- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е ?
Здравейте! Темата може да ви се струва глупава,но след като питам значи не знам. Та въпро са ми е Правих секс 2 дни преди да ми дойде цикъла и възможно ли е да съм бременна?
е м зависи дали си се пазила ,дай инфоПървоначално написано от jabcheto
Ми пазихме се но се скаса презарватива,става въпрос че след половият акт точно след два дни ми доиде,но нз дали може да съм бремнна все пак се случи в непосредственна близост преди да ми дойде.
Не си бременна...именно, защото е било непосредствено преди да ти дойде.Пък и колкото и да те изненада...когато забременееш спира да ти идва...
Situatin normal-All fucked up...
ДА!!! Чудя се, как може да има толкова тъпи хора...ами вземи малко да се пообразоваш преди да тръгнеш да си го слагаш с тоя и оня. Има си книжки, статии, лекари...![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
vinagi ima 6ans nqma zna4enie koga predi ili sled cikala ti...
Продавам оригинални парфюми на ниски цени
използвайте предпазни мерки бе хора!
тази теми за кой ли път я срещам вече![]()
Малко сме разумните.
Добре защо пълните форума с тъпи теми при положение че има търсачка ? ..
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
Ние как да ти кажем нито уточни със или без презерватив . . . винаги има вероятност . .
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Първоначално написано от Sofff
тъпите изказвания взеха да валят... на момичето му е дошло, не е бременноПървоначално написано от Dobromir
Samе shit... different way
Ако бях на твое място първо щях да прочета темите из форума и тогава да пиша ако има нещо неясно,но едвали след като всяка втора тема е "бременна ли съм".
Хора грешката ви е че действате много прибързано и не мислите за
последствията а после плачете за съвети!
коя поред е тази тема!!! пълно е с такива теми бе момиче ... чети малко обогати си общата култура
4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat
get_high ne pro4etoh 2-riq i post ! A i plus tva moje cvetna bremennost(ne go pojelavam na nikoq)Първоначално написано от get_high
Продавам оригинални парфюми на ниски цени