.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65
    Цитирай Първоначално написано от Jus7DreamBoy
    НеНЕнЕее Ще Се напикая
    айде симфонията
    be free..

Град
    Валхала
    Хахахаахахахахахахааххаах ахахахаххахаахах хьахахахахахахахахахаьх ХАХАХАХАХАХ......Не сериозно трябва да направим класация с най-скандалните теми в форума.

емиии кофти се е получило и аз бих се засрамила... ама ся кво пък няма да се бесиш я..забравии го..

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Абе хора престанете с глупостите...Света не е свършил с това,че си пръцнала пред приятеля си...А и не виждам защо трябва да се притесняваш,да те е срам или каквото и да било...Щом ти е казал,че няма нищо страшно и няма защо да се притесняваш...То какъв е проблема???...Съсредоточавай вниманието си върху по-важните неща и не изпадай отново и отново в просто ненужни размисли и страсти...Глупаво е(казвам го от опит )
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Град
    Перник
    Цитирай Първоначално написано от amadeus
    Добре, че не ти отговорил...с една хубава, мъжка, здрава трътня!!!!

Цитирай Първоначално написано от amadeus
    Добре, че не ти отговорил...с една хубава, мъжка, здрава трътня!!!!

Цитирай Първоначално написано от Fortuna
    Ami na vseki moje da se slu4i ,a vie ne se smeite 4e moje da ste sledva6tite.
    +5487646546875412485676 и все пак наистина ако сте заедно повечко време и секса м/у вас не е спорт няма от какво да се тревожиш станалото станало кажи му как се чустваш и готово не е кои знае какво

ами случват се всякакви издънки щом не го е приел много зле значи не му пука смисъл явно те обича и някаква малка глупост няма да му попречи

Цитирай Първоначално написано от Dobromir
    ibala si mu m*ikata xaxaxa umirisala si mu jivota.muxaax

хеу недей се притеснявай и на мен ми се случи един път много се засрамих, ама после той ми каза, че ме обича и че не е проблем това аз се успокойх и всичко вече е забравено. Така че горе главата

Не ми се се случвало но се пак толкова години си хранила това дупе няма лошо някой да му чуй гласа

на мен не, но на едно момиче да
    и все пак не е нищо смешно. щом ми харесва момичето не ми пука

хора вий пък защо така негативно реагирахте към момичето... еее голяма работа ... неловко е станало и на него му е станало малко кофти обаче ... не е нещо нечовешко да се пърди... айде ся сички да са сдържаме да видим кой ше се подуе като бременна хлебарка пръв!
    я моля ви са... бтв вече сиг ти е минал срама така че давай отново но следващия път в който правите 69 просто пусни нещо от сорта на " и тоя път май май ще внимавам повече " (;

От тези коментари ми се допърдя хахахаха

Неловко,но повярвай има къде къде по фрапиращи случки. На мен често ми се е случвало пък този звук от вагината който си е точно като пръцкане по време на секс Става ми неловко от звука,но го обръщам в моя полза като го нахъсвам да не спира.. Неловки ситуации цял живот,въпроса е как излизаш от тях.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си