- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има си сериозна приятелка, въпреки това съм с него
Добър вечер на всички, преди да започна моята история, искам да кажа, че аз имам друг профил тук, регистрирана съм преди няколко години, помагала съм на много от вас и ето дойде моят ред. Не пиша от моя профил от съображения за мои познати. Историята е дълга, ще гледам до колкото е възможно да бъда по-кратка.
Ходя, силно казано, от няколко месеца (половин година) с мъж, няколко години по-голям от мен, който си има сериозна приятелка, с която са за заедно повече от 3 години. Винаги съм била момиче с принципи, воля и т.н, но в случая когато се влюбиш, любовта е наистина сляпа. Проблемът идва с това, че той не може да е остави, защото било прекалено рано, не знаел колко съм била сериозна, тя била правила какво ли не за него и не знае дали тази сигурност ще е види в мен. Поставяйки многокранто въпроса за това, че е крайно време да избере едната от нас, независимо коя, той казва, че не знае какво иска-коя иска и отново се почва с това, че не знае какво може да стане, че след някоя друга година мога да го оставя и т.н. А тя искала да се жени за него. На никого не го пожелавам това постоянно да се чудиш къде е той, дали е с нея и така нататък, но търпиш и ти остава единствената надежда, че някой ден ще е остави. Изцяло ме е ограничил с излизания с момчета и т.н, постоянни проверки. Тя не знае за съществуването ми и за "връзката ни".
Как мислите има ли смисъл да продължавам да се надявам и самозалъгвам, та той е толкова обяснителен, винаги повтаря колко му било прекрасно с мен, но все не може да е остави. На някой случвало ли му се е подобно нещо, ще се радваме да споделите и да дадете съвети по въпроса, макар че аз знам какво трябва да направя, но все не намирам смелост. Е вие сте![]()
Я се постави на нейно място...дали ще ти е яко
![]()
Не ти ли е малко гузно, че зареди теб може да развалиш една връзка която трае повече от 3 години макар и той да иска тебе повече от нея, пак ... не ти ли е някво такова гадно... : | : | не ви разбирам как можете :S :X:X
white sensation![]()
Защо се занимаваш с него не си ли се замисляла, че както постъпва със сегашната си приятелка сега, след години ще постъпи така и с теб...
Разбира се , че ми е гадно, но не мислиш ли, че е по-добре за нея да се отърве от такъв човек, който и изневерява. Единствения виновен е той в случая, макар че всеки един търси щастието.
Не.Ти самата навлизаш във 3 годишна връзка.И тои е объркан,нормално е.Тои е щастлив и ти за някакво отрицателно време го питаш да избира.Остави момчето да е щастливо.
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Човек не избира в кого да се влюби .. Била съм в твоето положение .. но колкото и да ме болеше се отказах , защото аз виждах , че иска да е с мен , но не може да я остави .. а и аз не издържах на напрежението... Да внимавам кога да му са обаждам , за да не е с нея ... кога да му пиша примерно в скайп , защото те живееха заедно ... и един ден просто не издържах .. и си ги оставих да си живеят живота ...![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Остави го.Представи си той скъсва с нея и след 3 години той вижда друга и тайно се среща с нея.Щом го е направил веднъж и то с толкова дълга връзка едва ли е сериозен...
Първоначално написано от tygataprodyljava
Хах, а не мислиш ли че е по-добре за теб да ги оставиш, все пак са заедно от 3години и малко или много си имат чувствата, и не намериш някой на твоята възрастИ двамата постъпвате ужасно спрямо др момиче... хах, защо изобщо си започнала всичко ?.. толкова ли няма свободни МЪЖЕ ... :X:X:XX:
white sensation![]()
suglasnaПървоначално написано от xpici
![]()
mislq che shtom ti znaesh kakvo trqbva da napravish nqmash nujda ot nashite otg zashtoto znaesh che i nie shte sme na tova mnenie![]()
nqma smiusl..takiva taini vruzki ne prosushtestvyvat..ne izlizat ot dunoto kadeto si seega s nego![]()
po dobree se spri dokato ne zatunat poveche neshtata i posle da stradash poveche i da se chudish
hapchencata ili nojcheto![]()
a i ne e edinstveniqq ... aide i uspexx :P
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
Толкова е трудно, не можеш да си кажеш спри, когато си влюбен и се надяваш да дойде този момент той да е готов да е остави, но през това време измъчва и двете ни, може би тя е най-добре, че не знае и не се натоварва, докато за мен е ужасно.
Сама си си го направила да ти е ужасно...Се1 на нея после ще и е мн хубаво, че са били 3 години заедно и накрая да се намесаш ти .... просто да не си започвала... влюбена си била... еми като си знаела че има приятелка трябваше да направиш опит да го забравиш
а не сега да казваш че ти е гадно...щеше цега да ти е 100 пъти по-добре
ама се1 няма други хах
![]()
white sensation![]()
bila sam v tova polojenieПървоначално написано от tygataprodyljava
![]()
i DA KAZAH SI SPRI i SPRQH...
ne samo che postupvash dolno ami i ne se zamislqsh che moje da si prosto edno zabavlenie za nego...
povqrvai ne ti go pojelavam![]()
zashtoto i pri men beshe taka uj me iskal uj nz si kvo drun drun i nakraq bqx prosto zabavlenie takachee q se osuznai i slez na zemqta![]()
...
...
![]()
той е бил в същата ситуация, в началото на тяхната връзка тя е била с друг мъж и няколко месеца е правила като него, после е оставила приятела си и ето заедно са с него
ti nqmash pravo da se mesish v tehniq jivot...
a i za tvoe dobro po dobre go ostavi..ako toi tolkova te
...
...
![]()
хаха имам чувстовот че ти се опитваш колкото се може повече да изкараш нея виновна... само че ти не си тя ...
и от къде знаеш как е било при нея - ПРЕДИ
... Само се постави на нейно място..
![]()
)
Не мисля че някой може да ти помогне, освен ти самата да си го направиш... По-добре бъди с някой СВОБОДЕН за който няма да мислиш през 2 сек кво правят и т.н и няма да го ДЕЛИШ с друга... не е ли така :X
white sensation![]()
Така е , но на този етап не ми харесва никой. А за тяхната връзка, аз вече съм факт, и да се оттегля както казвате, за нейно добро, той вече е мамил под носа 6 месеца е спал с друга...а моите усилия всичко отива напразно, не е толкова лесно. Разделихме с везнъж, след 1 месец пак се събрахме
Миличка , замисли се искаш ли връзка с този човек ? Ами ако след още 3 години ти си на мястото на приятелката му , а на твоето място е някоя друга ? Щом го е направил веднъж ще го прави пакПървоначално написано от tygataprodyljava
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Първоначално написано от xpici
![]()
...
...
![]()
На този етап винаги има кой да ти хареса хах, само дето трябва малко да го потърсиш а не да чакаш да падне от небето.![]()
И ти е яко 6месеца да знаеш че има др приятелка с която е 3 години и спи и т.н с нея.. направо си направете 3ка... по-добре късно от колкото НИКOГА...
![]()
white sensation![]()
Уж си влюбена, а понасяш това, че го делиш с друга.
Е извинявай, ама на никой няма да му е приятно да дели половинката си с още една женаТи ако можеш..продължавай все така..
Най-добре остави момчето. Той ако те обича повече от нея ще дойде при теб![]()
На твое място бих му казала така 'Виж, скъпи, аз сега отивам, хващам си някой и ще имам връзка с него. И ще бъда паралелно и с двама ви, докато ти не се решиш с коя от нас да си'.
Но съветът ми е да го оставиш. Остави моралната страна, за нея си знаеш. Някак си не ти ли е обидно, че той не знае какво иска? Ще чака 5 години, за да се убеди, че си сериозна? Този човек не е с жена, която обича. Той е с жена, за която знае, че го обича. И точно това и търси - някоя, която да му търпи магариите.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Наисина няма да е зле да се поставиш на нейното място. Нямаш ли съвест, един вътрешен глас, който да ти казва как съсипваш една 3-годишна връзка... разбираваш една двойка, мечтите на момичето да с еожени за това момче... Според мен не трябва да се надяваш на много! И по - добре си намери друго занимание! Замисляш ли се, че както сега изневерява на 3-годишната си връзка с онова момиче, след време може да се повтори на теб?! Дали ще ти е много яко?! Много мразя такива "курвенски номера"!!! Малко срам, морал, граници... трябва да имаш и да се спреш, докато не е станало късно!!!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Не прочетох цялата тема....Но ще ти кажа нещо...Първо постави се на нейно място и се замисли кво е...и Второ щом на нея изневерява с теб от къде си сиг , че ако е с теб няма да ти изневерява с друга....Щом ходи 3 години с момиче на което изневерява от половин година ясно ква стока е....Първоначално написано от tygataprodyljava
да ама тя не живее за хората ... защо да и е гадно първо трябва да гледа себе си!щом и е добре в това положение защо да не е с него... обича го иска да е с него...какво повече и трябва да знае .... щом само по такъв начин може да го има ами да му се наслаждава живеем един живот ще го живеем както си искаме както ни е по-добре на нас ... ами приятелката му ще го остави ли заради нея щото на нея и е гадно??? мн.ясну че неПървоначално написано от xpici
аз пък ти пожелавам късмет с твоето момче и отново повтарм ти не живееш за хората така че прави това което искаш и те кара да се чустваш добре
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
Ако всички правиха това,което за тях е по-добре едвали щехме да водим този разговор
![]()