- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Напишете ника си със затворени очи.. Без да триете!
anichkaxxwee :P
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
tomvoy Ееее , пак не ми се получи..![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Incineerate![]()
Офтопик : аз по принцип не гледам клавиатурата когато пиша , даже правя повече грешки когато я гледам![]()
Nulla
khyin![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
nestlee![]()
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
ah0huumjs![]()
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
МаГуСс
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
blahblaah![]()
Niii5no
АХахаха, готино се получи.. : P
yyybrokеnhеsrdyyy
![]()
anichkaxxwee
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
am0moo,la![]()
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
Dunbnorris, няма как да го объркам!! :Д
Интелигентният мъж , без комплекси, не чака жената да го потърси, а действа пръв!
tomvou![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Пак, dubnorris. Дали е станало яко, а?
Интелигентният мъж , без комплекси, не чака жената да го потърси, а действа пръв!