- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- случвало ли ви си е на вас?
айде симфониятаПървоначално написано от Jus7DreamBoy
![]()
be free..
Хахахаахахахахахахааххаах ахахахаххахаахах хьахахахахахахахахахаьх ХАХАХАХАХАХ......Не сериозно трябва да направим класация с най-скандалните теми в форума.
емиии кофти се е получило и аз бих се засрамила... ама ся кво пък няма да се бесиш я..забравии го..
Абе хора престанете с глупостите...Света не е свършил с това,че си пръцнала пред приятеля си...А и не виждам защо трябва да се притесняваш,да те е срам или каквото и да било...Щом ти е казал,че няма нищо страшно и няма защо да се притесняваш...То какъв е проблема???...Съсредоточавай вниманието си върху по-важните неща и не изпадай отново и отново в просто ненужни размисли и страсти...Глупаво е(казвам го от опит)
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Първоначално написано от amadeus
![]()
![]()
+5487646546875412485676 и все пак наистина ако сте заедно повечко време и секса м/у вас не е спорт няма от какво да се тревожиш станалото станало кажи му как се чустваш и готово не е кои знае каквоПървоначално написано от Fortuna
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ами случват се всякакви издънкищом не го е приел много зле значи не му пука смисъл явно те обича и някаква малка глупост няма да му попречи
Първоначално написано от Dobromir
![]()
![]()
![]()
хеу недей се притеснявай и на мен ми се случи един път много се засрамих, ама после той ми каза, че ме обича и че не е проблем това аз се успокойх и всичко вече е забравено. Така че горе главата![]()
на мен не, но на едно момиче да![]()
и все пак не е нищо смешно. щом ми харесва момичето не ми пука
хора вий пък защо така негативно реагирахте към момичето...еее голяма работа ... неловко е станало и на него му е станало малко кофти обаче ... не е нещо нечовешко да се пърди... айде ся сички да са сдържаме да видим кой ше се подуе като бременна хлебарка пръв!
я моля ви са... бтв вече сиг ти е минал срама така че давай отново но следващия път в който правите 69 просто пусни нещо от сорта на " и тоя път май май ще внимавам повече" (;
Неловко,но повярвай има къде къде по фрапиращи случки. На мен често ми се е случвало пък този звук от вагината който си е точно като пръцкане по време на сексСтава ми неловко от звука,но го обръщам в моя полза като го нахъсвам да не спира..
Неловки ситуации цял живот,въпроса е как излизаш от тях.
![]()