- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Напишете ника си със затворени очи.. Без да триете!
Nice^day
йее да не повява човек![]()
Simple, but so beautiful...
viKsituU
Twilight <33 Jonas brothers <33 Manchester United <33 Cristiano Ronaldo <33 Kristen Stewart <33 Robert Pattinson <33 Taylor Lautner <33 Joe Jonas <33
tasa
То не, че е супер сложно де...![]()
I am myself, and I make my own ways!!! =)))
buvakcheto :P![]()
това е от мен
* biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *
ABATAP...Мога да напиша дори Чичкковите Червенотиквеничковчета с затворени очи..![]()
damoer;45ety![]()
![]()
![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
teenems
woow напълно затворени очи
емиии аз вече знам всеки детайл на клавиатурата си![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
go71n
по 6-7 часа пред компа и така се получава :Д
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
dreaml1nd_![]()
lolX ..blizo
![]()
JorkioO
ligafyy![]()
![]()
yspqh
bebbsi
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
kurupta
УУ че трудно...![]()
Ite[ldsrsvoe![]()
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
tedi4ka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DieselBlood
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!