- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дрислю !!!
Има едно момче от класа на една приятелка с което се зарибяваме от около 2-3 седмици.Приятелката ми,ми казваше че той ме харесва и аз си помислих че може да се получи нещо.Първият път когато се видяхме,на мен адски много ми хареса(държанието му и всичко останало) .Продължихме да си пишем по skype и преди 3 дни скъсах с гаджето ми заради него.Вчера отново излязохме .. имах чувството че не е той, по-различен,почти не убели дума.Вечерта не ми писа в skype,а по принцип всяка вечер като се прибере ми пише.
.. и сега някак си съжалявам че зарязах приятеля си заради някакъф дрислю който не знае какво иска.Бихте ли ме посъветвали нещо??![]()
ами...измисли орпавдание и се събери пак с бившия си. Кажи, че си му била ядосана за нещо, но се осъзнала, че любовта ти е по-силна...че го обичаш и искаш да сте заедно..бла.бла.. . А пък ако не си го обичла силно...няма смисъл да си с някой, просто за да не бъдеш сама....![]()
![]()
Поговори с него. Може да е станало нещо, не бързай със заключенията!![]()
Любовта е вечна, освен ако междувременно не се случи нещо.
Любовта е като войната - лесно е да се започне, но е трудно да се спре.
1. не прибързвай с решенията...
2. виж ако продължава се така прости блок и тва еа пък ако реши може и сам да те потърси....
иии нз с кви очи би се върнала при вече бившия си приятел...ама пробвай...![]()
Аз като гледам май ти незнаеш какво искаш..
Правописа, каке, правописа, моля те![]()
А не си ли се замисляла, че май си си търсила причина да се разделиш с гаджето си![]()
еlsy![]()
И, както обикновено - присмял се хърбел на щърбел.Първоначално написано от Mirelchetoo14
Момчетата не си заслужават да ги мислим. Дай му няколко дена да се осъзнае. Ако не успее - bild a bridge and get over it. Ако искаш до края на връзката си да слушаш как си го зарязала - върни се при бившия.
Това хич не беше умно. Можеше да го кажеш, ако имах някаква правописна грешка в поста си, но нямам.Първоначално написано от Schneeflocke
"Каке" е написано така с цел.
Говори с въпросния "дрислю".
Според мен няма смисъл да се връщаш при бившия...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Мисля, че е дрислЬО не дрислЮ, ама щом казваш...
Та вече за съвета, който ще ти дам - просто момчета (обръщам се към двама ви) ТЯ НЕ ВИ ЗАСЛУЖАВА .. Виж момиче.. толкова си имала чувства ти към бившия, че го зарязваш веднага заради друг... Тъй щеше да ти мине и мерака със "дрислюто" дет толкова много харесваш и сигурно щеше да зарежеш и него, защото си срещнала някой "пиклю"
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Понякога нещата не са такива каквито изглеждат...така че не прибързвай със заключенията![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Първо, че е дрисльо![]()
Иначе в случая не той, а ти си в грешка, той не ти е давал обещания, че ще е с теб.А и добре, че си скъсала с приятелят си, така и така не си му била верна![]()
+1Първоначално написано от bartender
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
Мисля 4е ти незнаеш какво искаш... Аз ако сам на мястото на гаджето ти ще ти кажа че ти дрислата в тоя филм......А не мом4ето.........![]()
![]()
Мидата създава бисер,само когато в нея попадне песъчинка, която и е причинила жестока болка.
какъв е смисълът да се събереш с бившия си като не изпитваш кой знае какво към него?а за момчето с което се зарибяваш... излезте отново,вторият път може да се поотпусне малко,възможно е да се е притеснил,че нещата стават сериозни и да е решил да се отдръпне малко
(sun)
Е, сега. Правописна - не. Но граматична - даже две.Първоначално написано от Mirelchetoo14
ПП: За да няма объркване - правилно е "правописът". Български. Кой ти го учи....
po to4no ti nezaesh kakvo iskashПървоначално написано от m0on lady
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.