.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Град
    InTheAyer
    Gospod как е бе IoOо? Gospod FOREVER !!! (ако е той де) НАЙ - ГОЛЕМИЯ !

Град
    Габрово
    Цитирай Първоначално написано от bebok
    oh pazete se be hora ne e tolkova slojno da sloji6 edin prezervativ...
    +1
    А за явтора: точно в тоя случай шанса да е станал гафа е почти никакъв.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Днес 20.11.2008 и дойде нищо не е станало .. вече ще се пазим .. може да спрете да пишете
    БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!

za prezarvativi da si 4yval sly4aino ne6to tolkos li si prost ve... ebati tupata tema "pretisnqqm sa gajeto mi da ne e bremenno" are sektir s tupata ti temata i tupiq ti problem ima PREZERVATIVI za taq rabota !!!!

Цитирай Първоначално написано от sapa91
    za prezarvativi da si 4yval sly4aino ne6to tolkos li si prost ve... ebati tupata tema "pretisnqqm sa gajeto mi da ne e bremenno" are sektir s tupata ti temata i tupiq ti problem ima PREZERVATIVI za taq rabota !!!!
    Абе ей смотаняк нещо по нета си мноо смел бе ше ти еба майката .. кой те е карал да пишеш бе .. като не ти харесва си ебавай маиката .. ! паляк смешен .. !
    БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си