Има си сериозна приятелка, въпреки това съм с него
Добър вечер на всички, преди да започна моята история, искам да кажа, че аз имам друг профил тук, регистрирана съм преди няколко години, помагала съм на много от вас и ето дойде моят ред. Не пиша от моя профил от съображения за мои познати. Историята е дълга, ще гледам до колкото е възможно да бъда по-кратка.
Ходя, силно казано, от няколко месеца (половин година) с мъж, няколко години по-голям от мен, който си има сериозна приятелка, с която са за заедно повече от 3 години. Винаги съм била момиче с принципи, воля и т.н, но в случая когато се влюбиш, любовта е наистина сляпа. Проблемът идва с това, че той не може да е остави, защото било прекалено рано, не знаел колко съм била сериозна, тя била правила какво ли не за него и не знае дали тази сигурност ще е види в мен. Поставяйки многокранто въпроса за това, че е крайно време да избере едната от нас, независимо коя, той казва, че не знае какво иска-коя иска и отново се почва с това, че не знае какво може да стане, че след някоя друга година мога да го оставя и т.н. А тя искала да се жени за него. На никого не го пожелавам това постоянно да се чудиш къде е той, дали е с нея и така нататък, но търпиш и ти остава единствената надежда, че някой ден ще е остави. Изцяло ме е ограничил с излизания с момчета и т.н, постоянни проверки. Тя не знае за съществуването ми и за "връзката ни".
Как мислите има ли смисъл да продължавам да се надявам и самозалъгвам, та той е толкова обяснителен, винаги повтаря колко му било прекрасно с мен, но все не може да е остави. На някой случвало ли му се е подобно нещо, ще се радваме да споделите и да дадете съвети по въпроса, макар че аз знам какво трябва да направя, но все не намирам смелост. Е вие сте