ZdraVeite i privet na vsi4ki maniaci i manq4ki....IMam 6tra6in problem... V4era s moity qky po-golqmy gajinci i az ri6ih da my naprava stra6in mnogy sexy gotin mega hiper dyper streptiz..i ta az si tancyvam po sexi kostym4e na snijanka(estesveny si go zeh ot SEX shopa za 69.69 ne mojah da izdyrja na qkite razprodajbi i MN qky golemy i gotinky Vibrator4e si zeh-tigryvo) Ta prava az striptiz4e i y nas se vry6tat baba i dedy. I az kat se ponkioysah i male 6teh infarkty da poly4a A to moity gaji razkyp4any odyrpany vyzpydeny naprvao se 6a6ardisah i vikam na Baba 4e nie s negy y4imi me po biologiq (na praktika de)i te s dedy mi povervaha na li nedovijdat....ama lo6oty posle stana Male male male ujaas ujas ujas kat sa pribraha mama i tati (te ne sa kioravi ) i kat podpykaha gajincety a kat ma sbaraha men i mi vikat "ti si kyrva moje li tolkova malka"....TA me biha biha napravo me pysinaha celata.I sega ne znam ko da praaa? Da kanali ytre ve4ir gajity otnovo ili da ni gy kana(ytre samo baba i dedy sa v nas-mama i tati 6te se priberat kysno)i DR VAJIN vupros da my praaa li striptiz4e ili napravo da deistvame toq pyt.....

mnooooogo e vajny za men taka 4i nikvi bazici QSNY???? ina4e 6te vikna gajity...