn
Готини![]()
Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!
Е как какви дупета...Стегнати, хубави... дет поечето ги нямате
Хаха... бъзикам се, но за предпочитане са стегнатите среден размер(не много малки, но не и слонски)
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
в грешка си първия съм и се притеснявах от товаПървоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
Живей на макс,защото животът е един!